Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.268
- 39.489
- 3.993
garry gidince cidden üzülenler gördüm onyekuru gitmedi yahu
ndiaye gidince buraları yakacaklar vardır eminim
ndiaye gidince buraları yakacaklar vardır eminim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Azılı bir arda turan düşmanı olan ben arda turan gelebilir bu 6222 çocuğu gelemez diyorum.Teklifi duyunca ben
![]()
misillleme falan diye çapsız bi twit atmıs,yalan oldugu belliSercan gayet iyi bir muhabir, haberleri direkt fb yoneticiden aliyor
Normalde sen evi tuttuğunda sıfır boya varsa evet istemesi normal.benim ev öyle şuan.adam tutarken sıfır boyadı verdi çıkarken sende boyatirsin dediBeyler konu dışı fakat kiracısı olduğum evi boşaltırken ev sahibinin sıfır boya istemesi normal mi? Duruma göre avukata verip bilirkişi gelene kadar evi bağlatacağım kimseye kiraya veremesin hırb.
Şimdiden kutlamalara başlayabilirsin.Fener şampi... diyebiliriz son transferlerden sonra
totomac haberiyse ondan kapatmisimdir. baska kaynak varsa degistireyim acayimMurhan zeballos başlığını niye kapattın ula. Bu oyuncunun takımı geçen sezon lige çıkmış sezonu da altlarda tamamlamışlar o takımda o rakamlar iyi. Menejer önerisi olmadığı açık, Scout ekibi tarama yaparken dikkatlerini çekmiş olmalı. Hatta Muslera bile tanımıyor olabilir çok yeni parlayan bir isim gibi.
Evi alırken sıfır boyalı mı aldın Berke.Beyler konu dışı fakat kiracısı olduğum evi boşaltırken ev sahibinin sıfır boya istemesi normal mi? Duruma göre avukata verip bilirkişi gelene kadar evi bağlatacağım kimseye kiraya veremesin hırb.
kusra bakma da zerre katılmadıgım gibi saçma buldum mesajını,kırılmazsan.babel ile feghouli olmaz diyosun.feghouli bu ligin en özel oyuncusu.şampiyon yaptı.babel bjkde ortalama 12 golle oynadı.emre moru da aldık.daha onyekuru gelecek diyolar.isvec milli takım oyuncusu jimy var.bitik rodrigues ve koca 1 seneyi boş geçiren mosesle nasıl önde oluyolar hayret.forvette mitroglu vedatı falan sallar.diagne ligin gol kralı herseye ragmen.2 ortasaha ve 2 forvet garanti geleceği için zerre önde olamazlarKnk valla bana göre öndeler şu an. Forvet ve ortasahamız yok. Kanat olarakta eksiğiz şu an. Babel fit biri fakat Fegh ile Babel pek olmaz bence. Pırpır eleman şart 11'e.
sampiyonluk yasamis topculari alip sampiyon olmaya calisiyorlar gibi ama ne yaptiklari belli degil. deli dana gibi oradan oraya atliyorlar. semih kayayi da alsinlar bence hatta koray günter ve yasin öztekini de alablirler
Gel beraber kutlayalımŞimdiden kutlamalara başlayabilirsin.
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunlar kafayı yemiş, içlerinde kocaman bir GS kompleksi var. Kendileri yazıp kendileri inanıyorlarmisillleme falan diye çapsız bi twit atmıs,yalan oldugu belli
totomac haberiyse ondan kapatmisimdir. baska kaynak varsa degistireyim acayim
devre arasi sinan gümüs bombasini patlatirlar. genoanin belese aldigi herifi bonservisiyle alirlarFenerin hic bir planlama yok, 100% menajerin kucaklarindalar.
Bu muhabirlik olmuyor yalnızSercan gayet iyi bir muhabir, haberleri direkt fb yoneticiden aliyor
Bizle ilgili haberleri de mi fb yöneticisinden alıyor. Hepsi algıcı orman çocuğu. Bu gerzek fb muhabirlerinin tweetlerini paylaşmayın bence.Sercan gayet iyi bir muhabir, haberleri direkt fb yoneticiden aliyor