Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
garry gidince cidden üzülenler gördüm onyekuru gitmedi yahu :)

ndiaye gidince buraları yakacaklar vardır eminim

Teklifi duyunca ben

D_OQ8r9WsAI6Y5F.jpg
Azılı bir arda turan düşmanı olan ben arda turan gelebilir bu 6222 çocuğu gelemez diyorum.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler konu dışı fakat kiracısı olduğum evi boşaltırken ev sahibinin sıfır boya istemesi normal mi? Duruma göre avukata verip bilirkişi gelene kadar evi bağlatacağım kimseye kiraya veremesin hırb.
Normalde sen evi tuttuğunda sıfır boya varsa evet istemesi normal.benim ev öyle şuan.adam tutarken sıfır boyadı verdi çıkarken sende boyatirsin dedi

Murhan zeballos başlığını niye kapattın ula. Bu oyuncunun takımı geçen sezon lige çıkmış sezonu da altlarda tamamlamışlar o takımda o rakamlar iyi. Menejer önerisi olmadığı açık, Scout ekibi tarama yaparken dikkatlerini çekmiş olmalı. Hatta Muslera bile tanımıyor olabilir çok yeni parlayan bir isim gibi.
totomac haberiyse ondan kapatmisimdir. baska kaynak varsa degistireyim acayim

sampiyonluk yasamis topculari alip sampiyon olmaya calisiyorlar gibi ama ne yaptiklari belli degil. deli dana gibi oradan oraya atliyorlar. semih kayayi da alsinlar bence hatta koray günter ve yasin öztekini de alablirler

Knk valla bana göre öndeler şu an. Forvet ve ortasahamız yok. Kanat olarakta eksiğiz şu an. Babel fit biri fakat Fegh ile Babel pek olmaz bence. Pırpır eleman şart 11'e.
kusra bakma da zerre katılmadıgım gibi saçma buldum mesajını,kırılmazsan.babel ile feghouli olmaz diyosun.feghouli bu ligin en özel oyuncusu.şampiyon yaptı.babel bjkde ortalama 12 golle oynadı.emre moru da aldık.daha onyekuru gelecek diyolar.isvec milli takım oyuncusu jimy var.bitik rodrigues ve koca 1 seneyi boş geçiren mosesle nasıl önde oluyolar hayret.forvette mitroglu vedatı falan sallar.diagne ligin gol kralı herseye ragmen.2 ortasaha ve 2 forvet garanti geleceği için zerre önde olamazlar

sampiyonluk yasamis topculari alip sampiyon olmaya calisiyorlar gibi ama ne yaptiklari belli degil. deli dana gibi oradan oraya atliyorlar. semih kayayi da alsinlar bence hatta koray günter ve yasin öztekini de alablirler

Fenerin hic bir planlama yok, 100% menajerin kucaklarindalar.

Josef dediniz de olcan adin kadikoy de ne guzel koymustu yaw

Pereira cildiriyordu 1.50 lik adam kafayi vurdu diye

Eskiye ragbet olsaydi bit pazarina nur yagardi. Hep ayni oyuncu havuzu icinde dolaniyoruz. Josef falan olmaz bizim takıma. Ondan daha kalitelisini bulamiyorsa scout ekibimiz, dukkani kapatalim zaten

totomac haberiyse ondan kapatmisimdir. baska kaynak varsa degistireyim acayim

Sporx haberi orjini galiba.

Bu arada Rodrigues bize gelse şuan kıyamet kopmuştu ama fbliler uçağını filan takip ediyorlar sanırım. Ezikler seviyemizden çok uzaklar ebedi dostluğumuz devam edebilir ama yeni bir ezeli rakip bulmamız gerekecek gibi.

adamlar sampipyon oldugumuz oyuncuları degil kapının önüne koydugumuz oyuncuları topluyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt