Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baba burdaki sorun biz değiliz ki Emre'nin bok yemesi herşeyi de bize mal etmemek lazım dediklerinde haklı olsanda Emre'de biz saçmalamadık
Ya aslında mesele Emre de değil.Bana transferi zor olan Galatasaray markasının büyüklüğüyle bitirdikleri tek uluslararası transfer söyleyebilir misin ?

Sen gel şampiyonluk kutlamasına katıl, üçlüler çektir, sakatlandığın zaman gözünden yaşlar aksın.. Gel Fener’e imza at ha?

Bu camianin evlatları sadece top oynayan sabiler değil keza karakterli kişilerdir. O yüzden tepkili insanlar Arda’ya suna buna..
Garry’i beğenirdim, katkısı da oldu lakin iğrendirdi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sen gel şampiyonluk kutlamasına katıl, üçlüler çektir, sakatlandığın zaman gözünden yaşlar aksın.. Gel Fener’e imza at ha?

Bu camianin evlatları sadece top oynayan sabiler değil keza karakterli kişilerdir. O yüzden tepkili insanlar Arda’ya suna buna..
Garry’i beğenirdim, katkısı da oldu lakin iğrendirdi.

İşte bu yüzden her oyuncu yada yönetici klübün efsanesi yada değeri olamaz.Bu yüzden değerlerimize sahip çıkmalıyız

Başakşehir şimdiye kadar 5 tane transfer yaptı en azından hazır bir kadroyla oynayacaklar Okan Buruk oyun sistemi olarak Avcı'ya göre daha yaratıcı bir hoca özellikle pas oyunun da defanstaki pas oyunundan çok ileri bölgelerde topun hızlı yön değiştirmesini seviyor bu sene ilginç bir takım haline gelebilirler yaş ortalaması yüksek olduğu için gene muhtemelen son haftalara kadar dayanamazlar
Mert Günok, Volkan Babacan, Faruk Cakir
Alexandru Epureanu, Aurelien Chedjou, Joseph Attamah, Gael Clichy, Aziz Behich, Alparslan Erdem, Junior Caicara, Ugur Ucar
Mahmut Tekdemir, Gökhan Inler, Irfan Can Kahveci, Okechukwu Azubuike, Soner Aydogdu, Milos Jojic, Alican Özfesli
Edin Visca, Furkan Soyalp, Marcio Mossoro, Eljero Elia, Arda Turan, Kerim Frei, Stefano Napoleoni, Tunay Torun, Cheikhou Dieng
Robinho, Fredrik Gulbrandsen, Demba Ba, Mevlüt Erdinc, Muhammet Demir, Atabey Cicek

Bu kadar futbolcunun parasini nasil ödüyor acaba bunlar? Daha oyuncu alip duruyorlar üstelik.

rakibin ne yapacagı önemsiz de rakibin senin eski futbolcularına sulanıp,kendini Galatasaray 'laştırmaya calısırsa konusulur tabi rodrgiueste,serdar aziz de,tolga da vs ki tolga ve serdar komikti

Hocam affola ama bu Çekdar’ı izleme şansım olmadı. Işık var mi nasıl geleceği?

Ben bi kaç kere izledim kalite var ama sergen daha iyi bilir. Fakat bütün alt yapı topçularında fizik eksik çekdarda da öyle

Ben bi kaç kere izledim kalite var ama sergen daha iyi bilir. Fakat bütün alt yapı topçularında fizik eksik çekdarda da öyle

Teşekkürler hocam

“Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım..”

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt