- 9 Ocak 2014
- 33.178
- 9.463
- 1.538
Josef has fenerli yav. Gelmez ınsallah rahat olun.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya aslında mesele Emre de değil.Bana transferi zor olan Galatasaray markasının büyüklüğüyle bitirdikleri tek uluslararası transfer söyleyebilir misin ?Baba burdaki sorun biz değiliz ki Emre'nin bok yemesi herşeyi de bize mal etmemek lazım dediklerinde haklı olsanda Emre'de biz saçmalamadık
Luş kampta mı sergen oynasın da bi de onu görelimmaça 7 gün var lan. donk-mustafa kapı-babel-jimy ali yavuz-mitroglu yapmak lazım ileri hattı
oraya fejsa gelir muhtemelenNdiayeyi alirlarsa makelele geldi gibi sevinirler lol
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mustafa direk 11 cikacak bu sene bu gidisle bencemaça 7 gün var lan. donk-mustafa kapı-babel-jimy ali yavuz-mitroglu yapmak lazım ileri hattı
luş ve ısıktan haber yok valla.kampa da götürülmezlerse burda katılırlar antrenmana takım döndüğündeLuş kampta mı sergen oynasın da bi de onu görelim
Söyleyemem çünkü yok. Bu konuda haklısın dedim zaten ama Emre olayi yönetimle alakali değilYa aslında mesele Emre de değil.Bana transferi zor olan Galatasaray markasının büyüklüğüyle bitirdikleri tek uluslararası transfer söyleyebilir misin ?
İşte bu yüzden her oyuncu yada yönetici klübün efsanesi yada değeri olamaz.Bu yüzden değerlerimize sahip çıkmalıyızSen gel şampiyonluk kutlamasına katıl, üçlüler çektir, sakatlandığın zaman gözünden yaşlar aksın.. Gel Fener’e imza at ha?
Bu camianin evlatları sadece top oynayan sabiler değil keza karakterli kişilerdir. O yüzden tepkili insanlar Arda’ya suna buna..
Garry’i beğenirdim, katkısı da oldu lakin iğrendirdi.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Başakşehir şimdiye kadar 5 tane transfer yaptı en azından hazır bir kadroyla oynayacaklar Okan Buruk oyun sistemi olarak Avcı'ya göre daha yaratıcı bir hoca özellikle pas oyunun da defanstaki pas oyunundan çok ileri bölgelerde topun hızlı yön değiştirmesini seviyor bu sene ilginç bir takım haline gelebilirler yaş ortalaması yüksek olduğu için gene muhtemelen son haftalara kadar dayanamazlar
Mert Günok, Volkan Babacan, Faruk Cakir
Alexandru Epureanu, Aurelien Chedjou, Joseph Attamah, Gael Clichy, Aziz Behich, Alparslan Erdem, Junior Caicara, Ugur Ucar
Mahmut Tekdemir, Gökhan Inler, Irfan Can Kahveci, Okechukwu Azubuike, Soner Aydogdu, Milos Jojic, Alican Özfesli
Edin Visca, Furkan Soyalp, Marcio Mossoro, Eljero Elia, Arda Turan, Kerim Frei, Stefano Napoleoni, Tunay Torun, Cheikhou Dieng
Robinho, Fredrik Gulbrandsen, Demba Ba, Mevlüt Erdinc, Muhammet Demir, Atabey Cicek
Çekdar kiralık gidecekti daha kulüp bulunamadı mı acaba

emre geldi rahat ol.sadece para ödeyecek menajere.anlaşma falan bozulmadıEmre mor transferi menajerlik sirketi yuzunden olmamis. Bizim kiler sabah baslar adamlarin sitesine saldirmaya.![]()
Ben bi kaç kere izledim kalite var ama sergen daha iyi bilir. Fakat bütün alt yapı topçularında fizik eksik çekdarda da öyleHocam affola ama bu Çekdar’ı izleme şansım olmadı. Işık var mi nasıl geleceği?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben bi kaç kere izledim kalite var ama sergen daha iyi bilir. Fakat bütün alt yapı topçularında fizik eksik çekdarda da öyle