Mehmet Can
Tecrübeli Üye
- 7 Temmuz 2010
- 6.608
- 2.184
- 1.748
fantazi kadro
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
klopp ne zaman götü sıkışsa origiyi almıyo mu oyuna
Üstat Abdurrahim capsleri daha çok güldürüyordu.
iyi de bir tane menajerle çalışmak zorunda değiliz ki![]()
davilla falan boş bizim çalışacağmız menajer ahmet bulut olmalı bu adamın getiremeyeceği adam yok jorge mendes ile çalışıyorlar .
salih uçan ne oldu yaw gelmedi mi
Bu yazının alni olsa da öpsemYönetim için transfer süreci dün biten mahkeme olayından ötürü mental olarak bugün başladı beyler. Az daha sabırlı olalım. 1 hafta içinde net gelişmeler olmazsa bende sayıp, söverim ama şu olaylardan dolayı biraz daha tahammül göstermemiz gerektiğini düşünüyorum.
Fernando'yu satmak kolay getirsin Banega'yı da ispatlasın rüştünü..
iyi de bir tane menajerle çalışmak zorunda değiliz kiDavilla Suudi pazarına çok hakim. Diagne satılmadı ama satılma planları yapılıyorsa bu adam sayesinde.Geçen sene Onyekuru transferi de bu adam sayesinde oldu.Anlayacağın menajer havuzun geniş olmalı ama nerde.Bizim Albayrak ancak Batur Altıparmak,Haluk Canatar, Özkan Doğan'la falan takılsın
Hoca skorer adam istiyormuş Mehmet Özcan'ın haberine göreTek yönlü oyuncuları sevmiyorum Cuellar da öyle görünüyor Medel’in genç hali gibi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Linnes konusunda katılıyorum. Temposuyla is görür orta sahadaOrta sahaya mümkünse biraz genç topçu alınmalı. Veyahut Linnes veya Gökaya şans tanımalı.
Bu senede paslanmış adamlari parlatma sezonu olsun diyorsun yani?salih gibi adamı niye alanya'ya kaptırıyoruz anlamıyorum her türlü yedekte iş yapardı.