Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1762856_Galatasaray_SK.jpg

fantazi kadro

Ulan 2 sene üst üste şampiyon olmuşsun, Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılmışsın, ekonomiyi biraz olsun düzeltmişsin tam rakiplerinle aranı açman gerekirken, tam şampiyonlar liginin gediklisi olmalıyken, tam rakiplerine öldürücü yumruğu vurman gerekirken kendin knockout nakavt oluyorsun iyi mi yerinde sayıyorsun, aksine iyi oyuncularını gönderip transfer yapmıyorsun. Ben bu hikayeyi bir yerlerden hatırlıyorum. 4 sene üst üste şampiyon olduktan sonra da böyle saçma sapan hareketler yapmıştık ve kaç sene geriye gitmiştik. Sanki birileri bilerek bizim geriye gitmemizi istiyor şaka gibi.

ahmet-bulut-roportaj-kapak-620x400.jpg

davilla falan boş bizim çalışacağmız menajer ahmet bulut olmalı bu adamın getiremeyeceği adam yok jorge mendes ile çalışıyorlar .
iyi de bir tane menajerle çalışmak zorunda değiliz ki :) Davilla Suudi pazarına çok hakim. Diagne satılmadı ama satılma planları yapılıyorsa bu adam sayesinde.Geçen sene Onyekuru transferi de bu adam sayesinde oldu.Anlayacağın menajer havuzun geniş olmalı ama nerde.Bizim Albayrak ancak Batur Altıparmak,Haluk Canatar, Özkan Doğan'la falan takılsın

Yönetim için transfer süreci dün biten mahkeme olayından ötürü mental olarak bugün başladı beyler. Az daha sabırlı olalım. 1 hafta içinde net gelişmeler olmazsa bende sayıp, söverim ama şu olaylardan dolayı biraz daha tahammül göstermemiz gerektiğini düşünüyorum.

salih gibi adamı niye alanya'ya kaptırıyoruz anlamıyorum her türlü yedekte iş yapardı.

Fernando'yu satmak kolay getirsin Banega'yı da ispatlasın rüştünü..
iyi de bir tane menajerle çalışmak zorunda değiliz ki :) Davilla Suudi pazarına çok hakim. Diagne satılmadı ama satılma planları yapılıyorsa bu adam sayesinde.Geçen sene Onyekuru transferi de bu adam sayesinde oldu.Anlayacağın menajer havuzun geniş olmalı ama nerde.Bizim Albayrak ancak Batur Altıparmak,Haluk Canatar, Özkan Doğan'la falan takılsın

haklısın arkadaşım ..

Orta saha için banega hariç (mesayı da saymıyorum) hiçbir isim çıkmadı bir gariplik var anlaşılan gizli gizli yürütülen en az 1 tane orta saha oyuncusu var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt