Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İspanyolca yorumlara bak Emre hakkında ;

esta Garrapata va a ser dificil de soltar >
bu kene gitmesine izin vermek zor olacak

Ya tengo dudas de si realmente tiene o ha tenido calidad como futbolista, lo que si tengo claro es que mas tonto no puede ser. >
Gerçekten bir futbolcu olarak kaliteye sahip olup olmadığına dair şüphelerim var, bildiğim şey daha aptallığın olamayacağı.

Contrata a una agencia que le busque equipo y luego él mismo intenta joder a esa agencia negociando por detrás... este es el mitico ratero de bazar turco. Yo lo cedía a algún equipo griego y que lo vareen bien, a ver si aprende.>
Ekipman arayan bir ajans tuttu ve arkasından pazarlık eden ajansı becermeye çalıştı ... burası Türkiye pazarındaki efsanevi dükkan hırsızı. Bazı Yunan ekibine verdim ve öğrenip öğrenemediğini görmek için iyi çeşitlendiriyorlar.

Yav yeter ki 2 tane adam gibi orta saha alalım da forvetimiz Diagne&Mitroglou olsa da kabul

Diagne'yi küstürmeyelim yine +25 gol atar bu ligde bu sene + Mitroglou biraz fizik olarak toparlanırsa işimize yarar ama orta sahamız zaten sıkıntılıydı şimdi Ndiaye+Fernando ikilisi de gidince bildiğin orta sahasız kaldık

Böyle orta sahada rakibi ısıran çok koşan yüksek tempoda oynayabilen 2 orta saha lazım bize yoksa yine her deplasman maçında sıkıntı yaşarız
Mitroglou harika bir golcü yeterki fizigi toplasın.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

12 milyon euro istiyor kulübü nasil vereceksin o parayı.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Reis sen bu aralar niye herkese ters cevap veriyorsun ki ?

Ben Hamed Junior Traorè 'nin bonservisini alalım mı diyorum ? Juve alacaksa biz kiralamayı deneyelim diyorum o kadar orta saha arasında şans bulamaz diyorum

Yoksa banane Juve'nin ilgisinden kaç tane orta saha oyuncuları olduğundan

Her transfer dönemi ayni hikaye Yemin ediyorum

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

İspanyolca yorumlara bak Emre hakkında ;

esta Garrapata va a ser dificil de soltar >
bu kene gitmesine izin vermek zor olacak

Ya tengo dudas de si realmente tiene o ha tenido calidad como futbolista, lo que si tengo claro es que mas tonto no puede ser. >
Gerçekten bir futbolcu olarak kaliteye sahip olup olmadığına dair şüphelerim var, bildiğim şey daha aptallığın olamayacağı.

Contrata a una agencia que le busque equipo y luego él mismo intenta joder a esa agencia negociando por detrás... este es el mitico ratero de bazar turco. Yo lo cedía a algún equipo griego y que lo vareen bien, a ver si aprende.>
Ekipman arayan bir ajans tuttu ve arkasından pazarlık eden ajansı becermeye çalıştı ... burası Türkiye pazarındaki efsanevi dükkan hırsızı. Bazı Yunan ekibine verdim ve öğrenip öğrenemediğini görmek için iyi çeşitlendiriyorlar.

1971c2400546ef2ab7c9bf5fa67a8a17.jpg

Reis sen bu aralar niye herkese ters cevap veriyorsun ki ?

Ben Hamed Junior Traorè 'nin bonservisini alalım mı diyorum ? Juve alacaksa biz kiralamayı deneyelim diyorum o kadar orta saha arasında şans bulamaz diyorum

Yoksa banane Juve'nin ilgisinden kaç tane orta saha oyuncuları olduğundan
ALIP KİRALADILAR BİLE

Taraftarlar olarak yönetimin arkasında durduk.Çünkü liselilerin isteğiyle gitmelerine izin veremezdik.Ancak yerli vasat oyuncuları doldurmak dışında bir iş yapmazlarsa en büyük desteği kaybederler.Buna göre davranacak zekaları vardır diye düşünüyorum.

Fenerin Avrupa cezası devletle borç yapilandirmasini yapmadığı için aciklanmiyormus ek süre istemiş sikeciler borç yapilandirmasini yapıp cezayı hafifletmek istiyorlarmis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt