Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O Emre Mor buraya gelecek. Transferi yatarsa 1 hafta MYC versinler. O kadar da iddialiyim.

Gecikmesinin birkaç olası nedeni var:
1) Celta fikir değiştirip çorba parası istedi.
2) Önce kiralık istedik. Sonra baktık bunlar zaten Emre'den kurtulmaya çalışıyor, fırsat bu fırsat bonservisini alalım dediler. Yüzde 50 satıştan pay, şu kadar maça çıkarsa şu kadar bonus vs gibi maddeler konuşuluyor.
3) Menajerlik şirketi meselesinin gerçek olma ihtimali.

Bunların hiçbiri çözülmeyecek sorunlar değil. Bugün olmazsa yarın... Bu iş bitti yahu. Adam kadro dışı kalma rekoru kırdı Celta'da. Kim ne yapsın Emre'yi. Bizden başka 1 Allah'ın kulu da talip olmaz. Celta da 13M girdi, ben bu çocuktan bı halt yapamayacağım, belki GS parlatır satar, paramin bir kısmını kurtarim kafasındadir şu an.

Not: O antrenman fotosu eski. TV'lerde faldir faldir dönüyor günlerdir.

bu dedigin empolideki traore degil mi
super herif yav alabilir miyiz ki
Reis istedikleri bonservisi çok karşılayabileceğimizi zannetmiyorum ama Cuellar için 8.5 mil.€ Banega için 7 mil.€ bonservis konuşuluyor birisi 26 diğeri 31 yaşında en azından 19 yaşındaki genç için deneyelim şansımızı

Brezilyalı defansif orta saha oyuncuları bizde başarılı oluyor... Yok mu hiç böyle bir isim??

Sen yanlış anımsıyorsun olayları evet onlara gitmişti ama bahsedilen rakamlar 4-5 milyon civarıydı ve almadığımız o sezon adam kariyer zirvesini yapıp 18 milyon euroya EPL yolunu tuttu

Kariyer zirvesini bizde yapsa bizde satabilirdik

Ayrıca hiç bok atmaya gerek yok 62 maçta 12 gol EPL de iyi bir oran

Cenk 39 maç 8 gol

Gomis 64 maç 13 gol

O zaman Gomis ve Cenkte çöp..

lig çöp. burada atıyorlar işte. biraz üst seviye ligde ne mal oldukları çıkıyor ortaya adamların.

Niasse ne bakımdan kariyer zirvesi yapmış, o sezon ne yaptı ki 18 verdiler adama. transferden önceki sezon 6-7 gol atmış. ya tutarsa deyip gömmüşler parayı ama tutmamış işte. bonservis olarak kariyer zirvesi yapmış diyorsan tamam. ama adamın kariyerini incelediğin zaman inceleyecek bir şey bulamıyorsun.

lig çöp. burada atıyorlar işte. biraz üst seviye ligde ne mal oldukları çıkıyor ortaya adamların.

Niasse ne bakımdan kariyer zirvesi yapmış, o sezon ne yaptı ki 18 verdiler adama. transferden önceki sezon 6-7 gol atmış. ya tutarsa deyip gömmüşler parayı ama tutmamış işte. bonservis olarak kariyer zirvesi yapmış diyorsan tamam. ama adamın kariyerini incelediğin zaman inceleyecek bir şey bulamıyorsun.

Bu sezon gitmişti devre arası aldılar

15 maç 8 gol 7 asist

AL 6 maç 4 gol 3 asist

Kötü mü ?

Benim de müthiş yetenek diye iddiam yok ama ligde oynayan her adama çöp muamelesi yapmanızdan sıkıldım

Ayrıca tekrar söylüyorum bize gelmesi düşünülen bedel 4-5 milyon civarıydı sonra gelmedi de ne oldu ? Eren Derdiyok'a gömdün aynı paraları

Forumda artık çöp,donunda sallar gibi saçma sapan ifadeler yasaklanmalı diye düşünüyorum.

Brezilyalı defansif orta saha oyuncuları bizde başarılı oluyor... Yok mu hiç böyle bir isim??
Reis Walace Sousa var Danilo Barbosa var biraz yaşı geçmiş olsa da Luiz Gustavo var sonra Otavio var

Sonra Bruno Guimarães var Brezilya Liginde olduğu için bonservisi ne kadar ? Alabilir miyiz ? bilemem ama oyunun 2 yönünü de çok güzel oynuyor çocuk üstelik 21 yaşında onu takıma katabilir ve parlatırsak Defansif Orta Saha piyasasının çok üzerine çıkabilecek potansiyeli var çocuğun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt