Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.003
- 73.550
- 5.188
Oraya girmiyorum hiç knkeksisozluk.com
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oraya girmiyorum hiç knkeksisozluk.com
ırkçılık yapmayalımBos bos yorumlar yazip insanlarin sinirleri ile oynamayin.gidin antu da kendi forumunuzda ne halt yiyorsaniz ama buraya gelmeyim
antudakiler ruh hastasındanda öte bakırköylük sizofrenlerin toplanma merkezi orası oraya bi bakGarip ki ne garip. Ben bu kadar ruh hastasının bir araya geldiği başka bir yer görmedim
bu mesajına kısmen katılmakla birlikte bir temel atılacaksa ordan gelecek futbolcularda faydalı olabilir.Hakan : Bursaspor K.Hakan : Karabükspor Ergün: Gençlerbirliği Suat Kaya: Konyaspor Ümit Davala: Afyonspor Arif:Zeytinburnuspor gerçi hakan şükür hariç diğerlerinin hepsi İmparatorun ilk gelişi öncesinde satılık listesindeydi ama olsun.Demek istediğim Hocamızın sistemine uyacaksa nerenin topçusu olursa olsun bana uyarAnadoludan topçu almayin ya. Hala akillanamadik yemin ediyorum
Hatirlayan vardir gecen sene de Kasimpasa nin Trezeguet yi tamamen satin almasini beklemistik kendisiyle ciddi ciddi ilgilenmek icin. Gördügüm kadariyla birebir aynisini simdi Mensah icin de yapiyoruz.
Adama sormazlar mi, sen niye bu oyuncular transfer olmadan önce direk takimlariyla muhattap olup adamlari transfer etmeye calismiyorsun da ancak Türk kulüplerine transfer olduktan sonra en az 2 kat daha fazla para istemelerine neden oluyorsun?
Adamlarin tek amaci seni dolandirip kasalarini doldurmak, sen de her defasinda buna alet olup adamlarin isteklerini yerine getiriyorsun.
eksisozluk.com
naber canimHaha kuduruyorsun biliyorum
Senin aksine benim umrumda değil şu tarz yorumlar bilgin olsun
Matheus Henrique - Oyuncu profili 2019
gençler size orta sahanın kralını buldum ne kadara satarlar bilmem ama alabilsek çok iyi iş yapar bence
Galatasaray'ın yanında kulüpler bulunsun diye olabilir. Bu sene hakemler konusunda Galatasaray yalnız kaldı hatırlarsak. Belki kulüpleri bu şekilde memnun edip sene içinde yapılacak hamlelerde (ülke futbolunda alınan kararlarda oy birliğince belirlenmesi gibi) yanına çekmek için olabilir. Kim bilir neler dönüyor ülke futbolunda bilmiyoruz ki.
Hıh işte tam da onun için istemiyorum Mensah'ı bizim sıkıntımız akan oyunda değil geçiş oyununu gerçekten güzel oynuyoruz sorun set hücumu bunun içinde 3 tane etken lazımBizim set oyununda oynayacak adamlara ihtiyacımız var.Rakip takım kapandığı veya oyun sıkıştığı zaman aptal aptal dolaşıyor oyuncular saha içinde.Terse top atan tek adam Feghouli idi geçen sezon bazen de Luyindama. Oyununun yönünü değiştiremiyoruz böyle olunca.
kaynak : yangın tayfa +provakatör kuş sevicilertakip etmedim ama bir sorum var: kime göre emre mor transferi yatti? duyummu var? aciklamami geldi?