Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A Albayrak varken üst düzey transfer beklemek hata olur. Mensah ı kiralasınlar opsiyonlu olarak.

Anadoludan topçu almayin ya. Hala akillanamadik yemin ediyorum
bu mesajına kısmen katılmakla birlikte bir temel atılacaksa ordan gelecek futbolcularda faydalı olabilir.Hakan : Bursaspor K.Hakan : Karabükspor Ergün: Gençlerbirliği Suat Kaya: Konyaspor Ümit Davala: Afyonspor Arif:Zeytinburnuspor gerçi hakan şükür hariç diğerlerinin hepsi İmparatorun ilk gelişi öncesinde satılık listesindeydi ama olsun.Demek istediğim Hocamızın sistemine uyacaksa nerenin topçusu olursa olsun bana uyar

Hatirlayan vardir gecen sene de Kasimpasa nin Trezeguet yi tamamen satin almasini beklemistik kendisiyle ciddi ciddi ilgilenmek icin. Gördügüm kadariyla birebir aynisini simdi Mensah icin de yapiyoruz.

Adama sormazlar mi, sen niye bu oyuncular transfer olmadan önce direk takimlariyla muhattap olup adamlari transfer etmeye calismiyorsun da ancak Türk kulüplerine transfer olduktan sonra en az 2 kat daha fazla para istemelerine neden oluyorsun?

Adamlarin tek amaci seni dolandirip kasalarini doldurmak, sen de her defasinda buna alet olup adamlarin isteklerini yerine getiriyorsun.

Galatasaray'ın yanında kulüpler bulunsun diye olabilir. Bu sene hakemler konusunda Galatasaray yalnız kaldı hatırlarsak. Belki kulüpleri bu şekilde memnun edip sene içinde yapılacak hamlelerde (ülke futbolunda alınan kararlarda oy birliğince belirlenmesi gibi) yanına çekmek için olabilir. Kim bilir neler dönüyor ülke futbolunda bilmiyoruz ki.

hala emre mor yatmıs mı yatmıs mı gidin hava alın az,aptal nakaratları tekrarlama hastalıgına tutulacaksınız.ya da cidden kus oldugunuzu düşünecegim

22 Temmuz Pazartesi gününe kadar sakin bir şekilde bekleyeceğim yangına gerek yok ama o tarihten itibaren elle tutulur bir şey olmazsa sanırım en büyük yangıncı olabilirim

Galatasaray'ın yanında kulüpler bulunsun diye olabilir. Bu sene hakemler konusunda Galatasaray yalnız kaldı hatırlarsak. Belki kulüpleri bu şekilde memnun edip sene içinde yapılacak hamlelerde (ülke futbolunda alınan kararlarda oy birliğince belirlenmesi gibi) yanına çekmek için olabilir. Kim bilir neler dönüyor ülke futbolunda bilmiyoruz ki.

Ne alaka renktas yav.

Yönetimi ben de gomuyorum hatta beceriksizler de dedim ama el insaf ya. Daha zaman var. Fener gibi para sacmiyoruz biz

Bizim set oyununda oynayacak adamlara ihtiyacımız var.Rakip takım kapandığı veya oyun sıkıştığı zaman aptal aptal dolaşıyor oyuncular saha içinde.Terse top atan tek adam Feghouli idi geçen sezon bazen de Luyindama. Oyununun yönünü değiştiremiyoruz böyle olunca.
Hıh işte tam da onun için istemiyorum Mensah'ı bizim sıkıntımız akan oyunda değil geçiş oyununu gerçekten güzel oynuyoruz sorun set hücumu bunun içinde 3 tane etken lazım

1)Merkez orta sahanda inceyi görüp tek bir pasla & şutla defans bloğunu geçebilecek zamanının Selçuk&Sneijder'i gibi birisi gerekiyor
2)Beklerinin ikisi de sıfıra inmesi gerekiyor ki bizim beklerimiz Mariano&Nagatomo bunu hiç tercih etmiyor sürekli içeri girme derdindeler
3)Emre Mor gibi topla ilerleyebilen çok iyi çalım atan bir oyuncuya ihtiyacımız var ki kanatlardan ekstra işler yaparak o defans bloğunu açabilelim

Orta saha transferinden ümitliyim Banega olmasa bile top kullanma becerisi yüksek bir adam alınacaktır, Emre Mor'un da gelip o görevi çok iyi yapacağına inanıyorum da beklerin değişmesi gerekiyor

Üstelik Diagne ve Mitroglou kalacaksa bu adamlar ceza sahasında özellikle yüksek top aldığı zaman iş yapan adamlar hal böyle olunca beklerimizin kesinlikle sıfıra inen özellikle bir ayağı çizgiye basan adamlar olması gerekiyor

Benim gözümde en azından olması gereken kadro budur

49852.jpg

Orta saha ikilisi öyle veya böyle transfer edilecek yaz transfer döneminde ama bekleri de değiştirmemiz gerekiyor Mariano&Nagatomo ile bir bonservis getirisi karşılığında yollarımızı ayırıp en azından sağ beke Linnes'i yerleştirip sol beke çizgiyi kullanan sıfıra inen bir bek oyuncusu lazım

*Tabi bu kadroyu Diagne'nin satılmama ihtimali karşısında yazdım eğer Diagne'yi şöyle 13-14 mil.€ karşılığında satabilirsek elimiz çok daha rahat olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt