Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hıh işte tam da onun için istemiyorum Mensah'ı bizim sıkıntımız akan oyunda değil geçiş oyununu gerçekten güzel oynuyoruz sorun set hücumu bunun içinde 3 tane etken lazım

1)Merkez orta sahanda inceyi görüp tek bir pasla & şutla defans bloğunu geçebilecek zamanının Selçuk&Sneijder'i gibi birisi gerekiyor
2)Beklerinin ikisi de sıfıra inmesi gerekiyor ki bizim beklerimiz Mariano&Nagatomo bunu hiç tercih etmiyor sürekli içeri girme derdindeler
3)Emre Mor gibi topla ilerleyebilen çok iyi çalım atan bir oyuncuya ihtiyacımız var ki kanatlardan ekstra işler yaparak o defans bloğunu açabilelim

Orta saha transferinden ümitliyim Banega olmasa bile top kullanma becerisi yüksek bir adam alınacaktır, Emre Mor'un da gelip o görevi çok iyi yapacağına inanıyorum da beklerin değişmesi gerekiyor

Üstelik Diagne ve Mitroglou kalacaksa bu adamlar ceza sahasında özellikle yüksek top aldığı zaman iş yapan adamlar hal böyle olunca beklerimizin kesinlikle sıfıra inen özellikle bir ayağı çizgiye basan adamlar olması gerekiyor

Benim gözümde en azından olması gereken kadro budur

49852.jpg

Orta saha ikilisi öyle veya böyle transfer edilecek yaz transfer döneminde ama bekleri de değiştirmemiz gerekiyor Mariano&Nagatomo ile bir bonservis getirisi karşılığında yollarımızı ayırıp en azından sağ beke Linnes'i yerleştirip sol beke çizgiyi kullanan sıfıra inen bir bek oyuncusu lazım

*Tabi bu kadroyu Diagne'nin satılmama ihtimali karşısında yazdım eğer Diagne'yi şöyle 13-14 mil.€ karşılığında satabilirsek elimiz çok daha rahat olur
Ffp’den nasıl kurtulacagiz peki, önümüzdeki sene ya belhanda ya diagne olmayacak

Peter Crouch futbolu birakmis. Allahin kazmasi kariyerinin en güzel golünü bize atmisti :rolleyes:

D_RPYRUU8AELpMt.jpg

Satılanlar:
Diagne (15M€)
Mariano (2.25M€)
Yunus Akgün (4.25M€)
Mitroglu (Gönderilecek)
Ozornwafor (Kira)

Alınanlar:
Balotelli (Free)
Zeballos (2M€)
Yunus Mallı (4M€)
Emre Mor (0.5€ Kiralama)
Ever Banega (5.5M€)
J.M. Seri (3M€ Kiralama)
C. Falcao (Free)
Mehmet Özcan (1.25M€)
Guga (4.25M€)
Okan Kocuk (0.5M€)
Ertugrul Ersoy (0.5M€)

Nando
Guga • Luyi • Marcao • Naga
Banega • Seri • Belhanda
Feghouli • Balotelli • Babel

Okan
Şener • Ertugrul • Gökay•Linnes
C. Falcao • Mehmet Ö • Yunus M
Emre Mor • Zabellos • Jimmy D

——————————————
“Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım..”

Yahu duyumcularada kızmamak lazım. Koskoca başkan yahu en yetkili adam daha ötesi yokk o bile patladıııı duyumcular naapsınn. Patladı derken : eğer bi kulüp başkanı bi oyuncu için yuvasına hg diyorsa 5 dk sonra resmi açıklaması gelmesi gerekir. Anında hemen.

Kizarlarsa kizsinlar bize ne yahu. Etik degil diye bizi dolandirmalarina göz mü yumalim. Karsimizda olurlarsa olsunlar.

Kendilerine gelince ama oyuncuyu Fener ve Galatasaray istiyor diyerek rakamlari arttirmayi ortaligi kizistirmayi iyi biliyorlar.

Bize ne diyemiyorsun işte. Ülke futbol kulüpleri futbolla ilgili kararlarda söz sahibiler. Anadolu kulüpleri sözlerini hangi büyük kulüp onlara ne kadar katkı sağlamışsa ona göre veriyorlar. Adamların ekmek kapıları bu tip transfer satışları muhtemelen. Böyle bir sistem olmalı ülke futbolunda. Yoksa sorduğun sorunun cevabını açıklayamıyorum başka türlü.

Bernard Mensah'a kötü diyemem ama sıradan kaçabilir, Kayserispor formasıyla vasatı geçemediği maçları izlemiştim ama transferi gerçekleşecek gibi duruyor başımızda Abdürrahim Albayrak varken lig içinden her oyuncu gelebilir takıma :cautious: üstelik Celil ve Ozornwafor'u Erol Bedir'in kara kaşı kara gözünün hatrına verdiğimizi de düşünmüyorum

Belki 4-3-3 sisteminin sol iç oyuncusu olarak işimizi görebilir, geçen sene Fatih Terim sık sık sağ içte Belhanda'yı kullanırken sol içte Ndiaye'den beklediğimiz işleri yapabilir ama o zamanda arkasında oynayacak bek oyuncusu öyle Cuellar/Nakamba filan olmaması gerekiyor o zaman ancak İlkay Gündoğan tipinde bir ön libero bulmamız gerekiyor topu çok iyi kullanan geriden oyun kuran gerektiğinde topla beraber çıkabilen bir ön libero bulmamız lazım yoksa oyun kurma konusunda gerçekten sıkıntı yaşarız

Mensah-Belhanda
Transfer

Şu orta saha üçlüsüne gelecek ön libero transferine bağlı olarak şartlı evet diyorum

ben bu senede takımımızın zorlanmadan şampiyon olacağını düşünüyorum boşuna veryansın ediyoruz.
yönetim ince eleyip sık dokuyor beleşe kimseye para kaptırmak istemiyor
Mustafa Cengiz başkanımız kendiside söyledi alamadığımız için değil almadığımız için almadık diye

tescilli şikeciler önüne geleni alıyor ve almak zorundalar ama kadro yapılanmaları hiçte iyi değil artık türkiye liği eski ersun yanal dönemindeki gibi değil deplasmanda adamı felç ederler max kruse gerçekten anlattıkları kadar iyi olsaydı alman liginden getirebilirlermiydi sonucta bu fenerbahçe avrupada esamesi yok

orta sahayı boşaltıyoruz ve fatih terimin dediği gibi yaz transfer döneminde değişim devam edecek :D defans değişti kanatlar değişti sıra ortasaha ve zaman bol bence beklemekte fayda var

Ffp’den nasıl kurtulacagiz peki, önümüzdeki sene ya belhanda ya diagne olmayacak
Sürekli satabileceğimiz oyuncular almak zorundayız yoksa her zaman bir Ozan Kabak çıkaramayabiliriz yoktan

*Diagne'yi ya bu sene ya seneye satmamız gerekiyor
*Belhanda-Feghouli ikilisi bence kolay kolay satılmaz
*Geldi gözüyle bakıyorum Emre Mor'u parlatırsak inanılmaz bonservis getirisi sağlar bize
*Tıpkı Fernando'da olduğu gibi Mariano&Nagatomo&Maicon gibi oyunculardan da bonservis getirisi elde etmemiz gerekiyor
*Ki elimizde stoper piyasasına göre çok ciddi para edebilecek Marcao&Luyindama ikilisi var
*Yunus&Linnes gibi ekstra oyuncuların satışı da gündeme gelebilir bir anda

Bence 11 için alınmıyor renktaş. Okay ciddi düşünülüyor olabilir. çünkü celta geçen yıl son haftalarda küme düşmekten kurtuldular. Okay'ın oynadığı bölge çok önemli. O bölgeye başka oyuncu düşünüyor olabilirler. Kiralık yokluyor olabiliriz.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Okay zor renk boşuna beklemeyin.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt