Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kime el atsak sıkıntı çıkıyor. Kulübünün yollamak için akla karayı seçtiği illalah ettiği, kadrodışı rekoru kırmış, dünyada tek F.Terim ile çalışabilcek E.Mor u alırken bile ızdırap çekiyorlar. İnanılır gibi değil.

Fernando tarzı oyuncuyu gönderirken yerine gelecek ismi de hemen aciklayabiliyorsan büyük takimsin demektir transferin son günü Anadolu kulüplerinin kapısında dolanacaksak halen birşeyler tam olarak oturmadi demektir ...

Mesela Cuellar Seri Banega nasil olur?
Veya en kotu Seri Cuellar Belhanda olur.

Kime el atsak sıkıntı çıkıyor. Kulübünün yollamak için akla karayı seçtiği illalah ettiği, kadrodışı rekoru kırmış, dünyada tek F.Terim ile çalışabilcek E.Mor u alırken bile ızdırap çekiyorlar. İnanılır gibi değil.
Yaklaşımda yada kendimizi ifade etme noktasında belli ki sıkıntılar var ...

diagne geldiğinde aynen sizin gibi hangi transfer olursa olsun yöneticileri savunan kişiler atmıştır o naraları paralel evrende...

Yahu arkadaş Galatasarayın menfeatini düşünerek hareket etmek ve yorum yapmak bu kadar zor mu..
Yani ne olursa olsun yöneticiler neden bu kadar körü körüne savunulur.
Yooo yöneticileri savunmuyorum zamanı geldiğinde eleştirmesini bilirim ki eleştirdim de gomis gönderildiğinde. Sizinki daha farklı olay yalnız siz onlar her ne yaparsa yapsın beceriksiz oluyor. Adamlar 2 senedir eleştiriliyor ve 2 senedir herkese şampiyonluk kazanarak kapak takıyor. Ayrılan oyuncu yine dönmek istiyor falan.... Bunlar yönetimin başarısını gösterir. Ama siz kulüp sanki real madrid mişçesine hemen o niye alınmadı bunlar beceriksiz... Yine kimse alınmaz bu beceriksizler den birşey olmaz der durursunuz. Kim alıyor kim bu şampiyonlukları kupaları?

Sizin eleştiri tarzınız ve eleştiri zamanınız yanlış. Hatalara rağmen başarı varsa ortada doğrular daha çoktur. Lig başlasın sonuçları gör ondan sonra başla eleştiri muhabbetine...

Son düzenleme:
Seri - Banega - Belhanda - Donk - Selçuk

Şu orta saha şuan mucize görünüyor bence bu orta saha bile yetersiz

Anadolu takımında sırtlayan bizi sırtlayabilecek mi diyorsun, iyi hoş da Mensah'a nasıl sıcak bakıyorsun o zaman. ayrıca skorer 8 numara istiyorsan 10'dan devşirme N'diaye'yi, Mensah'a her türlü tercih ederim.

Ama sorun şu ki N'diaye bile yeterli görülmedi, Mensah falan zaman kaybından başka bir şey değil.
Hayır takımını sırtlıyordu kısmını sen söylediğin için yazdım. Skorer 8 numara istiyorum evet hani nerede Ndiaye'nin skorları? 2 senedir şans verildi ne yaptı? Tudor presskolik biri olduğu için cuk oturdu ama Terim'in sistemine uymadı bu çok belli uysa zaten yine kiralamak isterdi.

Nedense sanki bizim yönetimden kaynaklaniyor, adamlar nasil bir pazarlik yapiyorsa hep terz gidiyor, veya imkansiz transferler pesinde kosuyor , tabi beceri de yok orasi ayri

Selamun aleyküm ahali askerdeyim telefonu anca alabilidim , hiç takip edemedim transfer sezonu nasıl gidiyor , gene rezaletmiyiz ? Fernandoda gitmiş . Kimi istyoruz bilgilendirecek biri varmı ??

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aleyküm selam hayırlı teskereler kardeş asıl haberler sende s400 ler hayırlı olsun:) bizi düşünme kurban bayramına kadar ses çıkmaz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt