Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onlar ne yaparsa yapsın beceriksiz oluyor cümlesi doğru değil.Benim için önemli olan kişiler değil Galatasarayın menfeatidir.Eğerki Galatasaraya fayda sağlayacak doğru oyuncuyu alırlarsa bunu gönül rahatlığıyla söylerim.

Her iki şampiyonlukta yöneticilere rağmen şampiyon olunmuştur.İlk sene çok ciddi para harcanmış ve o zamanda o paralara doğru oyuncular alınsaydı şampiyonluk yarışı çok sancılı geçmezdi.
her iki senede beceriksiz yöneticiler şampiyonluğu vermek için ellerinden geleni yapmışlardır.Geçem sene Şampiyonlar liginde o zayıf grupda ne hallere düştük. Sanırım bu durum sizin canınızı hiç sıkmıyor.Avrupada Galatasaray başka oynuyor hissiyatını bitirdiler.Bu bütün yönetimler için geçerli.

Real madrid örneği falan anlamsız..Doğru transferleri zamanında yapsınlar yeter.
bir kere transferde planlamayı doğru eksiksiz yapsak bu takım uçacak.Hem avrupada başarı anlamında hem ekonomik olarak çok ciddi aşama kaydedeceğiz.
Ama bir türlü bu eşiği aşamıyoruz.

Bu takım dursun yarsuvat gibi adamın başkanlığında şampiyon olmuştur.,Küfür edilen dursun özbek gibi yetersiz adamın başkanlığındada şampiyon olmuştur.O zaman şampiyonluk kıstassa bu adamlara neden küfür ediliyor.

senelerdir her transfer döneminde aynısı...
yoo dursun döneminde şampiyon olunmadı

Emre alınmalıydı başkan söyledi üstelik ne oldu bilmiyorm ama net olarak yönetimin rezilligi bu konu

Bu sene şampiyon olmak çok önemli. Şampiyonluk demek para akması demek. Şikeciler iyi takım kurarken bizde eksikleri en iyi şekilde kapatmalıyız

5 tane transfer yaptık daha da yapacaz sabırlı olun renkdaşlarım.

Forvet ve orta saha da gelecek fırıncı arkadaşımın tanıdığı kulüp üyesinin kardeşinin emmisinin oğlu demedi ama yönetim ve hocaya güveniyorum.

Begenmedigimiz belhanda ndiaye fernando 3lusunden daha hareketli baskılı yaratıcı bir ortasaha kurmazsak Avrupa'yı geçtim ligte bile ilk 3 zor olabilir

Sanırım sadece finansal borçlar yapılandırılmış. Gerçi faiz açıklanmıyor ama yinede takımlar rahatlayacaktır

Emre Kaplan duyum verdi diye mi bu kadar yaygara ? Arkadaş o adamın ve kanalının söylediği hangi isim tutmuşki bu doğru olsun. Adam yerine koyup kendinizi boşa yoruyorsunuz.

Bizim bu sene şampiyon olup CL'ye gitmemiz çok önemli.

Beşiktaş şu haliyle bize rakip olamaz.

Başakşehir bize rakip olamaz.

Trabzonspor iyi bir yapılanma kurdular. Çoğu köşe yazarı şampiyonluk için iddialı diyor. Yine de bize rakip olamaz.

Fenerbahçe iyi bir kadro kurmaya çalışıyor. Avantajları avrupada yoklar bu da tüm dikkatini lige verecekler demek. Bize rakip olacak en yakın takım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt