Üzeyir Tunç
Tecrübeli Üye
- 11 Temmuz 2010
- 5.944
- 1.944
- 2.248
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali Naci, Rodop’un yayınında Seri’den bahsetmişmiydi ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Monchi lastigi bozuk donu bile bir şekilde kakalarken hayatta beleş adam göndermezMONCHİ takım bul demiş. Zaten kendisi de bir röportajda gideceğini belirtmişti. Son ana kadar bonservis kovalar monchi
Bunlar gelsin yangin tayfa bu sefer ille de forvet ille de forvet diye çıldırıremre mor (geliyo)
onyekuru (gelecek dendi)
okay
seri
banega
manyak olur
Onun içinde ağustos sonunu beklemen lazım. Galatasaray da transfer bitmez hiç bitmedi deOnyekuru ornegi ile PL'den elitt topcular kiralamamiz lazim
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Zaten gelmesi çok da gerçekçi değil
Galatasaray a menfaat sağlayacak doğru oyuncuyu paran var da verdiler sen almadıysan haklısın. Onun dışında mevcut bütçeyle oyuncu almaya çalışıp da alamıyorsan seni anlamam.
Yöneticiler kötü olsa şampiyon olamazdık emin ol. Fenerin v perise li nani li kadrolarını da gördük. Muhteşem transferlerle şampiyon olunamadığı da oluyormuş. Hamza lı takımın da şampiyonluğunu gördük çok şükür. Olay yapılan transferlerin büyüklüğü değil oyuncuların takım olabilme kabiliyetidir.
Geçen sene cl de rezil bir sezon geçirmedi. Gruplar belli olduğunda her mantıklı insanın düşündüğü şey bu gruptan 1. De çıkılabilir sonuncu da olunabilir di ki porto maçlarında çok iyi oynamamız rağmen şansız mağlubiyetler alarak 3. Olduk. Sezonun belki en kötü oyunu Rusya da oldu. Bu da kabul edilebilir bir şey olmalı bu haldeki Türk futbolu için.
Herkes aynı şeyi ister. Kamp öncesi tüm transferler yapılsın en iyi oyuncular alınsın sezona hazır bir şekilde başlayalım. Ama burası Türkiye ve Türk futbolu. 1000 euronun bile hesabının yapılması gerektiği bir ülke. Fm gibi olsa da keşke hemen oyuncu satılsa oyuncu alınsa... Milyon euro lar o kadar kolay telaffuz ediliyor ki insanların ağzından. Ben şurada 100.000 TL lik bir ürün satmak için 2 ay 3 ay alıcıya uğraşıyorum milyon euro luk ticaretlerin bir anda çözülmesini bekliyorsunuz.
Bu arada Duygun yarsuvat doğru olanı yapıp beğenilmeyen Abdürrahim i getirdi ve şampiyon oldu takım. Dursun da zaten geldikten bir hafta sonra şampiyonluk aldı. Sonrası malum...
Almanyadayım suan duyumcu felan deyilim bizim burda bir abi var manager Schalke 04 eski teknik direktörünün manageri ( tedesco ) Bugün Cuma Namazindan sonra sohbet ediyorduk Bentalebi kiralik olarak istiyormusuk suanda schalkede kadro disiymiş
Bu apo ve becerikesiz takimi seriyi getiremez once emrr mor ve onyekuruyu aciklasinlar caplarini asan oyuncularla ugrasmasinlar acaba transferle ugrasanlar arasinda Ingilizce bilen varmi ben olduguna emin degilim yokaa bu kadar turkiye ligi copune para vermenin izahi yokSeri mümkün değil.
size söyleyen kişi menajer falan mı ? ben bentaleb ismini bir yerde daha duydum