Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olup bitecek olani ongormek cokta zor değil. Abdurrahim transfer sezonunun sonuna yakin ajitasyona baslar: oyuncularin transferi icin hergun 200 telefon, 15 saat mesai yaptik. Tansiyonumuz firladi. Sekerimiz dustu. Bayginlik gecirdigimiz anlar oldu. Yemeden icmeden kesildik.

Oyuncumu transfer ediyorlar, Amerika ile F35 - S400 pazarligimi ediyorlar belli degil.

Elin takimina Banega icin teklif goturuyoruz 1.5 ay once. Adamlar kucaga alip bizden oyuncu aliyor. Anlamis degilim.

Yonetimin kisiligine ve sayginligina lafim yok. Sempatim var. Iyi niyetliler. Lakin bu transfer işini beceremiyorlar sanki. Umarim buyuk yanilirim ve beni utandirirlar

Ulan S-400 pazarlanan memlekette iki sene üst üste sampiyon takımız, Diagne öküzünü pazarlayamiyoruz.. Hay canina yanayım ya

——————————————
“Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım..”

Fenerbahçe, İsveç'in milli kalecisi Robin Olsen ile ilgileniyor, Roma ise en az 6 milyon euro bonservis bedeli istiyor. (Football Italia)

onyekuru olmuyosa napoliden ounası direkt kiralasınlar

Iyi de Fulham ucuza satmak istemezse?
CL dışında gözden uzak bir ligin takımına kiralamak ister mi bilmiyorum. Olası cl başarısızlığı oyuncunun değerini daha da düşürür. Riski alacak olanlar fulham lılar. Bir defansif orta saha olmasaydı forvet ya da ofansif orta saha oyuncusu olsaydı cl de kendini daha rahat gösterme imkanı olurdu. Ama defansif bir oyuncunun o kulvarda kendini göstermesi için gerçekten süper maçlar çıkartması lazım.

Josef Arda Okaka gibi leşlerle takımı dolduracaklar.Yemin ederim duvarı yumruklayacağım

Fernando ile Banega transferlerini kıyaslamak yanlış. 33 yaşında söleşmesine 1 yıl kalmış birine 4.5'u biz versek burası yanıyordu. Ayrıca fernando kendi gitmek istedi, yolu açık olsun.
Banega'ya gelince maaşının ödenmeme konusu yok, yaşı 30-31, sözleşme uzatmaya da ayrılmaya da eşit mesafede, hocası kullanmak istiyo. Süreç tabi uzar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt