Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chiquinho'yu kacirdik. On numara adamdi valla pirpir portekizli çakal teknik amc, daha ne olsun. Neyse belki WAMANGİTUKA gelir

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Benficanin geri satin alma opsiyonu vardi. 3,75 milyona alip belki karla satmayi düsünüyor olamazlarmi? Joao Felixin yerine daha yetenekli wonderkidle doldurmayi düsünüyorlarsa, iyi teklife belki hayir demezler.

twitterde fenerliler tinerciler beraber fiksture saibe katma tff diye tag acmislar bize salliyorlar.

tff baskani fenerli mhk baskani besiktasli. bunlarin aglamadi bitmez. mendil satsak koseyi doneriz

bu yönetimin alabilecegi en iyi forvet ADEBAYOR'dur.

karakteri, yetenegi, durusu ve tecrübesiyle drogba etkisi yaratir ofansif oynayan ve onu sagli sollu besleyen bir takimda

en az 1 senedir diyorum getirin su adami diye

gomis gittiginde alsalardi simdi o bonservis paralarini diagne'ye degil daha iyi yatirimlar yapabilirdik

okaka mokaka'dan iyidir

Bu josef denen herifin bize geleceğini düşünmüyorum düşünmek te istemiyorum ayrıca fatih hoca sevmez böyle topçuları neden gündemde anlamıyorum ama alınırsa ilk defa bir transfere isyan edeceğim fatih hoca döneminde ama yabancı kontenjanını bu çöp için harcamayacaktır hoca

Ender Alkan yaklaşık 1 ay önce GS Mensah ve Deniz ile çok ciddi bir şekilde ilgileniyor demişti Aspor'da. Demek ki doğru söylüyormuş. Zaten öyle duyum filan veren biri değil. Bilgisi varmis bu konuda demek ki. Valla Mensah iyi de, Deniz ağır kazık olur. Adamın duran toplari çok iyi kullanması haricinde bir meziyeti yok yav. 3 büyüklerde anca yedek olur. Yedek oyuncuya 4M filan verilir mi. Emrah Bassan'i alalım Deniz kadar asist yapar zaten duran toplardan filan...

Taraftari ne hale getirdiler fenerdeyken sovdugumuz josef ve kayserinin pogbasi mensahi ister olduk aponun eseri bunlar o seri ismide ugrastik alamadik demek icin

Josef gibi düm düz bir oyuncuyu biz napcaz? Donk var ya. Terim istemez bile.
Josef gibi çirkef, pislik. Bizim maçlarda özellikle aşırı tavırları olan bir karaktersizi isteyecek mide var mi taraftarımızda? Ben istemem

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt