Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nice kardeş kulubumuz degil mi yav versinler iste ne diye şov yapildi o haldeOh be benle ayni fikirde olan biri, bu cocuk melo+fernando ya
—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Alınmaması gereken bir riskti. Ndiaye nin satışıyla resmen piyango vurmuş olmasa en az iki yıl men cezası kaçınılmazdı ki bu piyangoya rağmen büyük çabalarla kurtulduk. Dursun devam etse asla beceremezdi, Allah yüzümüze baktı...O dönem transfer operasyonu yapılmak zorundaydı aslında 2 yıl öncesinden başlaması gereken hamleler 4 .yıldızı taktığımız sezonun göz boyamasiyla 2 yıl sarktı müthiş bir riskti ama tuttu fatih hoca hamlesi tabi en kritik hamleydi.Simdi fener aynı riski aldı ama onların bir fatih hoca si yok bence batacaklar bu riskle..
Bu ekiple her yil ayni transfer dönemi yasiyoruz ama üstüne katliyarak gidiyorlar rezilikleGitti dediğimiz gitmiyor, bitti dediğimiz bitmiyor. Nasıl bir transfer dönemi arkadaş bu?
Neye dayanarak ? Insanlarin sabrinimi siniyorsunuz ?Topal h.o
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
deniz türüc bence sinandan iyide o paraları etmez tabikideBen Deniz Turuc un Sinan Gumus ten pek bi fazlasini gormuyorum. Benmi yanlis goruyorum
Yasin Öztekin’in bir gömlek altı diyebiliriz.Ben Deniz Turuc un Sinan Gumus ten pek bi fazlasini gormuyorum. Benmi yanlis goruyorum