Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahaberde bir kamil uefadan men gelmeyecek bu yuzden yonetimin eli rahatladi dedi.
Ne güzel dünya amk şike yap ceza yeme, sana verilen yasal sınırı 10 kat aş ceza yeme

Josef Banega Belhanda Babel Feghouli Aboubakar(Falcao ) Şampiyonlar liginde iş yapar..

O dönem transfer operasyonu yapılmak zorundaydı aslında 2 yıl öncesinden başlaması gereken hamleler 4 .yıldızı taktığımız sezonun göz boyamasiyla 2 yıl sarktı müthiş bir riskti ama tuttu fatih hoca hamlesi tabi en kritik hamleydi.Simdi fener aynı riski aldı ama onların bir fatih hoca si yok bence batacaklar bu riskle..
Alınmaması gereken bir riskti. Ndiaye nin satışıyla resmen piyango vurmuş olmasa en az iki yıl men cezası kaçınılmazdı ki bu piyangoya rağmen büyük çabalarla kurtulduk. Dursun devam etse asla beceremezdi, Allah yüzümüze baktı...

Hem ne diyorum?: Aynı futbolcular daha uygun maliyetlerle alınabilirdi. Mesela Belhanda' ya kim çıplak 6-7 bonservis ve bizim kendisine verdiğimiz yıllık kazancı teklif etmişti de biz üzerine zibilyon tane bonus ekleyerek transfer ettik?...Sadece Belhanda değil, hepsi böyle...

Gitti dediğimiz gitmiyor, bitti dediğimiz bitmiyor. Nasıl bir transfer dönemi arkadaş bu?

Şampiyonlar liginde alt yapıdan oyuncu yazma olayı kaçtı Arda turan ise yarar o konuda belki sırf ondan dusunuyorlardir ..

forvet var iki kazik aldik satilir satilmaz idare ederiz
fernando,dan sonra elzem oldu orta saha
su an tek duymak istedigim transfer haberi
6 numara...

Ben Deniz Turuc un Sinan Gumus ten pek bi fazlasini gormuyorum. Benmi yanlis goruyorum

Geçen 2 transfer sezonunda yaşananlardan zerre ders almamışlar cidden yazık. Apoyu severiz tamam da idari işlerle uğraşsın,transferle uğraştığı sürece bu sorun devam eder,net şekilde görünüyor.

ancelotti asıl buyuk mal takımı genclestirecem dedi bu eliften bi bok olmaz 1 yıl sonra saga sola kiralanır

Yangıncı tayfadan nefret ederim ama rezalet bir transfer dönemi, bu yönetim devre arası da dahil insanı kabız eder

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt