Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adam valenciaya giderken bayram yapiyorduk, simdi geri mi aliyoruz ,tovbee

•Bana kalırsa gelecek forvet FFP’yi de göze alırsak Mario Balotelli. Yalnız JM Seri’de gelirse düşünemiyorum.

——————————————
“Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım..”
Degil. Ismi çıkmamış biridir yoksa 10 defa söylerlerdi.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13 milyon euro ile bu yonetim tettehi alamadi adamlar satmiyorum dedi adam gibi ingilizce konusan karizmasi olan ornegin haldun ustunel veya didier drogba gibi birini gonder 5 6 milyona alir gelirdi cekyadan tettehi elinde para varken alamayan beceriksizler den oyuncu bekliyoruz pehh
İstenilen bir futbolcunun ''Ne pahasına olursa olsun'' zihniyetiyle transfer edilmesi en büyük ihanettir benim gözümde. Evet, yetki verilip gönderilse, ''Sihirbaz'' Haldun, 13 milyon bonservisle de olsa alır gelirdi Tetteh' i. Peki iyi mi olurdu?. Çekya Liginden herhangi bir fragmanı izlersen, ne kadar kofti bir lig olduğunu görürsün ve o ligin koskoca 2. yarısında 2 gol atabilmiş; bu uzun boylu, futbol oynamaya çalışan, zenci delikanlı!..Diagne transferinin doğru ya da yanlış olması ayrı konu; Diagne yanlış hamle ise Tetteh de yanlış hamle olurdu; hiç mi hiç gözüm tutmadı; hala da haberler çıkıyor hakkında, endişeliyim...

Stoch transferinde, FB devreye girince fiyat artırmasına izin verilmedi diye küsüp yönetimden istifa ettiğini de bir kez daha belirteyim, 'sihirbaz' ın...Böyleleri futbol ve dünya gerçeklerinden uzaklaşıp işi kişisel ihtirasa dönüştürmek suretiyle kulüplerin çarkına s.çar. Taraftarın gözünde kahraman muamelesi görmesinin hiçbir değeri yoktur. Nokta...

Hakikaten yönetimin Seri ve onun ayarında oyuncu alacağını düşünen var mı? Valla sizin kadar iyi niyetli olmayı bende istiyorum ama olmuyor

5 yerli kuralı gelecek dediler 5 kaleci değil Alişim.

Fbyi tek bi konuda tebrik ediyorum adamlar satmayı çok iyi beceriyor. Demek ki ozan bunlarda olsa 30a gömmüşlerdi

İstenilen bir futbolcunun ''Ne pahasına olursa olsun'' zihniyetiyle transfer edilmesi en büyük ihanettir benim gözümde. Evet, yetki verilip gönderilse, ''Sihirbaz'' Haldun, 13 milyon bonservisle de olsa alır gelirdi Tetteh' i. Peki iyi mi olurdu?. Çekya Liginden herhangi bir fragmanı izlersen, ne kadar kofti bir lig olduğunu görürsün ve o ligin koskoca 2. yarısında 2 gol atabilmiş; bu uzun boylu, futbol oynamaya çalışan, zenci delikanlı!..Diagne transferinin doğru ya da yanlış olması ayrı konu; Diagne yanlış hamle ise Tetteh de yanlış hamle olurdu; hiç mi hiç gözüm tutmadı; hala da haberler çıkıyor hakkında, endişeliyim...

Stoch transferinde, FB devreye girince fiyat artırmasına izin verilmedi diye küsüp yönetimden istifa ettiğini de bir kez daha belirteyim, 'sihirbaz' ın...Böyleleri futbol ve dünya gerçeklerinden uzaklaşıp işi kişisel ihtirasa dönüştürmek suretiyle kulüplerin çarkına s.çar. Taraftarın gözünde kahraman muamelesi görmesinin hiçbir değeri yoktur. Nokta...
Tettehi isteyen ben degilim Sayin Fatih Terim istedi haldun ustunel ornekti o olmaz Drogba Olur Drogba olmaz melo olur ama sayginligi yuksek biri olur albayrak olmaz turkceyi konusmayan adam patoyu almaya gidip kendisini ve klubu rezil rusva etmez benim bahsettigim isimler degil transferi yapmaya gidecek adamdan kalite sayginlik akacak ve oyuncu plan program ve proje sunacak 5 yil icerisinde sunh hedefliyoruz sen bu hedefimizde kilitsin gibi adami ikna etmek lazim yoksa topal mensah ambrabatlari daha cok gorursun 31 agustosta albayrak cikip tesekkur edip alamadim derse kizma ozaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt