- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Kapanmak uzere degil. Kapandi ztn
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hepsi fizik olarak çok güçsüz,en iyileri ozandı iştealtyapıda iyi ortasaha var mı
Degil. Ismi çıkmamış biridir yoksa 10 defa söylerlerdi.•Bana kalırsa gelecek forvet FFP’yi de göze alırsak Mario Balotelli. Yalnız JM Seri’de gelirse düşünemiyorum.
——————————————
“Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım..”
İstenilen bir futbolcunun ''Ne pahasına olursa olsun'' zihniyetiyle transfer edilmesi en büyük ihanettir benim gözümde. Evet, yetki verilip gönderilse, ''Sihirbaz'' Haldun, 13 milyon bonservisle de olsa alır gelirdi Tetteh' i. Peki iyi mi olurdu?. Çekya Liginden herhangi bir fragmanı izlersen, ne kadar kofti bir lig olduğunu görürsün ve o ligin koskoca 2. yarısında 2 gol atabilmiş; bu uzun boylu, futbol oynamaya çalışan, zenci delikanlı!..Diagne transferinin doğru ya da yanlış olması ayrı konu; Diagne yanlış hamle ise Tetteh de yanlış hamle olurdu; hiç mi hiç gözüm tutmadı; hala da haberler çıkıyor hakkında, endişeliyim...13 milyon euro ile bu yonetim tettehi alamadi adamlar satmiyorum dedi adam gibi ingilizce konusan karizmasi olan ornegin haldun ustunel veya didier drogba gibi birini gonder 5 6 milyona alir gelirdi cekyadan tettehi elinde para varken alamayan beceriksizler den oyuncu bekliyoruz pehh
Kapanmak uzere degil. Kapandi ztn
bir suru isim geciyor atalay celil kapıhepsi fizik olarak çok güçsüz,en iyileri ozandı işte
bugün ögrendim buranin yüzde 25 kusmusYav zaten topal geleceğine bişey olmasın daha iyi
Aradığımız 10 no Sofiane Feghouli. Onun yerine de kanada Emre Mor ve Onyekuru.Topal'ı alıyorsak 8 numaraya alacağımız adam kaliteli olsa bari.Bir de Belhanda'nın yerine 10 gol atacak bir 10 no.
Aleyküm selam hayırlı teskereler kardeş asıl haberler sende s400 ler hayırlı olsunbizi düşünme kurban bayramına kadar ses çıkmaz.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aramadığımız 10 no Sofiane Feghouli. Onun yerine de kanada Emre Mor ve Onyekuru.
Tettehi isteyen ben degilim Sayin Fatih Terim istedi haldun ustunel ornekti o olmaz Drogba Olur Drogba olmaz melo olur ama sayginligi yuksek biri olur albayrak olmaz turkceyi konusmayan adam patoyu almaya gidip kendisini ve klubu rezil rusva etmez benim bahsettigim isimler degil transferi yapmaya gidecek adamdan kalite sayginlik akacak ve oyuncu plan program ve proje sunacak 5 yil icerisinde sunh hedefliyoruz sen bu hedefimizde kilitsin gibi adami ikna etmek lazim yoksa topal mensah ambrabatlari daha cok gorursun 31 agustosta albayrak cikip tesekkur edip alamadim derse kizma ozamanİstenilen bir futbolcunun ''Ne pahasına olursa olsun'' zihniyetiyle transfer edilmesi en büyük ihanettir benim gözümde. Evet, yetki verilip gönderilse, ''Sihirbaz'' Haldun, 13 milyon bonservisle de olsa alır gelirdi Tetteh' i. Peki iyi mi olurdu?. Çekya Liginden herhangi bir fragmanı izlersen, ne kadar kofti bir lig olduğunu görürsün ve o ligin koskoca 2. yarısında 2 gol atabilmiş; bu uzun boylu, futbol oynamaya çalışan, zenci delikanlı!..Diagne transferinin doğru ya da yanlış olması ayrı konu; Diagne yanlış hamle ise Tetteh de yanlış hamle olurdu; hiç mi hiç gözüm tutmadı; hala da haberler çıkıyor hakkında, endişeliyim...
Stoch transferinde, FB devreye girince fiyat artırmasına izin verilmedi diye küsüp yönetimden istifa ettiğini de bir kez daha belirteyim, 'sihirbaz' ın...Böyleleri futbol ve dünya gerçeklerinden uzaklaşıp işi kişisel ihtirasa dönüştürmek suretiyle kulüplerin çarkına s.çar. Taraftarın gözünde kahraman muamelesi görmesinin hiçbir değeri yoktur. Nokta...