Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.900
- 28.131
- 1.933
Allah'ım nasip et.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayrıca kiralık oyuncuların aidiyet duygusu 0, fazla bonservis verdiğin oyuncunun aidiyet duygusu 0 çünkü nasıl olsa 4 5 m€ alırım,keyfime bakarım. Ya da oram buram ağırıyor diye yatarım. Hoca demecinde kiralık oyunculardan vazgeçiceğiz, geleceğe yatırım yapacağız dedi. Bunu sonradan da olsa farketmesi beni sevindirmesine rağmen yönetim aynı yönetimAksine FFP maaşı kısıtlamalı bonservisi değil. Kulüpleri asıl zarar ettiren maaş. Maaşı da kısıtlıyor aslında ama yeteri kadar değil. Türk futbolu bu durumdaysa maaşlar yüzünden, maaşı düşük adamlar alınsa hem kolay satılır hem de bütçeleri bu kadar sarsmaz.
An itibariyle miAn itibariyle avrupada 13.sıraya düştük seneye şampiyonumuzda ön eleme oynayacak.
Not : Galatasarayımız şampiyon olsa dahi ön elemede ne yazık ki seri başı olayamayacak..
Türk futbolunun geldiği nokta...
İşte 21-22 için geçerliydi. Bugünle beraber 20-21 içinde geçerli oldu bu durum ne yazıkki rengimAn itibariyle mi
Sanki daha önce olmuştu bu
2021-22 sezonu şampiyonu direk katılamayacak galiba
Berna Hanım kadar olamadın Abdurrahim AlbayrakKayserispor Başkanı Berna Gözbaşı: "Manuel Fernandes ile 1 gün önce konuştum. Bugün anlaştım, geliyor." (TRT Spor)
Şu dünya kupasında iş yapan feg in takım arkadaşı Belaili mi neydi boşa çıkmış bugün. İyi kanattı iş yapar mı bize gelse acaba
Hangi paradan bahsediyor bu arkadaş
Anladık var öcünüz
Belli kuyruk acınız
Kargaşaya gücünüz
Yetmez Galatasaray'da!
1 haftaya istifaya zorlanır sevmez bizim ülkemiz dürüst rant uğruna uğraşmayan insanıAspor da
Sumudica Türk futbolunda dönen komisyonları neredeyse deşifre etmiş...Helal olsun adama
(Nil Karaibrahimgil)Geçen sene son 5 gün kala yanılmıyorsam hiç ortalıkta isimler yokken andone ve lemina düşmüştü bir anda.
Tek umudum o, belki bir anda bir iki isim düşer piyasaya
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hangi paradan bahsediyor bu arkadaş