Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1601407112668.webp

Allah'ım nasip et.

Fenerbahçe, Michael Frey'in geçici transferi için Waasland-Beveren ile anlaştı. (AA)

Aksine FFP maaşı kısıtlamalı bonservisi değil. Kulüpleri asıl zarar ettiren maaş. Maaşı da kısıtlıyor aslında ama yeteri kadar değil. Türk futbolu bu durumdaysa maaşlar yüzünden, maaşı düşük adamlar alınsa hem kolay satılır hem de bütçeleri bu kadar sarsmaz.
Ayrıca kiralık oyuncuların aidiyet duygusu 0, fazla bonservis verdiğin oyuncunun aidiyet duygusu 0 çünkü nasıl olsa 4 5 m€ alırım,keyfime bakarım. Ya da oram buram ağırıyor diye yatarım. Hoca demecinde kiralık oyunculardan vazgeçiceğiz, geleceğe yatırım yapacağız dedi. Bunu sonradan da olsa farketmesi beni sevindirmesine rağmen yönetim aynı yönetim :D

An itibariyle avrupada 13.sıraya düştük seneye şampiyonumuzda ön eleme oynayacak.

Not : Galatasarayımız şampiyon olsa dahi ön elemede ne yazık ki seri başı olayamayacak..

Türk futbolunun geldiği nokta...
An itibariyle mi
Sanki daha önce olmuştu bu
2021-22 sezonu şampiyonu direk katılamayacak galiba

Anladık var öcünüz
Belli kuyruk acınız
Kargaşaya gücünüz
Yetmez Galatasaray'da!

Hangi paradan bahsediyor bu arkadaş

Bomboş adam Galatasaray'a bir gram faydası olmayan Galatasaray üzerinden reklam yapmaya çalışan biri yoksa şimdiye kadar en kötü amatör branşa sponsor olurdu. Söylediği şeyi zaten tüm kulüpler yapıyor ama onunda yalan olduğunu düşünüyorum çünkü Bankalar Birliği anlaşması sonrası böyle şeyler yapılamıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt