Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mabadından % 40-50 uydurmuşsun gidiyorsun. % 25 kardan payı çoğu kulüp koyar, Cengiz'i satmak istese 1 yıl daha tutar Milli takıma seçilince kendisi de satardı 3-4 milyon euroya.

Bu saçma fikirlerini git başka yerde ver boş yapma burada.
Boş yapan sensin.Belli bir fiyatın üstüne kimse almaz , kimse bizim gibi enayi değil.Yok 30 milyona satardı.Bodo glimt bile uefa elemesinde oynattığı adamı 5 milyona anca sattı.İşte ütopyalarda gezintiler anca , istediğim yere istediğimi yazarım bana da karışamazsın ban at geç , boş yaptığımı düşünüyorsan da cevap verme seni ilgilendiren bir şey yok.
Bilir kişi sanki de fikirlerim boşmuş aynen uğur karakullukçu kardeşim sen otoritesin ya sana danışırım bir daha yazarken

Bilmiyorum ama hoca genç oyuncular gelecek dedi.Bu elemanın da sözleşmesine 1 sene kalmış.Arjantin genç milli oyuncu.19 yaşında.Ha izlemedim tabi ama kalitesi var belli.
Fazlasıyla potansiyelli zaten asıl mesele de o bence bonservis ödeyip almak bir kenara böyle oyuncuları sözleşmesiz durumdayken bile takıma gelmeye ikna etmek zor bizim için

Tabii ki de almamız gereken transfer etmemiz gereken bu profilde oyuncular, ama mevcut yönetimle kasada 5 kuruş para yokken çok zor...

Taraftar baskisindan Fatih Terim dahil kimsede cesaret kalmadi. Marcao 15 milyona satilsa + elde 2 milyon + Belhanda Babel 5.5 olsa 22.5 milyon butce
Ravil 2.5 milyon
Hauge 4 milyon
Geri kalan 16 milyon ile minimum 3 scout ( 6 , 8 10 veya 2 tane 8 ) transferi daha yapilir. @Yusuf Ciftci kac tane oyuncu saydi ben hatirlamiyorum. Gelecegin takimi gelecegin takimi demek kolay, alin size gelecegin takimi.

Burada fatih hocayı suçlayamam ben.Adam benim listemden kimse alınmadı dedi açık açık.

Hocanında yönetim kadar olmasada hataları var.
özellikle yerli oyuncu anlamında çok ciddi yetersiz adamları transfer ettiriyor.Bu transferleri yaparak kendisininde çok büyük katkıları olduğu Galatasaray markasına zararlar veriyor bu tarz transferler.

Bilmiyorum ama hoca genç oyuncular gelecek dedi.Bu elemanın da sözleşmesine 1 sene kalmış.Arjantin genç milli oyuncu.19 yaşında.Ha izlemedim tabi ama kalitesi var belli.
Umut, nasil alacagiz? 5 gun kaldi. Bugunu ve yarini da oldur 3 gun kaliyor. Oyuncu satacagiz, sonra anlasacagiz, buraya gelecek, covid, saglik derken Ocak ayina yetistirriz.
Acikcasi bu saatten sonra kita disindan oyuncu gelmesi %1
Ha, getirirlerse helal olsun ama bizim liste
Seri
Fred
Joao Mario
Onyekuru
Zinkernagel
Vs vs fazlasi olmaz gibi. O da Belhanda giderse

Fazlasıyla potansiyelli zaten asıl mesele de o bence bonservis ödeyip almak bir kenara böyle oyuncuları sözleşmesiz durumdayken bile takıma gelmeye ikna etmek zor bizim için

Tabii ki de almamız gereken transfer etmemiz gereken bu profilde oyuncular, ama mevcut yönetimle kasada 5 kuruş para yokken çok zor...

Ajax istiyormuş zaten.

Umut, nasil alacagiz? 5 gun kaldi. Bugunu ve yarini da oldur 3 gun kaliyor. Oyuncu satacagiz, sonra anlasacagiz, buraya gelecek, covid, saglik derken Ocak ayina yetistirriz.
Acikcasi bu saatten sonra kita disindan oyuncu gelmesi %1
Ha, getirirlerse helal olsun ama bizim liste
Seri
Fred
Joao Mario
Onyekuru
Zinkernagel
Vs vs fazlasi olmaz gibi. O da Belhanda giderse
Abi Fred'den vazgeç gözünü seveyim. Adamı kullanıyorlar sözleşmesi bitene kadar da kullanacaklar. Onyekuru'yu da Kovac bırakmak istemiyor şu anda.

Aldığın adamlar boş adamlar olmuyor, beğenmiyorsan oynatma çünkü bu yatırımdır. Yatırdığın 2 kazandığın 8 ise de çok mantıklı ticaret demektir.

3-4e alıp 1 senede kimi 10a okuttuk yav?

Cengiz ve Çağlar çok mantıklı transferlerdi alan kulüpler için. Ravil'i diyorsan onda da hem bonservis düşük hem de taksitliymiş, 3 milyon euro falan kolpa muhtemelen.
Biz daha yeni yeni genç oyunculara yönelmeye başladık. O yüzden şimdiye kadar kimi 3-4'e alıp 10'a sattık demek hakkaniyetli değil bence. Biz bunu şimdiye kadar yapamadık. Ama yapabiliriz. Biraz AL'de iyi oynasak yeterli mesela bu sene için.
Yani mevzu kâr ise 3'e aldığın herifi 4'e satmak da kâr. Ama benim demek istediğim taş atıp kolunu yormana değiyor mu, mevzu bu. Y bir genç Türk oyuncu ile X bir ülkeden aldığın genç bir yabancının aldığı alt yapı eğitimi aynı olmuyor. Yani yabancının üzerine daha az eğileceksin, daha az onunla uğraşacaksın. Satarken de daha kolay satıyorsun yabancıyı. Bu da başka bir gerçek.

Ben niye Altınordu'dan 2'ye oyuncu alıp yüzde 30 pay koyup Ravil'i alayım ki. Herifi satarken paranın nerdeyse yarısı Altınordu'ya gidecek.
Onunla uğraşana kadar Emin'i oynatırım. Onu oynatsam ve ısrar etsem ondan da olur bir şeyler. Tutup tutmama ihtimalleri arasında Ravil ile Emin arasında fark var mı mesela. Bence yok. Satarken niye heriflere paramın yarısını vereyim.

Kendimi enayi gibi hissederim yani.

bu saatten sonra transfer gelse ne olacak , adamın antrenmanı alışması uyum sağlaması vs fifada peste bile artık öyle alıp ilk maçtan adamı koyup verim alamıyorsun, sistem yok çalışma yok çok çok geç kalındı o iş geçti artık, böyle şeyler planlama ile olur , planlama denen şey tam 3 yıldır yok

PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Valla bu elemanın kramponunu bile alamayız gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt