Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz daha yeni yeni genç oyunculara yönelmeye başladık. O yüzden şimdiye kadar kimi 3-4'e alıp 10'a sattık demek hakkaniyetli değil bence. Biz bunu şimdiye kadar yapamadık. Ama yapabiliriz. Biraz AL'de iyi oynasak yeterli mesela bu sene için.
Yani mevzu kâr ise 3'e aldığın herifi 4'e satmak da kâr. Ama benim demek istediğim taş atıp kolunu yormana değiyor mu, mevzu bu. Y bir genç Türk oyuncu ile X bir ülkeden aldığın genç bir yabancının aldığı alt yapı eğitimi aynı olmuyor. Yani yabancının üzerine daha az eğileceksin, daha az onunla uğraşacaksın. Satarken de daha kolay satıyorsun yabancıyı. Bu da başka bir gerçek.

Ben niye Altınordu'dan 2'ye oyuncu alıp yüzde 30 pay koyup Ravil'i alayım ki. Herifi satarken paranın nerdeyse yarısı Altınordu'ya gidecek.
Onunla uğraşana kadar Emin'i oynatırım. Onu oynatsam ve ısrar etsem ondan da olur bir şeyler. Tutup tutmama ihtimalleri arasında Ravil ile Emin arasında fark var mı mesela. Bence yok. Satarken niye heriflere paramın yarısını vereyim.

Kendimi enayi gibi hissederim yani.

Başakta öyle bir adam yok, alıp oynatacaklar. Elinde öyle adam varsa oynat zaten.

3e 4e alıp 10a satabileceksen onu da yap, bunu bu vakte kadar yapamadık, bundan sonra yapacağımız da kesin değil.

Altınordu'nun sistematiği oldukça başarılı, olmayana yetenekli topçuyu verip hem ona hem kendine kazandırıyor. Çağlar mesela bize gelip bizden gitse Freiburg'a değil bize kazandıracaktı.

Cengiz'den de Başakşehir bayağı faydalandı o sene zaten.

geçen yıl Lemina Seri , iki tane Türkiye ligine göre birinci sınıf topçu geldi hatta buralar adeta yandı Şubat'ta şampiyonuz diye , planlamasiz kara balta son 3,5 günde dünya standartlarında oyuncu alsan bile olmaz , yönetim tembel hocanın dediği gibi transfer olsun diye transfer yapıyorlar

PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Biz daha yeni yeni genç oyunculara yönelmeye başladık. O yüzden şimdiye kadar kimi 3-4'e alıp 10'a sattık demek hakkaniyetli değil bence. Biz bunu şimdiye kadar yapamadık. Ama yapabiliriz. Biraz AL'de iyi oynasak yeterli mesela bu sene için.
Yani mevzu kâr ise 3'e aldığın herifi 4'e satmak da kâr. Ama benim demek istediğim taş atıp kolunu yormana değiyor mu, mevzu bu. Y bir genç Türk oyuncu ile X bir ülkeden aldığın genç bir yabancının aldığı alt yapı eğitimi aynı olmuyor. Yani yabancının üzerine daha az eğileceksin, daha az onunla uğraşacaksın. Satarken de daha kolay satıyorsun yabancıyı. Bu da başka bir gerçek.

Ben niye Altınordu'dan 2'ye oyuncu alıp yüzde 30 pay koyup Ravil'i alayım ki. Herifi satarken paranın nerdeyse yarısı Altınordu'ya gidecek.
Onunla uğraşana kadar Emin'i oynatırım. Onu oynatsam ve ısrar etsem ondan da olur bir şeyler. Tutup tutmama ihtimalleri arasında Ravil ile Emin arasında fark var mı mesela. Bence yok. Satarken niye heriflere paramın yarısını vereyim.

Kendimi enayi gibi hissederim yani.
CL, AL güzel pazarlar ama aman aman elzem şart bunlar mı emin olamıyorum Onur. Ligin biraz popülerliği izlenirliği olsa sadece biz değil çoğu takım çift haneli satış yapar. Leicester S.Etienne'deki 19 yaşında stopere 40 milyon gömdü. Wonderkid'dir değildir bilemem hiç izlemediğim bi çocuk ama adamlar çat diye bırakıyor parayı. Bize gelince bütün takımlar 3ün 5in pazarlığını yapıyor.

Ajax istiyormuş zaten.
Mevcut yönetim değişir Falcao&Belhanda&Babel&Arda&Feghouli gibi aşşırı maliyetli/yaşlı oyuncuları gönderebilirsek ancak o zaman oturup konuşalım bu transferleri reis bence

Yoksa şu anda doğmamış çocuğa don biçmekten öteye gitmez yaptıklarımız

Başakta öyle bir adam yok, alıp oynatacaklar. Elinde öyle adam varsa oynat zaten.

3e 4e alıp 10a satabileceksen onu da yap, bunu bu vakte kadar yapamadık, bundan sonra yapacağımız da kesin değil.

Altınordu'nun sistematiği oldukça başarılı, olmayana yetenekli topçuyu verip hem ona hem kendine kazandırıyor. Çağlar mesela bize gelip bizden gitse Freiburg'a değil bize kazandıracaktı.

Cengiz'den de Başakşehir bayağı faydalandı o sene zaten.
Yok ben Başak için bir şey demiyorum. Onların sonuçta alt yapısında Emin, Süleyman Luş filan yoktur. Yapsınlar yani, kimse bir şey demez.
Ama şu bana mantıksız geliyor sadece. Elimde Emin var. Gidip 2. ligden onun mevkisinde oynayan onunla yaşıt bir oyuncuyu para vererek alacağım ve sonra satıştan yüzde 25-30 pay koyacağım...
Emin ve Ravil özelinde de degil mesele. Elimde Süleyman varken atıyorum Altınordu'nun ya da başka bir 2. lig takımın onunla yaşıt bir oyuncusunu alsam da aynısını söylerim.

Yok ben Başak için bir şey demiyorum. Onların sonuçta alt yapısında Emin, Süleyman Luş filan yoktur. Yapsınlar yani, kimse bir şey demez.
Ama şu bana mantıksız geliyor sadece. Elimde Emin var. Gidip 2. ligden onun mevkisinde oynayan onunla yaşıt bir oyuncuyu para vererek alacağım ve sonra satıştan yüzde 25-30 pay koyacağım...
Emin ve Ravil özelinde de degil mesele. Elimde Süleyman varken atıyorum Altınordu'nun ya da başka bir 2. lig takımın onunla yaşıt bir oyuncusunu alsam da aynısını söylerim.

Elimizde olsa bence de gerek yok zaten.

Orta sahaya hocanın deyimiyle bir regista kanata da hızlı ve skor yapabilecek adam kesinlikle almak gerek ...

geçme namerd köprüsünden
ko aparsın su seni,
yatma tilki gölgesinde
ko yesin aslan seni

biran önce tez zamanda defolup giderler inşallah hele o Albayrak varya onu görünce cinleniyorum resmen, adam kıtalararası ağır siklet kolpa şampiyonu 7 kemeri var
iyi Galatasaraylımış yok abilik yapsın mış , maç izlemek için tribüne bile sokmayacan bunu

PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aynı anda hem yönetimimizin hem de duyumcu/muhabirlerin bu kadar kötü olduğu bir transfer dönemi daha hatırlamıyorum. Neyse ki birkaç gün sonra bitiyor bu ızdırap

Biri sağ stoper biri sol stoper

CL, AL güzel pazarlar ama aman aman elzem şart bunlar mı emin olamıyorum Onur. Ligin biraz popülerliği izlenirliği olsa sadece biz değil çoğu takım çift haneli satış yapar. Leicester S.Etienne'deki 19 yaşında stopere 40 milyon gömdü. Wonderkid'dir değildir bilemem hiç izlemediğim bi çocuk ama adamlar çat diye bırakıyor parayı. Bize gelince bütün takımlar 3ün 5in pazarlığını yapıyor.
Orası öyle zaten abi, ligimizin değeri yok. Ama 15-20 milyonlar da artık bizim için standart olmaya başladı gibi. Maymun gözünü açtı yani. Kimse kolay kolay oyuncusunu ederinin aşağısında satmaz artık.
Mesela Marcao Fransa Ligi'nde oynasa şimdiye kadar kesin 25-30'a PL yapmıştı.
İşte burda CL ve AL önemli. Hani bazıları bu takım AL'yi kaldıramaz diye saçmalıyor ya, oyuncunu satmak istiyorsan vitrinde olacaksın. Bu kadar basit. Cenk 20'ye gittiğinde herifler anamızın ligindeki performansına göre vermedi o parayı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt