Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1601558383957.webp

hayırlı olsun sözleşme metinlerinin sızdırıldığı whatsapp grubuna tekrar alır mısınız rica etsem.

İvanov kardeşimize geçmiş olsun. Şimdiden Sekidika ve Kerem'den çok daha kötü bulundu.

Oynadığı ilk maçta 3 gol ve 2 asistle şov yapmazsa çöp ilan edilip çarmıha gerilir burada. İşi zor.
Yav bende anlamiyorum bu işi, para yok. Genc isteriz hizli olsun calimci olsun bitirici olsun. Hangi parayla hangi vaatlerle getireceksin kardesim derler adama. Ivanov genc ucuz oyuncu, nasildir bilmem ama hem böyle genc oyunculari deneyelim zarar gelmez denir hemde gelmeden cöp ilan edilir...

Faydamıza olan herbir güzel haberde aniden mantar gibi ortaya çıkıp negatif yorum yazan algıcı kuşlar yine konuda uçuşuyorlar. Belhanda 7 milyon Euro'ya giderse diye korkudan tir titreyen minik kuşcuklar sizi.

Benim forumda admin olmadığıma dua edin hepinizi mantar gibi toplardım diyeceğim velhasıl o kadar zavallısınız ki sanırım hiç uğraşmazdım. Ne olduğunuzu herkes biliyor zavallı ergenler sizi.
Bazıları kabak gibi belli ediyor kendini de söylesen eleştiriyorum der , zırvalar durur vs vs
Alayının .......

Ivanova gerek yok 3 orta saha al daha faydalı olur takım için ne olduğu belirsiz bi adam Sekidika gibi çıkarsa boşuna yer kaplar devre arası kiralık göndermek için uğraşırlar

Yav bende anlamiyorum bu işi, para yok. Genc isteriz hizli olsun calimci olsun bitirici olsun. Hangi parayla hangi vaatlerle getireceksin kardesim derler adama. Ivanov genc ucuz oyuncu, nasildir bilmem ama hem böyle genc oyunculari deneyelim zarar gelmez denir hemde gelmeden cöp ilan edilir...

Söylediklerine katılıyorum. Artı olarak eleştirdiğim nokta adam gelir ilk maçına çıkar herkes şov yapsın diye bekler. Biraz kötü oynasa çöp, nerden buldular bunu, bu kadar para mı verilir vs... Bırakın da adam bir 5-10 maç oynasın takıma adapte olsun ondan sonra değerlendirelim.

Youtube videolarından oyuncu hakkında yorum yapılamaz denilse de az çok fikir sahibi olunabiliyor. Ivanov’un videolarında açıkçası çok umut verici bir oyuncu gibi gelmedi bana. Top sürüş, pas, şut görüntülerinden ekstra bir oyuncu değilmiş gibi duruyor. Umarım çok daha iyi bir oyuncudur.

Papis Cisse şu anda sağlık kontrolünden geçiyor.

Bizim Falcaoyla dalga geciyorlardi Adamlar 35 yasindaki Forveti aliyor.
Türkiye Ligini biliyor Scor yaratiyor ama gelmis 35 yasina.

Bu sene Sampiyon oldukmu bunlar acayip durumlara düser ?
merak etme düşmezler, ayağına top değmeyen adamı 15 e ne yaptığı belli olmayan 26 yaşındaki danayi 20 ye sözleşmesine 6 ay kalmış adamı 12 ye satan adamlar 35 yaşına gelmiş adamı da diğerlerine yaptıkları gibi karla elden çıkarır bizde bekleriz batacakalar diye.

Üç sezondur transfer dönemi "La Casa de Papel" gibi sürprizle dolu.Bir şekilde takip ettiriyor kendini.Öyleki,bu transfer ekibinin yönetmeni bile hikayenin sonunu kestiremiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt