2 diagne daha alirlar istefinansal faiir play bitecek marcao ve luyindama dan en az 40 milyon kazanacağiz.......TRANSFER MEVSİMİ GELECEK : KLÜPTE KAOS ÇIKACAK....ORTADA 40 MİLYON EURO VAR
O PARAYİ KİM HİÇ EDECEK SİZCE
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 diagne daha alirlar istefinansal faiir play bitecek marcao ve luyindama dan en az 40 milyon kazanacağiz.......TRANSFER MEVSİMİ GELECEK : KLÜPTE KAOS ÇIKACAK....ORTADA 40 MİLYON EURO VAR
O PARAYİ KİM HİÇ EDECEK SİZCE
yok ya maçı kazanmadan pozitife dönmez hava :dSen durumu pozitife çekerek , negatife yönlendirmiş oluyorsun şimdide![]()
Ulan bu sefer gol olsun beaBelhanda Nice işi bitti. Rangers maçından sonra açıklanıyor. Kanat alındı, iki os daha alınacak.
Yav bende anlamiyorum bu işi, para yok. Genc isteriz hizli olsun calimci olsun bitirici olsun. Hangi parayla hangi vaatlerle getireceksin kardesim derler adama. Ivanov genc ucuz oyuncu, nasildir bilmem ama hem böyle genc oyunculari deneyelim zarar gelmez denir hemde gelmeden cöp ilan edilir...İvanov kardeşimize geçmiş olsun. Şimdiden Sekidika ve Kerem'den çok daha kötü bulundu.
Oynadığı ilk maçta 3 gol ve 2 asistle şov yapmazsa çöp ilan edilip çarmıha gerilir burada. İşi zor.
Bazıları kabak gibi belli ediyor kendini de söylesen eleştiriyorum der , zırvalar durur vs vsFaydamıza olan herbir güzel haberde aniden mantar gibi ortaya çıkıp negatif yorum yazan algıcı kuşlar yine konuda uçuşuyorlar. Belhanda 7 milyon Euro'ya giderse diye korkudan tir titreyen minik kuşcuklar sizi.
Benim forumda admin olmadığıma dua edin hepinizi mantar gibi toplardım diyeceğim velhasıl o kadar zavallısınız ki sanırım hiç uğraşmazdım. Ne olduğunuzu herkes biliyor zavallı ergenler sizi.
Araplar top oynarsa belki elerizBu aksam turu gecersek sevgi pitircigi Eypio kameralarin önüne kosar hemen.
Araplar top oynarsa belki eleriz
Yav bende anlamiyorum bu işi, para yok. Genc isteriz hizli olsun calimci olsun bitirici olsun. Hangi parayla hangi vaatlerle getireceksin kardesim derler adama. Ivanov genc ucuz oyuncu, nasildir bilmem ama hem böyle genc oyunculari deneyelim zarar gelmez denir hemde gelmeden cöp ilan edilir...
Ara ara iyi isler yapiyor asistleri yeniyor. Kalitesi yuksek olmasada temposu iyi. Biraz daha alissin iyi adam tabi bize uyup traktor olmazsaFitnessci Omar'in da pek bi seyini göremedik daha.
Kanat şartIvanova gerek yok 3 orta saha al daha faydalı olur takım için ne olduğu belirsiz bi adam Sekidika gibi çıkarsa boşuna yer kaplar devre arası kiralık göndermek için uğraşırlar
merak etme düşmezler, ayağına top değmeyen adamı 15 e ne yaptığı belli olmayan 26 yaşındaki danayi 20 ye sözleşmesine 6 ay kalmış adamı 12 ye satan adamlar 35 yaşına gelmiş adamı da diğerlerine yaptıkları gibi karla elden çıkarır bizde bekleriz batacakalar diye.Papis Cisse şu anda sağlık kontrolünden geçiyor.
Bizim Falcaoyla dalga geciyorlardi Adamlar 35 yasindaki Forveti aliyor.
Türkiye Ligini biliyor Scor yaratiyor ama gelmis 35 yasina.
Bu sene Sampiyon oldukmu bunlar acayip durumlara düser ?
Ara ara iyi isler yapiyor asistleri yeniyor. Kalitesi yuksek olmasada temposu iyi. Biraz daha alissin iyi adam tabi bize uyup traktor olmazsa