Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.744
- 109.561
- 4.878
iyi değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Marcaoyu bazi hatalarda elestirsemde gelistirdi kendini hamleleri daha duzeldi.
Geldiginde varane de kume dusmus takimdan geldi demistim reale.
Esek gibi aniririm diyen kimdi yav Ersin sen mi. Anirdigida vardi video cekti![]()
Glasgow Rangers değil Rangers.
Bedevi zu NiceForum alev almış. Hayrola gençler,havadisler nedir.?
O anırdı da mevzu başkaydı.Marcaoyu bazi hatalarda elestirsemde gelistirdi kendini hamleleri daha duzeldi.
Geldiginde varane de kume dusmus takimdan geldi demistim reale.
Esek gibi aniririm diyen kimdi yav Ersin sen mi. Anirdigida vardi video cekti![]()
Caner 5000 orta barajını geçerse o gol sayılarına ulaşırlar.Küfürbaz haydo 30 gol ve 15 gol atan iki santrafor alacağız demişti ama sürpriz yaptı 2 tane 30 gol atacak sanrafor aldı.
Febe nin 60 golü garanti.. 60 da geri kalanlar atsa 120 gol ve 120 puanla ligi domine ederler.
Ama hauge gelmez bu yaşta turkiyeye![]()
Diagne 13m, Belhanda 10m, Maicon 8m... Hauge 5m.
iyi değil
Kandırıyor seni renktaş 5 hamle olacakmışZaten bir beklentim yoktu.
Hiç bilek yok herifte yavCok iyi calim atiyor yag gibi akiyorda devamliligi var mi bilmiyoruz
Biliyorum. Belki bunun icinde soylemistir diye dedim. Gorunmuyor ortada ya da isim degistirdiO anırdı da mevzu başkaydı.

Kandırdım zanneden kendini kandırır renktaş.Kandırıyor seni renktaş 5 hamle olacakmış
Viscanın bilekler o kadar kötü değil yav. Bu herif gelişine kavalla vuracak bir tipe benziyor. Hiç beğenmedim.Hiç bilek yok herifte yav
Visca gibi bu da.
Birazda vitaminsiz gibi. Ekmek vermemisler buna. 1-2 macini izlesem notunu verirdimde bilemedim. Belki hic bunla ilgilenmiyoruzdurHiç bilek yok herifte yav
Visca gibi bu da.
Sağolasın kardeşim. De 2 os nasıl alınacak 3 gün kalmış.Bedevi zu Nice
Kanat alındı
2 OS gelecek
Diyor Özgür Ayten Han Hazretleri
Bence kötü, sadece topa hız veriyor Visca ani dönüşlerle.Viscanın bilekler o kadar kötü değil yav. Bu herif gelişine kavalla vuracak bir tipe benziyor. Hiç beğenmedim.