Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan satın alamıyoruz anladık da tonla boşta topçu vardı onları neden almadınız madem hep bahane hep bahane valla yeter ya

Transferi kapattik madem, yav bu kanatlarla bu sezon bitmez ki bide sampiyon oluruz diyorlar yav komedi gibi. Feghouli , Babel ve Arda fusion yapsa yine yavas bir kaplumbaga olurlar.

Bari kapattık tam kapatalım da şu işe yaramaz yuksek maaş alanları yollayalım.

Arda Feghouli ve Babel ile başarılı olacağını düşünen biri teknik adam değildir.Hepinizin tepki göreceğim diye yazmaktan tırstığı şeyleri yazıyorum.
Fatih hoca ben bunları adam ederim diye düşünüyor çünkü. Edemiyorsun hoca işte edemiyorsun Emre Mor'u da edemedin bunları da edemedin. Git torun sev.

Ilk iki macta erkenden penalti bulup öne gecmeseydik, ve onun sayesinde rakiplerin kapanma planini alt üste etmeseydik, durumumuz simdi acaba nasil olurdu? Taraftar belki simdiden yangin yapardi

Ulan satın alamıyoruz anladık da tonla boşta topçu vardı onları neden almadınız madem hep bahane hep bahane valla yeter ya
Maas odeyemeyiz bu sene o yuzden rangers maci beklendi. Bu saatten sonra transfer olmaz neredeyse 0 gelir var

Ilk iki macta erkenden penalti bulup öne gecmeseydik, ve onun sayesinde rakiplerin kapanma planini alt üste etmeseydik, durumumuz simdi acaba nasil olurdu? Taraftar belki simdiden yangin yapardi
Abartmayın yav , birisi antep , hajduk , neftçi , birisi rangers.
Rangers diğer saydığınız 3 takımı 5lik yapar evine yollar.

Belhanda gitmeyecekse neden cıktı takımda ortasaha öne top atan tek oyuncuydu ve bu belhandayı bozan feghouli falanmış onu anladım.

Sahaya karakter koyamıyoruz ne Fener maçı ne bu maç. Son dakikalarda yüklenemedik bile.

Beni üzen bu yoksa Rio Ave gibi yenilelim onur duyarım.
Abi yok ya, ben hocadan ümidimi kesinlikle kestim. Daha yaz transfer dönemi bitmemiş, ocak diyor ya. Güler misin ağlar mısın.
Bir de bu kadro ile ocağa kadar idare ederim diyor, o daha da komik.

Tamam kötüyüz de yarışta olamayız vs vs gibi yorumlarda garip. Bu yorumu yapan adama feneri sorsan çöp , bjk sorsan çöp , başağı sorsan çöp diyor.. İyi de arkadaş kim o zaman bu yarışta olanlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt