Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.794
- 66.860
- 5.003
![]()
aldin mi 6 milyonu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
aldin mi 6 milyonu
Turkcede şov kelimesi yasaklanmali cok dogruRangers şu kulüp yapılanması , teknik ekibi , vs ile gelse , bu ligi domine eder.
Değişmesi gereken çok şey var.
Biz şov seviyoruz , şovmen yönetici , şovmen topçu , herşeyimizde şov olmalı.
Ne dedi?Oha Allah belanızı versin. Savaş Çorlu'nun dediği doğruysa Allah belanızı versin
Ne dediOha Allah belanızı versin. Savaş Çorlu'nun dediği doğruysa Allah belanızı versin
Tranafer yok hocada çok suç bulmuyorum ben, bir açıklamasında demekki bazı şeyler değişmeli artık demişti, o değişim maalesef gerçekleşmedi.Gecen sezon ki kadroyla simdiki takim neredeyse ayni. Yani ayni oyuncularla farkli bir sonuc beklemek , tam bir aptallik baska birsey degil artik. Bu takimdan umidimi kestim ben.
Ne dedi?
Erken dönme sebebi Monaco'ya 300-400 bin Euroluk kiralama bedelini daha ödememiş olmamızmış.Ne dedi
Babel-feghouli-falcao=15 milyon civarı yükleri var
Ne dediOha Allah belanızı versin. Savaş Çorlu'nun dediği doğruysa Allah belanızı versin
Ulkenin imajini yapan yönetimler 5 6 senede dogruduzgun hic mi dogru transfer yapilmaz.
Feghouli zaten bizden sonra futbolu bırakır. Ayakta zor duruyor. Babel'de yaştan bırakır sanırım. O yuzden paralarını beklerler.Babel ve Feghouliyi yedeke al. Maaslarini Ocak ayina kadar 2 ay 29 gün gecikmeyle öde ve Ocak ayinda onlara bonservisini ve alacaklarinizi vereyim ve kendinize yeni takim bulun teklifi yapin. Para yok diye belki yaz transfer dönemine ayni sey yine olabilir diye korkutun onlari.
Diagne’yi aldırır 6 ay bile oynatmadan bedava kiralık gönderir.Babeli aldırır 6 ay dolmadan kiralık gönderir.Hoca transfer işine zaten karışmamalı.Terimde sacmalamis artık. Ocak ocak heote ocak olurmu yahu.
Komple hepiniz istifa edin.
Bir Belhandayi satamadilar kac senedir.
Hey allahım ya.
Hoca her sene 65 Transfer ister.
Yönetim 10 aydır belli olan yere transfer yapmaz.
Ne yapar bunlar ya?
Gidin tavla oynayin.
Simdi transferde yapmayın. Sakın.
Kandirmaya transfer yapcaklar.
Panik transferi.
Yok kiralikta olmasin mis. Napcaz? 10 milyona kimi alcan şimdi.
Bosta olanlari alamiyoruz daha.
2 milyon verip kaani alamadik.
Say say bitmez.
Bunu biliyorduk zaten bilinmeyen bir şey değil. Herkesin kiralık topçusu kaldı da onyekuru neden gitti? bunu düşğnmemek için aptal olmak gerekErken dönme sebebi Monaco'ya 300-400 bin Euroluk kiralama bedelini daha ödememiş olmamızmış.
Gecen sezon ki kadroyla simdiki takim neredeyse ayni. Yani ayni oyuncularla farkli bir sonuc beklemek , tam bir aptallik baska birsey degil artik. Bu takimdan umidimi kestim ben.