Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efsane Hagi'ye kameralar önünde gevşek gevşek sallamıştın ya hani, allah büyük o konuşmalarının aynılarını yaşatıyo sana.

Ortalarda yok, kaçacak delik arıyorsun her mağlubiyette.

O konuşması acayip bilinçliydi.Röportajı yapan adam ne hikmetse (!) rodop :). neyse yaptığı işler dondu dolaştı kendini buldu.

Kiralık topçu konusunda haklı, 4-5 tane kiralık topçu barındıran takımın uyum yakalaması ve başarı sağlaması oldukça zor, Kısacası alıyorsak bonservissiz veya bedavaya yakın oyuncu almamız lazım.
aynen 4 5 senelık kontratı kulube kitlemeliler

Madem oyuncu alamayacağız yüksek maaşlı yaşlı 2-3 oyuncunun bonservisini verelim. Bütçemiz bi 100 milyon TL rahatlasın. Oyun olarak büyük fark yaşamayız gibi. Ocak ayına kadar Taylan gibi 1-2 oyuncu kazanırsak da onları satarız alım yapmak için.:(

Elbette payı var.Payı yok demiyorum.Hatta belki daha fazladır.Ama bu adam bu sene bir kadro istedi ve sen kimseyi alamadın adam akıllı.Gittin dalga geçer gibi eteboyu aldın.Onu da alamazdın da menajer yardımcı oldu.Babel transferinde bence kesin suclu da Falcao transferi bu yönetimin işi abartması.Fatih hocanın ille de falcao dediğini sanmıyorum.

Çıkıp konuşsun o zaman çatır çatır döksün yönetimin bütün faillerini. Hala susuyor üstü kapalı konuşuyor. Senin istediğin transfleri yapmıyorlarsa ,seni her olayda yalnız bırakıyorlarsa, seni gerrardı sana hareket çektirecek konuma kadar düşürüyorlarsa çık konuş abi konuşamıyorsan da istifa et

Babel, Fegh ve Belh acilen gitmeliler. Bunlar sirf zarar.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Orta saha ve kanat transferi yapilmis olsaydi turu gecmistik bana göre

Ama bu kadronun da en azindan bir reaksiyon göstermesi gerekiyordu olmadi

Abdurrahim: hocam bi topcu var genc kiralayalım
Ft: kiralık topcu istemiyorum

taraftar: transfer nerede a..?

Babel, Arda, Falcao, Feghouli bu 4’ü postalanmadan bu takımdan bir b.k olmaz.
Bunu dediğim için üzgünüm ama Belhanda şu anda bunlardan çok daha faydalı.

röportajı yapana focus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt