Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.794
- 66.861
- 5.003
olabilir ama yine de o kepazeler beleş oyuncuyu bile alamazlar.büyük ihtimal yönetıme demıstır kiralık istemiyorum diye ne topcular kacırmısızdır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olabilir ama yine de o kepazeler beleş oyuncuyu bile alamazlar.büyük ihtimal yönetıme demıstır kiralık istemiyorum diye ne topcular kacırmısızdır
Yahu ne Avrupada başarısıBu kadar işte adminim bu takım sadece lig şampiyonluğu ile övünecekse rakibimiz bile olamayan şikeci kulüplerden ne farkımız kalır başarı anlamında bu takımın acilen köklü bir değişime gitmesi şart artık
Aman neyse boşuna dert ediyoruz. Şimdi topçulsr dönüş yolunda airpodlarını takıp müzik dinlemeye başlamıştır bile. Nerede o bülentler ergünler be
Bugün yeterince küfredildi. Ekstra küfür etmek isteyen bir sosyal medya hesabı açıp içini boşaltabilir.Kufur nezaman serbest olacak yav? Baya dolan renkdaslarimiz var.. bosalmak lagzim..
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
Borçlar futbol A.Ş nin mi satılabilende futbol aş misatılmak tek çare
çark dönmüyor artık. devrim lazım bu kulübe
Bazen bende öyle düşünüyorum sinirlenip ama futbolda bunu yaparsan gençleri harcamış olursun profesyonelce takıma monte etmeli gençleri yoksa tamamen kaybolur çocuklar. Ancak şurada kesinlikle haklısın kazandırmak için hiç bir şey yapılmıyor 17 yaşındaki bazı bebelere düzenli süre veriyor avrupada klüpler.Tek çözüm madem transfer yok bartuğ oynasın , Ali Yavuz , Süleyman , Emin Bayram koy şu çocukları oynasın
Bundan daha kötü olamaz heralde
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Saat 00.30'da ofisten çıktım shift gereği, şu an saat 01.39 ben viski içiyorum dertten renktaş. Diyecek tek bir şey bile yok.Yalnız bu futbol denen illetin mantıklı ve sağlıklı bir hobi-zevk olmadığı apaçık ortada. Bunu daha önce de dedim diye linç yemiştim.
Ben sinirden ve üzüntüden uyuyamıyorum şu an. Kim bilir benim gibi kaç tane renktaş vardır.
Topçu bozuntularının ise umurlarında bile değildir. Muhtemelen banka hesaplarına bakıp ots1 çekiyorlardır.
Biz de kendi kendimizi yiyip bitirelim...
Yahu ne Avrupada başarısı
Bu maçtan önce size 6 milyonu verelim çekilin deselerdi çok net kabul ederlerdi
Avrupayı artık sadece bir para kaynağı olarak görüyorlar, adımız duyulsun, ülkemizi tanıtalım, Avrupada Galatasarayı başarıdan başarıya koşturalım diye bir gayesi yok hiçbirinin.
Büyük başkanımızı yaad edelim o haldeGidip 1-2 büyük takima, siz bizim pilot takimimiz olun ve biz sizin icin oyuncularinizi gelistirelim desinler. FIFA zaten kiralik oyuncu sayisina limit getirmeyi istiyordu, o durumda belki mantikli bir hamle olur.
Takim basi bize 2-3 genc oyuncularini adam basi 500 bine verseler, ve sözlesmeye 1 milyon geri alma opsiyonu koysalar, onlari geri cagirdiklari an takim basi 1-1,5 milyon zarar yaparlar. Onlarda is yapamayacak, ama biz de oynayabilecek oyuncular bizde kalir ve sonraki satisdan onlara 50% pay veririz.
Iki tarafda karli cikmaz mi? Maas giderimiz baya düser bu durumda ve 2 sene oyuncu parlatirsak, bunlardan haric baska genc oyuncularda belki bize gelmeye sicak bakarlar.
son dklar bir de top çevirme hastalığı varBizim takım neden hücum yaparken toptan kaçıyor yav? Sanki 9 kişi kalmış bir takım gibi hücum yapıyoruz. Çok uzak topçular birbirine
o yüzden önce karaktere ve iş ahlakina bakılarak oyuncu transfer edilmeli. takımın ebesini şey etseler o babel,feghouli ve belhandanın umrunda olmaz.Yalnız bu futbol denen illetin mantıklı ve sağlıklı bir hobi-zevk olmadığı apaçık ortada. Bunu daha önce de dedim diye linç yemiştim.
Ben sinirden ve üzüntüden uyuyamıyorum şu an. Kim bilir benim gibi kaç tane renktaş vardır.
Topçu bozuntularının ise umurlarında bile değildir. Muhtemelen banka hesaplarına bakıp ots1 çekiyorlardır.
Biz de kendi kendimizi yiyip bitirelim...