Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kufur nezaman serbest olacak yav? Baya dolan renkdaslarimiz var.. bosalmak lagzim..

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Bu kadar işte adminim bu takım sadece lig şampiyonluğu ile övünecekse rakibimiz bile olamayan şikeci kulüplerden ne farkımız kalır başarı anlamında bu takımın acilen köklü bir değişime gitmesi şart artık
Yahu ne Avrupada başarısı
Bu maçtan önce size 6 milyonu verelim çekilin deselerdi çok net kabul ederlerdi
Avrupayı artık sadece bir para kaynağı olarak görüyorlar, adımız duyulsun, ülkemizi tanıtalım, Avrupada Galatasarayı başarıdan başarıya koşturalım diye bir gayesi yok hiçbirinin.

Aman neyse boşuna dert ediyoruz. Şimdi topçulsr dönüş yolunda airpodlarını takıp müzik dinlemeye başlamıştır bile. Nerede o bülentler ergünler be

Milyon eurolar kazanıyolar sen yarın patronundan gelicek emirleri askeri ücrete paşa paşa yapacaksın.

Hayat ne garip, ne bok yerlerse yesinler. Böyle tv'ye çıkıp bide kulüp adına bağış altında bunları doyuruyo ya bu insanlar harbi harbi şu çocukların çektiği videolarda ki gibi hayata bürünmek istiyorum

da62e658b52.png

Yalnız bu futbol denen illetin mantıklı ve sağlıklı bir hobi-zevk olmadığı apaçık ortada. Bunu daha önce de dedim diye linç yemiştim.

Ben sinirden ve üzüntüden uyuyamıyorum şu an. Kim bilir benim gibi kaç tane renktaş vardır.

Topçu bozuntularının ise umurlarında bile değildir. Muhtemelen banka hesaplarına bakıp ots1 çekiyorlardır.

Biz de kendi kendimizi yiyip bitirelim...

Kufur nezaman serbest olacak yav? Baya dolan renkdaslarimiz var.. bosalmak lagzim..

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
Bugün yeterince küfredildi. Ekstra küfür etmek isteyen bir sosyal medya hesabı açıp içini boşaltabilir.

Alex Ferguson bir futbolcu oynadığı kulübün üstüne çıkıyorsa gönderilmelidir demişti.Ronaldo’yu bu yüzden gönderdiler.Bizde Fatih hoca kendini tüm başkan,yöneticiler,gelmiş geçmiş efsane futbolcular dahil herkesten önde görüyor.Ne kadar başarılı olursan ol her fırsatta çocuk azarlar gibi yönetici ve başkanı hedef gösteremezsin.Sana uymuyorsa istifa eder açıklarsın.Yönetimin beceriksiz olduğu konusunda hemfikirim.Bir kişi çıkıp şu futbolun hesabını ver hoca diyemeyecek işin en kötü taraflarından biri bu.

Hoca kiralık konusunda son derece hakli. Diğer rakipler cüzi miktara yada bin taksitle oyuncu alıyor. İyi veya kötü bilemeyiz fakat Galatasaray markasının gücünü yerle yeksan ettiler. Adimizin geçmesi bile transferin bitmesi icin etken olmalı. Bu takim şut atabilen adam yok. Hocanın istediklerini bilemiyoruz. En kısa zamanda bu yönetimin gitmesi gerekiyor. Gideceklerde

Birsey soracagim, Mali yonden ibra olunmazsa zarari yonetim mi karsiliyor? Eger evet ise butceyi asmayacaklardir.

satılmak tek çare
çark dönmüyor artık. devrim lazım bu kulübe
Borçlar futbol A.Ş nin mi satılabilende futbol aş mi
Tek çözüm madem transfer yok bartuğ oynasın , Ali Yavuz , Süleyman , Emin Bayram koy şu çocukları oynasın

Bundan daha kötü olamaz heralde

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bazen bende öyle düşünüyorum sinirlenip ama futbolda bunu yaparsan gençleri harcamış olursun profesyonelce takıma monte etmeli gençleri yoksa tamamen kaybolur çocuklar. Ancak şurada kesinlikle haklısın kazandırmak için hiç bir şey yapılmıyor 17 yaşındaki bazı bebelere düzenli süre veriyor avrupada klüpler.

Gidip 1-2 büyük takima, siz bizim pilot takimimiz olun ve biz sizin icin oyuncularinizi gelistirelim desinler. FIFA zaten kiralik oyuncu sayisina limit getirmeyi istiyordu, o durumda belki mantikli bir hamle olur.

Takim basi bize 2-3 genc oyuncularini adam basi 500 bine verseler, ve sözlesmeye 1 milyon geri alma opsiyonu koysalar, onlari geri cagirdiklari an takim basi 1-1,5 milyon zarar yaparlar. Onlarda is yapamayacak, ama biz de oynayabilecek oyuncular bizde kalir ve sonraki satisdan onlara 50% pay veririz.

Iki tarafda karli cikmaz mi? Maas giderimiz baya düser bu durumda ve 2 sene oyuncu parlatirsak, bunlardan haric baska genc oyuncularda belki bize gelmeye sicak bakarlar.

Yalnız bu futbol denen illetin mantıklı ve sağlıklı bir hobi-zevk olmadığı apaçık ortada. Bunu daha önce de dedim diye linç yemiştim.

Ben sinirden ve üzüntüden uyuyamıyorum şu an. Kim bilir benim gibi kaç tane renktaş vardır.

Topçu bozuntularının ise umurlarında bile değildir. Muhtemelen banka hesaplarına bakıp ots1 çekiyorlardır.

Saat 00.30'da ofisten çıktım shift gereği, şu an saat 01.39 ben viski içiyorum dertten renktaş. Diyecek tek bir şey bile yok.

Yahu ne Avrupada başarısı
Bu maçtan önce size 6 milyonu verelim çekilin deselerdi çok net kabul ederlerdi
Avrupayı artık sadece bir para kaynağı olarak görüyorlar, adımız duyulsun, ülkemizi tanıtalım, Avrupada Galatasarayı başarıdan başarıya koşturalım diye bir gayesi yok hiçbirinin.

Avrupayı gelir kaynağı olarak görelim olması gerekende bu ama her başarısız sonuçlardan sonra yok efendim şu kadar günde şu kadar maça çıktık gibi saçma sapan bahaneler üretmeyelim sezon öncesi adam gibi planlama yaparsan başarı zaten kendiliğinden gelecektir

Hoca kiralık oyuncu sayısı fazla olmasın en fazla 1-2 oyuncu olsun diyorsa haklı lakin o kontenjanı Etobo gibi bir oyuncuyla doldurmakta büyük vizyonsuzluk.

Gidip 1-2 büyük takima, siz bizim pilot takimimiz olun ve biz sizin icin oyuncularinizi gelistirelim desinler. FIFA zaten kiralik oyuncu sayisina limit getirmeyi istiyordu, o durumda belki mantikli bir hamle olur.

Takim basi bize 2-3 genc oyuncularini adam basi 500 bine verseler, ve sözlesmeye 1 milyon geri alma opsiyonu koysalar, onlari geri cagirdiklari an takim basi 1-1,5 milyon zarar yaparlar. Onlarda is yapamayacak, ama biz de oynayabilecek oyuncular bizde kalir ve sonraki satisdan onlara 50% pay veririz.

Iki tarafda karli cikmaz mi? Maas giderimiz baya düser bu durumda ve 2 sene oyuncu parlatirsak, bunlardan haric baska genc oyuncularda belki bize gelmeye sicak bakarlar.
Büyük başkanımızı yaad edelim o halde

x1080

Bizim takım neden hücum yaparken toptan kaçıyor yav? Sanki 9 kişi kalmış bir takım gibi hücum yapıyoruz. Çok uzak topçular birbirine
son dklar bir de top çevirme hastalığı var
2-1 gerideyiz ula işte şişir ileri son dklar kalmış eleneceksin zaten

Bu takima koşmayan 1 tane adam bile alinmasin nerde kiçini kaldiramayan var bizim takimda öyle takimdan hayir gelmez tabi alacaksin kardesim anadolu klupleri gibi koşan mucadele eden adam daha cok iş yapar bu kağnilardan neyse karagümruk maclarini izlemek için bu taraftar takip etmiyor bu takimi avrupa istediginden izledik bu maçida ligi takip etmeyi birakiyorum bu yönetim gidene kadar takibi biraktim.

o yüzden önce karaktere ve iş ahlakina bakılarak oyuncu transfer edilmeli. takımın ebesini şey etseler o babel,feghouli ve belhandanın umrunda olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt