Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu saatten sonra hocanın bu kulübe yapabileceği tek katkı emekli olup teknik direktörlük koltuğunun önünü açmak olur.

Pivot santrafor lazım bize Falcao ile falan olmaz bu iş. Ölmüş ağlayanı yok.

Diagne'yi de alsınlar monte etsinler bir taraflarına. 13 milyon girdi. Adamın boyu 1.93 kafa topuna çıkamıyor. Eren de böyleydi hava topuna eğilerek çıkardı top yanlışlıkla başıma falan çarpmasın diye. Özellikle mi bulup getiriyorlar böylelerini hayret ediyorum.

Herşeyi geçtim bana bir kişi babelin neden oynatıldığıni izah edebilir mi ? Neden etebo ali yavuz kerem Ömer veya bir başkası oynamadı.. babeli devre arası beğenmeyip ajaxa yollamissin ajaxta begenilmemis geri gelmiş sen tutup sezonun en önemli maçında bu adamı 11 baslatiyorsun Allah akıl fikir versin ya ne diyeyim

Bu Albayrak denen kifayetsiz yönetici tüm Galatasaraylıların muhtemelen 1 senesini mahvetti. Gerçekten insanda utanma, arlanma olur. Yok Gs sevgisi falan hikaye. Yemin ederim tek dertleri kişisel reklam.

Başkana gelelim. Yaş 70 kusur herhalde. 2 ameliyat geçiriyorsun kanser sebebiyle. Allah uzun omur versin. Sen ve yönetimin her sene çuvallıyorsunuz. Gerek futbol basketbol ve amatör branşlarda. Futbolda popülizme kapılıp hocanın arkasına saklandınız. Beceremiyorsunuz. Takke düştü kel göründü. Başkan demiyor muydu koltuğa yapışmadık biz istenmediğimiz anda gideriz diye. Hem hastasında başkan. Bu ısrar niye? Kimse Galatasaray sevgisi demesin çünkü sevselerdi bu sabah istifalarını verirlerdi.

Gelelim işin ekonomik boyutuna. Covid, döviz kuru falan hikaye. Akıllı yönetilen kulüpler programlarına kısıtlı olarak devam ediyorlar ama ediyorlar. Madem Euro kuru arttı sat elindeki assetleri(futbolcuları) gelir getir Euro ile ? 10 a sat ikamesini 7 ye al? Bir ekonomik proje sun ortaya? Cl gelirleriyle hava atmak kolay. Yöneticilik bu zamanlarda ortaya çıkıyor.

Hepsi ama hepsi kişisel çıkarlarını düşünüyor. Koltuk sevdası.Hoca ise bunları bile bile onlara kalkan oldu paratoner oldu. Onunda sucu en az onlar kadar var. Galatasaraylılar ondan kıvılcım bekledi. Ama o da düzene ayak uydurdu. Mağlubiyet sonrası açıklamalar hiç sevimli ve samimi değil. Sen testi kırılmadan önce ortalığı ayağa kaldıracaktın. İyi bir hoca olabilirsin ama sahada çıkıp oynayamazsın. Gerekli yerlere gerekli takviyeleri isteyecektin. BAKTIN YAPMIYORLAR ÇIKIP BASIN AÇIKLAMASI YAPACAKTIN

Neyse olan gece gündüz arma ile yatıp kalkan taraftara oldu. Huzursuz geçecek 1 sene. Yine de " VAROLSUN GALATASARAY "

Hoca bunu kurmak istedi ama iş yaparmıydı oda muamma

....................Muslera.......................
Omar...... Kaan..... Luyi/Marcao.....Saracchi
..... Mensah.... Moder....Mert Hakan........
........ Kılınç..... Falcao...... Hague.......

Takımdaki ruhsuzların öncelikli olarak gönderilmesi şart
Akabinde yönetim istifasını verebilir
Transfer felan istemiyorum

Bu arada hoca kredisinin sonsuz olduğunu sanıyor ama yanılıyor. 2-3 maç sonra hedef tahtası kendisi olmaya başlayacak. 7 yaşındaki çocuklar bile Fegh ve Belhanda'dan bi halt olmayacağını ve oyuna müdahalelerin çok geç yapıldığını biliyor ve görüyor artık.

Taraftar olmamasına dua etsin bence. İstifa diye bağıracak ortam yok. (şimdilik)

Özgür Sancar: Armindo Bruma, @GalatasaraySK eski futbolcusu @olympiacosbc da bir sezon kiralık oynayacak. PSV ile anlaşma sağlandı.
Büyük fırsatlar yakaladı, ama bunları bir türlü değerlendiremedi. Bakalım bu Şampiyonlar Ligi fırsatını değerlendirebilecek mi? Martíns onu Portekiz’den tanıyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Albayragin Galatasarayliligindan şüphe duymaya başladım yada Ali koç bunuda kandırdı herhalde

Brumayi biz niye kiralamiyoruz anlamiyorum , ha dogru hocam illa bonservisli olacak istiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt