Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taylan Antalyalı, bu sezon oynanan tüm resmi maçlarda 90 dakika sahada kalmayı başardı.

EjTte7LXYAEKYmP

Ligue 1 ekibi Marsilya, Arsenal'den Matteo Guendouzi transferi gerçekleşmemesi durumunda menajerler tarafından önerilen Jean Michael Seri için girişimlerde bulunacak [

Sky Sports]

Herşeyi geçtim bana bir kişi babelin neden oynatıldığıni izah edebilir mi ? Neden etebo ali yavuz kerem Ömer veya bir başkası oynamadı.. babeli devre arası beğenmeyip ajaxa yollamissin ajaxta begenilmemis geri gelmiş sen tutup sezonun en önemli maçında bu adamı 11 baslatiyorsun Allah akıl fikir versin ya ne diyeyim
rakip takım hicbir sekilde analiz edilmemis kendi oyun planimizi rakip kim olursa olsun kabullendirme yoluna gidilmis tekrar.

takim biraz analiz edilse sahada ne babel ne de falcao olmazdı. Ömerin bile fark yaratabilecegi bir maçtı bu. Cunku rakip takimin savunma hatti bayagı hantal. Biri gobekliydi hatta. Biraz ustlerine gittigimizde açık verip elleri ayaklarina dolasiyordu. Ataga ciktiklari zaman geri donmeler geç oluyordu.

Biz her zmn ki gibi kendi oyunumuzu kabullendirme yoluna gitmeyi secmistik. Eski tas eski hamam bir kafa. Hala 35lik adamlarin tecrubeleriyle turu gecerim kafası. Eskide kaldi artik islemiyor bu kafa

Yazık oldu geçen sezondan gram ders almamışız.

Aynı olaylar devam ediyor. Hocanın aklına pas oyununu sokan kimse onun ben taaa...

Bu sezon bakalım kaçıncı olacağız. Bu hantallıkla ilk 3'e zor gireriz.

Aynen doğru fakat işin komik tarafına bakarmosiniz biz sanki çok doğru yapiyormusuz gibi fener ve başındaki baba parası yiyen birerbir bizi taklit ediyor 😀yaşlı ligi bilen oyuncularla ligi götürürüm.diye milyonları bayıldı resmen dinamit koydu kulübün altına
Yarın koç birakiyorum dese azizden çok daha büyük borçla bırakacak eminim
Onlar bizden daha mal zaten, hele Ali Koc butun kozlarini bu sezona saklamis sanki. Sezon sonu sampiyon olamasin Fener, kicina teneke baglayip gonderecekler haberi yok :)

Fatih terim transferi kapattık dedimi

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bruma bizim eski oyuncumuz bjl bile kovaliyor bizim yonetim bitmis

Marsilya Seri'yi almis diyorlar. Hoca, Taylan ile tavla oynarsin artik. Abdurrahim'e de birsey diyecem ama neyse forumda olmaz.

Dün vasat bile değildi. Kizamiyorum da bu çocuğa. Yokluktan oynatiliyor.
Terim onu şapkadan çıkarmasa,
Şaka Maka Belhanda - Ömer ile çıkardık herhalde.

Ulan yönetim... Fernando, Nzonzi ve Lemina gibi kaliteli ve tanınmış Önlibero/Merkez OSlar geldi Gitti.... Kimse gelmedi...

Maç Kondisyonu ancak Ocakta gibi yeteri seviye ye gelen Etebo yu transfer den saymam.

Nasıl bir vasat kadromuz varsa Fifa'da bile her zaman oyuna başlarken kurduğum Galatasaray kadrosunu kuramıyorum.

Oynatacak adam yok orta sahada, forvette :red:

Ekran Alıntısıs.JPG

Arkadaşlar bizim takımda da "teknik direktör oyuncu ismi vermez" mottosu ile çalışma yapılıyor.Menajer isim veriyor bize hatta isim vermiyor direkt transfer yapıyor.

1 delici orta saha 1 hızlı kanat en azından alınmazsa dünden farklı olmaz çoğu maç.Ayrıca Falcaoyu burda herkes istedi şimdi yaygara kopuyor.Gomisi sattığımız gün ayağımıza sıktık.Falcao defansın arasında kayboluyor.Hava topu kazanma desen yok.Bizim ihtiyacımız olan Pivot santrofor.Falcao makine gibi işleyen takımın varsa sana 30 gol attırır yoksa dünkü gibi gezinir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt