Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Taylan Antalyalı, bu sezon oynanan tüm resmi maçlarda 90 dakika sahada kalmayı başardı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dun ve fener macinda döküldü hem yorgun hem yetersiz malesefTaylan Antalyalı, bu sezon oynanan tüm resmi maçlarda 90 dakika sahada kalmayı başardı.
![]()
rakip takım hicbir sekilde analiz edilmemis kendi oyun planimizi rakip kim olursa olsun kabullendirme yoluna gidilmis tekrar.Herşeyi geçtim bana bir kişi babelin neden oynatıldığıni izah edebilir mi ? Neden etebo ali yavuz kerem Ömer veya bir başkası oynamadı.. babeli devre arası beğenmeyip ajaxa yollamissin ajaxta begenilmemis geri gelmiş sen tutup sezonun en önemli maçında bu adamı 11 baslatiyorsun Allah akıl fikir versin ya ne diyeyim
Onlar bizden daha mal zaten, hele Ali Koc butun kozlarini bu sezona saklamis sanki. Sezon sonu sampiyon olamasin Fener, kicina teneke baglayip gonderecekler haberi yokAynen doğru fakat işin komik tarafına bakarmosiniz biz sanki çok doğru yapiyormusuz gibi fener ve başındaki baba parası yiyen birerbir bizi taklit ediyoryaşlı ligi bilen oyuncularla ligi götürürüm.diye milyonları bayıldı resmen dinamit koydu kulübün altına
Yarın koç birakiyorum dese azizden çok daha büyük borçla bırakacak eminim
Dün vasat bile değildi. Kizamiyorum da bu çocuğa. Yokluktan oynatiliyor.Taylan Antalyalı, bu sezon oynanan tüm resmi maçlarda 90 dakika sahada kalmayı başardı.
![]()
Nerde o siyah Rüzgar...Onyekuru ve Garry Rodrigues olsa takım level atlar
Iyi olacak. Girsekte rezil olacaz rts. Bizim alanımız dğl orası gerek yok hic.Bu yılki şampiyonluk çok önemli. Çünkü şampiyonlarligine direk girme hakkı için son sene sanırım. Belki de bir türk takımı için yıllar boyu hayal olacak bu lig.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Terim onu şapkadan çıkarmasa,Dün vasat bile değildi. Kizamiyorum da bu çocuğa. Yokluktan oynatiliyor.
Fifa 13 de ne akardım Seasons'daNasıl bir vasat kadromuz varsa Fifa'da bile her zaman oyuna başlarken kurduğum Galatasaray kadrosunu kuramıyorum.
Oynatacak adam yok orta sahada, forvette :red:
Ekli dosyayı görüntüle 97044