Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim ve futbolcular misyonunu tamamladı oturup uzun uzun konuşmaya gerek yok, Mayıs ayında yönetim göveri bırakır ilk iş olacak Falcao/Belhanda/Feghouli/Babel ve Arda ile yollarımızı ayırırsak o zaman oturup konuşuruz şu gelse böyle olur bu gelirse iyi olur diye

Mevcut kadronun içine Messi'yi eklesek nafile

Bu yonetım sanıyorkı taraftar sureklı transfer sevdalısı genc dınamık bır kadro kurarsın sonra onların takım olması ıcın rutus transferlerı yaparsın.Dun Ianıs HAGI yı almazsan bugun sana asıst yapar senı eler ANLAYANA

Yabanci siniri gelmeli, 30 ustu Yabanci oyuncular bu klube ayak basmamali...

Feghuili, belhanda,, babel, falcao gibi yabancilar yerine 4 genc yerli olsa ne fark eder, ciddi soruyorum ne fark eder?

Yabanci hayrani renktaslar, yabanci sinirsiz oldu 40 macta 2 yada 3 galibiyetimiz var, bumu beklentiniz.

Anamizin liginde sampiyon olmakmi vizyonumuz? Avrupa kupasi getirelim 100 yil sampiyon olmayalim derim.

Fatih hoca oyuncu satmadan kadro kuramiyorum diyorsun eyvaAllah ama sende hicmi suc yok!? Bugune kadar kac tane genc oyuncu cikardin?

Avrupadan kesinlikle elenmemeliydik ama bu transfrer yapılmasın anlamına gelmez...
Ne olursa olsun kac gun kalirsa kalsın satabilirsek satıp bonservisi elinde ya da satin alma opsiyonlu hızlı ve topu one taşıyacak mevkisi onemli degil artık hamle(ler) yapılmalı...

Sıkıntı yabancı sınırı değil, yabancı sınırı olduğunu sananların Türk futbolunu bu duruma düşüren zihniyetten pek farkı yok.

Çapsız yöneticiler, kalitesiz teknik heyetler, tembel futbolcular, ülkenin ekonomi yönetimi herkes suçlu.

Ha yabancı sınırı sayesinde sayısız oyuncu dışarda oynuyor da kendilerini geliştiriyor.

Rangers yerine , nispeten kolay rakip gelse elerdik dün.
Kazanınca herşey mükemmel , kaybedince herşey sorun.

3 hafta önce istifa için tag oluşturan taraftar , etebo geldi 3 maç kazanıldı diye rahat bıraktı yönetimi.
Olanları görüyoruz. Haftasonu paşayı yeneriz , abdür çıkar biz şampiyon olacağuz der, yine aynı devam ederiz.

Günü kurtarmaya yönelik kadrolar kurduğumuz için 2 senede alacağı başarıyı alıyo sonra doyum başlıyor. Böyle yapılanma olmaz. Bize bjkye fnere bak bütün kadrolar yaşlı hepsi günü kurtarma peşinde. Bu kafada olduğumuz sürece her geçen sene daha da dibe batarız. Avrupa futboluyla halimiz ortada. Ve bunu tersine çevirmeye hiç kimse de çalışmıyor. Herkes gayet memnun hayatından.

Abi boşta hiç mi adam yok Kuzyaev felan gidin alın bir yerden talimat mı aldınız hayret ediyorum yav

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt