Bu videoyu adamın sosyal hesaplarına durmadan yollamak lazım, söylediği sözler hem kendi yönetimi hem hoca içinde geçerli. Sıkıyorsa o kadar sevdikleri koltukları, devlet işbirliğini, Galatasaray adını kullanarak kazandıkları milyon euroları bırakıp gitsinler.
Gizli saklı olan herşey bir gün gün yüzüne çıkar. İnsanda gurur olsa ve gerçekten Galatasaray taraftarı olsalar ne yönetim ne de hoca kalırdı. Fatih hocaya tam kadro verilmedi ve istediklerini yönetim yapmadı diyen saygıdeğer renktaşlarım, bana Avrupa'dan bir hoca gösterin 3 milyon euro alıp yıllardır bu kadar kötü bir futbol sistemi, defans ve ofansif kurgusu ve planları bozuk, her defasında hatasını kabul edip tekrar aynı döngüye dönen bir takımın hocasını gösterin. Alt yapı yok, genç oyuncu yok, para yok demeyin. Sen onları tüm 1 senede 5 dakika değilde 5-10 maç oynatsan zaten bir iki tane oyuncu ortaya çıkar ve kendini belli eder.
Sekidika'yı isteyen ve aldıran hoca transfer öncesi ve sonrası söylediği sözleri neden uygulamıyor biri sorsa da bize anlatsa hoca. Desin ki, aslında iyi bir çocuk geldiği günden bugüne hiç bir antrenman kaçırmadı ve fiziğini geçen sene zayıftı onu da biz söyledikten sonra geliştirdi ve her maç oynamak için hazır tutuyor kendisini fakat geçen sezon Gaziantep maçı yaptırdığı penaltıdan dolayı oynamıyorum çünkü inatçıyım kafama koyduğumu yaparım. Eminim ki bu soru sorulsa buna benzer cevap verirdi. Demezler mi adama, takımı sabote eden Ryan Babel ve Ryan Donk kardeşler neden burada, taraftara küfür eden 10 numaran neden burada, bilerek kırmızı kart gören oyuncular neden burada daha bu sorular uzar gider.
Fatih hocayı sevdiğimiz kadar gerçekleri de görmemiz lazım. Kendisi gitmeden kendi kurduğu takım ve düzen değişmeden ne bu sene Avrupa'da başarı olur ne de gelecek senelerde çünkü devir değişti yani Futbol çok değişti ama hala esasında basit bir oyun tabi anlayana.