Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
GSC yönetiminin dikkatine. Göksel Ayrancı denilen kuş hala banlanmamış. Kuş diye elli kişi yazdı dün. Ben rapor ettim. Muhtemelen başkaları da etmiştir. Üsluptan ban yemiş sadece.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen sene orta sahada Nzonzi Seri Lemina filan vardı en azından dönem dönem iyi oynadılar kanatta bir Onyekuru vardı kalede Muslera tribünde seyirci vardıGecen sezonki takim > bu sezonki takim
Gecen sene neydi ki bu sene ne olsun.
başkanda hatalı ama hasta olduğu için yüklenmek istemiyorumCiddi ciddi transferleri Abdurrahim'in yaptığını düşünen bir taraftar kitlemiz olduğu sürece bir gram ileri gidemeyiz.
Israrla Abdurrahim'e git bu oyuncuyu al diyen kim?
Yabancı Bruma Telles gıbı adamlar alsak hem kazanırız hem para kazanırız 30 yas ustu sınırı olmadıgı surece bu boyle gıder mesele yerlı yabancı degıl
Hahahahhaha süpersin Renktaş çok güldüm walla.En kötü durum, hoca hafta sonu en fazla Belhanda satildi diye yerine Eteboyu koyar, Ardada yine Babel yerine oynar ve baska bir mac bekler. Erken penalti bulamazsak, hafta sonuda zorlaniriz.
Ben olsam antrenmanda ceza sahisinin icinde ele ve kola sut cekmeyi calistirirdim.
SkandalGSC yönetiminin dikkatine. Göksel Ayrancı denilen kuş hala banlanmamış. Kuş diye elli kişi yazdı dün. Ben rapor ettim. Muhtemelen başkaları da etmiştir. Üsluptan ban yemiş sadece.
La ne başkanıbaşkanda hatalı ama hasta olduğu için yüklenmek istemiyorum
Basarıya ac 19 20 yaslarında oyuncu bulmak cok zor degıl hocam.Soyledıklerınızde haklılık payı var ama onemlı olan 24 25 de oyuncu bulmak degıl 19 20 yaslarında bulmak belcıka lıgını ornek alalım kac yaslarında oyuncularla oynuyorlar belcıka da oluyorda Turkıye de mı bu olmuyor ekonomılerıde ucuk degıl alt yapıları yerlı yabancı fark etmeksızın yeteneklı oyuncular alınmalı al yapı profesyonellere bırakılmalı sırf eskı futbolcu ya da yıllardır alt yapıda hocalık yapmıs dıye o mevkıde bulunulmaması lazımEvet yabanci siniri, neden bunu soyledigimi size anlatim.
1. Avrupada genc oyunculari yedirmezler bize, monopol yaratilmis avrupa ligleri arasinda.
2. Ulke futbolu menejerlerin oyuncagi olmus, cikarci cok oldugu icin hep yuksek komisyonlu oyuncular geliyor.
3. Bu ulkede genc oyunculara sabir edecek hic bir klup yok, taraftar ve camia yok. Kisa vadede basari isteyen bir milletiz.
4. Yabanci oyuncular Turkiyeye gelince 6misli maas istiyor.
5. Onlarda aidiyet, ruh ve hirs yok. Bizde ise yetenek disinda hep bir milli duygu vardir, dun bunu sadece taylanda gorduk, son nefesine kadar mucadele etti. Nedeni ise turk olmasidir. Haaa marcao ve luyindamada oyle oynadi ama topu topu kac tane boyle adam geliyor. 100 taneden 3,4 tane.
6.bugune kadar kac tane genc yerli oyuncuya sans verildide biz gormedim? Sen git Adem sener ve omer gibi adamlari al sonra yerli kalitesi bu degil.
7. Hakeme baski, oyuna isyan etmek, takim arkadaslarini motive eden bir oyuncu varmi bizde? Sadece antremanlarda takilan bir grup oyuncular haline donustu takim, kardeslik arkadaslik birlik ve aile olmamisiz. Bunun nedeni ise fazla yabanci bulunduruyoruz kadroda.
Terim hatali tamam, ama dun neden Galatasaray refleks veremedi, seyine takmiyor oyuncu Galatasarayi. Fb derbisinde o oyun neydi, o laabalik neydi gercekten soruyorum.
Bu kadro turk oyuncular ile dolu olsa tepkiniz 100 misli olurdu. Feghuili pisligini goruyorsunuz, okadar para aliyor sahada geziyor, elini koymus beline umrunda degil. Belhanda denen sipasi cani isteyince oynuyor ne bilim diagne denen hirbo Galatasarayi hafife aliyor nereye geldigini bilmiyor.
Ama turk oyuncular olsa, bu klubun tarihini ve sayginligini anlatirdi bu yabancilara. Haaa tariklari falan biliyoruz ama yerli havuzu genis yeterki dogru secimler yapilmali, alt yapiya temeli atacaksin. Diagneye odedigimiz parayla karadeniz ve doguda 2 alt yapi kurardik.
kiralık mıbruma olympiakosa gitmiş
sizin allah belanızı versin yönetim gibi
Yonetici arkadaslar kendisiyle dun aksamdan beri ilgileniyor, senelerce bu forumda uye olan birini direk kanit olmadan kus damgasi ile forumdan banlamiyoruz. O yazdigi mesaj sonrasi asiri tepki almasinin genel sebebi de mac konusunda yenilgiden sonra paylasmis olmasi biraz da, yoksa normal bir gunde bu kadar tepki almazdi zaten baskalari da o tarz bir mesaji defalarca burada paylasti ve bildigim kadariyla ondan dolayi banlanan olmadi forumda.GSC yönetiminin dikkatine. Göksel Ayrancı denilen kuş hala banlanmamış. Kuş diye elli kişi yazdı dün. Ben rapor ettim. Muhtemelen başkaları da etmiştir. Üsluptan ban yemiş sadece.
1 m euro kazanıyor şu an, kur sabitlendi 5.4ten.Eğer hala futbol oynayabilecek durumdaysa 1.750 mil.€ maaşını yarı yarıya düşürüp sözleşme imzalansın. Emre Akbaba'yı severim gerçekten ama bu maaşla bu kadar takımın dışında kalması kabul edilemez
Gerçekten Galatasaray'ın çocuğu ise şimdiye kadar aldıklarına sayıp maaşını yarı yarıya indirsin