Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rangers yerine , nispeten kolay rakip gelse elerdik dün.
Kazanınca herşey mükemmel , kaybedince herşey sorun.

3 hafta önce istifa için tag oluşturan taraftar , etebo geldi 3 maç kazanıldı diye rahat bıraktı yönetimi.
Olanları görüyoruz. Haftasonu paşayı yeneriz , abdür çıkar biz şampiyon olacağuz der, yine aynı devam ederiz.
Sorun orda ztn şampiyon oldugumuzdada bi halt oynamıyo bu takım dedim ama millet icin oyun avrupa önemli degil rezil ligimizde normalde 5.6 olcagın puanla şampiyon oldunmu ooo süper

Yabanci siniri gelmeli, 30 ustu Yabanci oyuncular bu klube ayak basmamali...

Feghuili, belhanda,, babel, falcao gibi yabancilar yerine 4 genc yerli olsa ne fark eder, ciddi soruyorum ne fark eder?

Yabanci hayrani renktaslar, yabanci sinirsiz oldu 40 macta 2 yada 3 galibiyetimiz var, bumu beklentiniz.

Anamizin liginde sampiyon olmakmi vizyonumuz? Avrupa kupasi getirelim 100 yil sampiyon olmayalim derim.

Fatih hoca oyuncu satmadan kadro kuramiyorum diyorsun eyvaAllah ama sende hicmi suc yok!? Bugune kadar kac tane genc oyuncu cikardin?
Yabancı Bruma Telles gıbı adamlar alsak hem kazanırız hem para kazanırız 30 yas ustu sınırı olmadıgı surece bu boyle gıder mesele yerlı yabancı degıl

Feghouli bu takımdaki en kötü futbolcu bu net. Ali yavuz, oğulcan, kerem bu kelden 5 kat fayda verir. Ptt 1. Ligde birçok kanat bu kelden ıyidir. 30 yaşında bitik bir herif. arap kulüpleri bile almaz. Belhanda ile asla kıyaslanamaz fizik olarak

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

galatasaray-2020_10_02_11_36-2.jpg

Bugunun antrenmanindan
Ali yavuz Suleyman Lus

Osman senher bile böyle konusuyorsa artik diyecek söz yok. Adam yasayan polyannaydi yani

Transfer felan olmaz bu saatten sonra bu yönetimin yapacagı en hayırlı iş seçim kararı alıp kulübü seçime götürmek olur ha daha hala koltuga yapışırlarsa muhalif üyeler imza kampanyası başlatmalı bizde taraftar olarak sosyal medyadan tepkimizi koymalıyız bu yönetimi taraftar getirdi ancak taraftar götürür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt