Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.649
- 40.364
- 3.413
Vay vay vaay. Hep oyunlar senaryolar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sorun orda ztn şampiyon oldugumuzdada bi halt oynamıyo bu takım dedim ama millet icin oyun avrupa önemli degil rezil ligimizde normalde 5.6 olcagın puanla şampiyon oldunmu ooo süperRangers yerine , nispeten kolay rakip gelse elerdik dün.
Kazanınca herşey mükemmel , kaybedince herşey sorun.
3 hafta önce istifa için tag oluşturan taraftar , etebo geldi 3 maç kazanıldı diye rahat bıraktı yönetimi.
Olanları görüyoruz. Haftasonu paşayı yeneriz , abdür çıkar biz şampiyon olacağuz der, yine aynı devam ederiz.
tüh abdurrahim albayrak nasıl kaçırdı bu adamı
Yabancı Bruma Telles gıbı adamlar alsak hem kazanırız hem para kazanırız 30 yas ustu sınırı olmadıgı surece bu boyle gıder mesele yerlı yabancı degılYabanci siniri gelmeli, 30 ustu Yabanci oyuncular bu klube ayak basmamali...
Feghuili, belhanda,, babel, falcao gibi yabancilar yerine 4 genc yerli olsa ne fark eder, ciddi soruyorum ne fark eder?
Yabanci hayrani renktaslar, yabanci sinirsiz oldu 40 macta 2 yada 3 galibiyetimiz var, bumu beklentiniz.
Anamizin liginde sampiyon olmakmi vizyonumuz? Avrupa kupasi getirelim 100 yil sampiyon olmayalim derim.
Fatih hoca oyuncu satmadan kadro kuramiyorum diyorsun eyvaAllah ama sende hicmi suc yok!? Bugune kadar kac tane genc oyuncu cikardin?
:crushed:
Garcia ve henriksen iş yapar bu takımda belhanda gideceksesozlesmesiz oyuncular bari alin , bu kadrodan bi halt olmaz
Kenarda ısınan oyuncular bile daha cok Sprint atmıştırLuyindama bundan daha cok spint atmistir son maclarda.
Bundan faydalanmak her gecen gun zorlasiyor kanat transferi sart:crushed:
Yazin bedava giderbelhanda gidiyordu bugün, dün güya son maçıydı. n'oldu o iş?
Bizim gibi enayimi millet ha bence bana kalırsa babbel ve feg bundan önce gitmesi gereken adamlarbelhanda gidiyordu bugün, dün güya son maçıydı. n'oldu o iş?