Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatih hoca manevi oğlu gitmesin diye kendini kulüp kapısına zincirlemez inşallah

Şurada kaldı 3 gün. Bu 3 gün sonunda da beklenen hamleler gelmezse taraftar olarak kellelerini almak lazım. 50 gün dediler tamam bekleyelim dedik hala ne gelen var ne giden. Milyonlarca Galatasaray taraftarını gerizekalı sanmasınlar. Beceremiyorlarsa da defolup gitsinler.

Dediğim gibi Belhanda dahil bütün yükler gitsin
Yönetim istifasını versin
Transfer felan istemiyorum

Ffp de eksidemiyiz acaba 1 milyona gidiyorsa belhanda bunun mantıklı bir açıklaması yok çünkü

Hiçbir şeyi yapamıyor renktaş

Ama Falcao çok yüksek maaş alıyor

Öbürü ise daha az maaş alıyor

Bana kalsa ikisini de yollarım
Birisi futboldan emekli olmuş digeri 13 milyonluk kazik aynı bokun laciverti falcao fiziken bitmiş bi adam diğeri sahada kütük gibi gezinen kafa topuna cikmayi bilmeyen bi kütük ki bu takimda lewandowski olsa çöp olur. Takım sistem oyun planı diye birşey yok. Ali yavuzun oynaması bizim için daha hayırlısı bu kütüklere o kadar para bayilacagimiza bi gariban sevindirelim.

Nisan başı liste verilmiş daha düzgün transfer yok. Uğur'un dediğine göre Hauge için Mayıs ayında görüşmüşüz. Bunun Mhy'si var Kaan Ayhan, Moder, Coulibaly, Jozwiak, Mensah daha bilmediğimiz kaç kişi vardır kesin. Onyekuru'nun kira bedelini bile Monaco geri çağırdıktan sonra ödeyen ama öncesinde kendi alacaklarını kulüpten tahsis eden bu yönetim olduğu sürece ne transfer gelir ne de başarı. Fatih hocama sabır diliyorum ve umalım da Mart ayında hem mali hem idari ibrasızlık ila tekme basılır bu yönetime.

Belhanda, Babel, Feghouli gitsin para almasak bile olur Belhanda bonuslarla 4 milyon alıyor Babel, 2.5-3, Feghouli denilen indirimli hali 2.7 indirimsiz 4 bu maaşlardan kurtulmamız lazım. Bunlara Muslera yeni sözleşme ile maaş indirimi 2.2 civarına Falcao'yu da gönderirsek 20 milyon euroluk maaş aşılıyor yerine genç oyuncular alınırsa onların maaşı toplam 4-6 olur ve maaş bütçemiz olması gerek yere 30 milyon civarların düşer bundan böyle bunu yapmalıyız isimli transfer olmamalı. Genç almalıyız 4 tane alsa biri tutsa kara geçiyorsun zaten. Adı geçen Ivanov mesela 700 bonservis 300-400 falan maaştır. Az bir tutarsa en kötü 5-6'ya satarsın.

Nisan başı liste verilmiş daha düzgün transfer yok. Uğur'un dediğine göre Hauge için Mayıs ayında görüşmüşüz. Bunun Mhy'si var Kaan Ayhan, Moder, Coulibaly, Jozwiak, Mensah daha bilmediğimiz kaç kişi vardır kesin. Onyekuru'nun kira bedelini bile Monaco geri çağırdıktan sonra ödeyen ama öncesinde kendi alacaklarını kulüpten tahsis eden bu yönetim olduğu sürece ne transfer gelir ne de başarı. Fatih hocama sabır diliyorum ve umalım da Mart ayında hem mali hem idari ibrasızlık ila tekme basılır bu yönetime.

bu da başka bi belhandacı. hadi abicim alın belhandanızı götürün evinizde besleyin.

kafanızmı güzel kardesim tinermi kokluyorsunuz,herkes bitti şimdi emre eleştriliyor çocuk geldigi günden beri 1 kere bile gercek mevkisinde oynatılmadı
reis en son kafayı bozdu ortasaha göbekte oynatmaya basladı

ama bizim muthis taraftar emreyi eleştiriyor

Falcao
Babel
Feghouli
Belhanda

Şu dördünden hangisinden kurtulsak kar.

Falcao,diagne,belhanda,feghouli,babel,jimmy,ahmet,Linnes,oğulcan,fatih bu çöpler gitmeden takımdan bi yol olmaz. Yönetim başlı başına fiyasko zaten ama hocaninda biraz suçu var. Düşünüp hatalarından ders çıkarması lazim. Çöpleri elden çıkarmaya çalışırken kadroya yeni çöpler ekleniyor.

bu da başka bi belhandacı. hadi abicim alın belhandanızı götürün evinizde besleyin.
Yav konunun belhandayla ne alakası var adamlara Nisan'da liste verilmiş 1 oyuncu bile alamamışlar tek aldıkları Davila'nın Etebosu. Buna takılacağına belhanda falan filan geçelim bu işleri. Bu yönetime Dursun Özbek muamelesi çekilmediği her gün takıma zarar yazıyor.

Herkesi gönderiyorsunuz kimse kalmadı takımda sahaya çıkıp kim oynayacak paf takımımı ???

Yav konunun belhandayla ne alakası var adamlara Nisan'da liste verilmiş 1 oyuncu bile alamamışlar tek aldıkları Davila'nın Etebosu. Buna takılacağına belhanda falan filan geçelim bu işleri. Bu yönetime Dursun Özbek muamelesi çekilmediği her gün takıma zarar yazıyor.
ben zaten konuyla ilgili fikir beyan etmedim. tweet i atan kişinin uğur k. gibi fanatik bi belhandacı olmasından dolayı diğer hiç bi fikrinin umrumda olmadığını belirttim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt