Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.807
- 66.867
- 5.003
fatih hoca manevi oğlu gitmesin diye kendini kulüp kapısına zincirlemez inşallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gereksiz faulMerak ettiğimden soruyorum diagne tam olarak falcao'dan neyi iyi yapıyor . Futbol'dan anlayan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
Birisi futboldan emekli olmuş digeri 13 milyonluk kazik aynı bokun laciverti falcao fiziken bitmiş bi adam diğeri sahada kütük gibi gezinen kafa topuna cikmayi bilmeyen bi kütük ki bu takimda lewandowski olsa çöp olur. Takım sistem oyun planı diye birşey yok. Ali yavuzun oynaması bizim için daha hayırlısı bu kütüklere o kadar para bayilacagimiza bi gariban sevindirelim.Hiçbir şeyi yapamıyor renktaş
Ama Falcao çok yüksek maaş alıyor
Öbürü ise daha az maaş alıyor
Bana kalsa ikisini de yollarım
Nisan başı liste verilmiş daha düzgün transfer yok. Uğur'un dediğine göre Hauge için Mayıs ayında görüşmüşüz. Bunun Mhy'si var Kaan Ayhan, Moder, Coulibaly, Jozwiak, Mensah daha bilmediğimiz kaç kişi vardır kesin. Onyekuru'nun kira bedelini bile Monaco geri çağırdıktan sonra ödeyen ama öncesinde kendi alacaklarını kulüpten tahsis eden bu yönetim olduğu sürece ne transfer gelir ne de başarı. Fatih hocama sabır diliyorum ve umalım da Mart ayında hem mali hem idari ibrasızlık ila tekme basılır bu yönetime.
Artıdayız, demek gelen tekliflerin boyutu bu düzeyde yapacak birşey yok.Ffp de eksidemiyiz acaba 1 milyona gidiyorsa belhanda bunun mantıklı bir açıklaması yok çünkü
yapmaz.fatih hoca manevi oğlu gitmesin diye kendini kulüp kapısına zincirlemez inşallah
Artıdayız, demek gelen tekliflerin boyutu bu düzeyde yapacak birşey yok.
Ayrıca 3,5 milyon euro maaş cepte kalacak .
Yav konunun belhandayla ne alakası var adamlara Nisan'da liste verilmiş 1 oyuncu bile alamamışlar tek aldıkları Davila'nın Etebosu. Buna takılacağına belhanda falan filan geçelim bu işleri. Bu yönetime Dursun Özbek muamelesi çekilmediği her gün takıma zarar yazıyor.bu da başka bi belhandacı. hadi abicim alın belhandanızı götürün evinizde besleyin.
Evet bana göre de öyle diyecekler.O zaman senaryo belli belhanda dan 5 milyon kazancımız var diyecekler
ben zaten konuyla ilgili fikir beyan etmedim. tweet i atan kişinin uğur k. gibi fanatik bi belhandacı olmasından dolayı diğer hiç bi fikrinin umrumda olmadığını belirttim.Yav konunun belhandayla ne alakası var adamlara Nisan'da liste verilmiş 1 oyuncu bile alamamışlar tek aldıkları Davila'nın Etebosu. Buna takılacağına belhanda falan filan geçelim bu işleri. Bu yönetime Dursun Özbek muamelesi çekilmediği her gün takıma zarar yazıyor.