Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
200 takipçili bir hesap paylaşmış.

Gecen sene Ilk yari babel feghouli kanatlariyla oynadik. 18 gol atabildik. Kaci penalti bilmiyorum. 2. yari onyekuru'nun yuzde 50 si geldi ve 1 gol atti. Gol sayimiz 2.5 artti.

Emre kanata onyekuru diger kanata gelse yine degisir oynumuz. Hareketsizlikten olecegiz. Forvet Su an Diagne gorunuyor. Bu ligde sampiyonluk zor degil. 4 yemeyiz bu ligdeki takimlardan. On tarafi degistirmezsek boyle duragan devam ederse gol atmaktada zorlaniriz.

Hangi akla hizmet Babel Feghouli kanatlariyla rangers macina cikilir akil alir gibi degil.

Ligde boyle devam edemeyiz transfer yapilmali. Seneye yapilsin buyuk degisim kiralik istemiyorum safsatalarini biraksin hocamiz.

Yoneticileri suclasan anlarim da duyumcularin ne sucu var yaw
Vasıfsız yöneticileri suçlasam nolacak? Kasımpaşa maçını kazansak yine çıkıp pişkin pişkin konuşacaklar. Umrumda değiller.
Ama o duyumcu geçinenler neler neler yazdı. Lerma-Sigurdsson-James'le başladı Coluibaly'e kadar indiler. Benim derdim reying uğruna milletle dalga geçenler

Tamam arkadaş herkes sinirli , pazartesi küfürümüzü edip kaaprız nöbeti de , suyunu çıkarmasak.

Vasıfsız yöneticileri suçlasam nolacak? Kasımpaşa maçını kazansak yine çıkıp pişkin pişkin konuşacaklar. Umrumda değiller.
Ama o duyumcu geçinenler neler neler yazdı. Lerma-Sigurdsson-James'le başladı Coluibaly'e kadar indiler. Benim derdim reying uğruna milletle dalga geçenler
Yazdiklarinla ilgilenilmedigini nereden biliyorsun?

bu arada ortasaha demiştim ama ileri hat daha fena.

ts : nwakaeme ekuban ömur afobe hatta yedekten giren hızlı kanat. ya feghouli ekubanın yaptığı driblingleri yapsa bağları kopar.Cidden rezalet bir transfer dönemi geçirdik ama aptal gibi ortasaha ile oyalandık.

Feghouli out Shaqiri in
Babel out Onyekuru in

Saracchi sakatlıktan dönecek, Etebo ilk 11'e monte edilir. Bir de adam gibi orta saha gelse fena olmaz.

Git altinorduyu tut ozaman kardes.

Burasi turkiye, sampiyon olamazsan teknik direktör kalmaz, 2yil ustuste olamazsan yönetim de gider. Burda malesef vizyon planlama falan işlemiyor. Sabredecek taraftar topluluguda yok. Bizim ulkeden anca anlik basarilar gelir, fazlasi olmaz. Hele Gs gibi basarili olan cezasiz kalmaz mottosu olan bi kulupte

valla kusura bakmayasın önce taraftar kafayı değiştirecek değiştirmiyorsa başka takımları tutacak
bu öğrenilmiş çaresizlik mottolarıyla bugün gelinen yer burası
euro olmuş 10 lira eşşek gibi sabredecek eşşek gibi işi bilenler gelecek bu kulübün başına
şartlar daha da getirecek o çizgiye merak etmeyin. harala gürele ha hu ile çark çevirme bitti artık o işler

Bence asıl açıklama yapması gereken kişi Özgür Ayten

Neye dayanarak belhanda’dan kesin kurtulduk gitti dedi

Neye dayanarak 2 orta saha 1 kanat kesin gelecek dedi

Merak içerisinde herkes..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

valla kusura bakmayasın önce taraftar kafayı değiştirecek değiştirmiyorsa başka takımları tutacak
bu öğrenilmiş çaresizlik mottolarıyla bugün gelinen yer burası
euro olmuş 10 lira eşşek gibi sabredecek eşşek gibi işi bilenler gelecek bu kulübün başına
şartlar daha da getirecek o çizgiye merak etmeyin. harala gürele ha hu ile çark çevirme bitti artık o işler
Keske dedigin gibi olsa. Ama hic inanmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt