- 24 Mayıs 2009
- 17.314
- 20.297
- 2.643
Nöbetten atılırsın bakGalatasaray yönetimi transfer için harakete geçti
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nöbetten atılırsın bakGalatasaray yönetimi transfer için harakete geçti
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
203 kişi takip ediyor

Yoneticileri suclasan anlarim da duyumcularin ne sucu var yawNoldu duyumculara, kulüpten bilgi alanlara, Apoyla telefonlaşanlara. Gömdüler mü kafaları kuma?
Nöbetten atılırsın bak
Vasıfsız yöneticileri suçlasam nolacak? Kasımpaşa maçını kazansak yine çıkıp pişkin pişkin konuşacaklar. Umrumda değiller.Yoneticileri suclasan anlarim da duyumcularin ne sucu var yaw
Yazdiklarinla ilgilenilmedigini nereden biliyorsun?Vasıfsız yöneticileri suçlasam nolacak? Kasımpaşa maçını kazansak yine çıkıp pişkin pişkin konuşacaklar. Umrumda değiller.
Ama o duyumcu geçinenler neler neler yazdı. Lerma-Sigurdsson-James'le başladı Coluibaly'e kadar indiler. Benim derdim reying uğruna milletle dalga geçenler
Abi yapma. Hangi parayla ilgileniyorsun? 2 milyona Okay'ı alamayan kulüp bu isimlerle görüşme bile ayarlamamıştırYazdiklarinla ilgilenilmedigini nereden biliyorsun?
Git altinorduyu tut ozaman kardes.
Burasi turkiye, sampiyon olamazsan teknik direktör kalmaz, 2yil ustuste olamazsan yönetim de gider. Burda malesef vizyon planlama falan işlemiyor. Sabredecek taraftar topluluguda yok. Bizim ulkeden anca anlik basarilar gelir, fazlasi olmaz. Hele Gs gibi basarili olan cezasiz kalmaz mottosu olan bi kulupte
Vasıfsız yöneticileri suçlasam nolacak? Kasımpaşa maçını kazansak yine çıkıp pişkin pişkin konuşacaklar. Umrumda değiller.
Ama o duyumcu geçinenler neler neler yazdı. Lerma-Sigurdsson-James'le başladı Coluibaly'e kadar indiler. Benim derdim reying uğruna milletle dalga geçenler
Özgür burda yazdı diğerleri sosyal medyada. Al birini vur ötekine.Bence asıl açıklama yapması gereken kişi Özgür Ayten
Neye dayanarak belhanda’dan kesin kurtulduk gitti dedi
Neye dayanarak 2 orta saha 1 kanat kesin gelecek dedi
Merak içerisinde herkes..
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Keske dedigin gibi olsa. Ama hic inanmiyorumvalla kusura bakmayasın önce taraftar kafayı değiştirecek değiştirmiyorsa başka takımları tutacak
bu öğrenilmiş çaresizlik mottolarıyla bugün gelinen yer burası
euro olmuş 10 lira eşşek gibi sabredecek eşşek gibi işi bilenler gelecek bu kulübün başına
şartlar daha da getirecek o çizgiye merak etmeyin. harala gürele ha hu ile çark çevirme bitti artık o işler