- 24 Mayıs 2009
- 17.314
- 20.297
- 2.643
Bugün adı sanı duyulmayan, bizim ligde bile orta sıra takımı olarak mücadele edebilecek seviyedeki SPAL kulübü 9 milyona oyuncu satıyor. Biz piyasası olan, Arapların ölüp bittiği Maicon'u yok pahasına satıyoruz. Ocak ayından beri Belhanda'yı satacağız. 10 milyonla başladık şimdi talebimiz 1.5 milyonmuş.Haberlerde herkes dogru degil ama bunca zaman kimseyle ilgilenmeden bugune gelindigini dusunmek de dogru degil, bitmeyen transferde duyumcunun sorumlulugunun 0 oldugu da asikar yani burada maddi imkanlar cercevesinde ilgilenilen ama olmayan bircok isim var
Cikarip shak diye masaya vurup topcu alamayacagimiz malum satamayan da yonetim zaten topcularimizin da satilacak bir tarafi yok, burada duyumculari gectim yonetimin bile elestirebilir cok bir isi olmadi. Teklif gelmeden zorla mi satacaksin herifleri marcaoyu 12m€ya satsaydik yonetim birakmazlardi ortada, bence satilabilirdi bu sartlarda.
Bahsi geçen üst düzey isimlerle görüşülmediği şurdan aşikar, bu isimleri bedelsiz vermez kimse. Paranın olmadığını San Mariano ligindeki amatör kulüpler bile biliyor. Kimi kimden nereye istiyorsun? Taraftar gaza gelsin, dostlar bizi alışverişte görsün diye bazı kalemlere ısmarlama haber yaptırıyorsun. Duyumculara bu yüzden kızıyorum. İnsanda biraz utanma olur. Lig başlamadan önce Belhanda gitti yazanlar, 1 ay oldu gık diyemiyorlar.
Bu yönetim taraftara gelen gideni aratmaz güvenini verse Marcao satışında sadece az paraya satıldı diye bi eleştiri olur fazlası olmazdı. Yönetimdeki çapsızlar da biliyor ki 12 milyona satış yapsalar stoper alamazlar hocaya Donk-Ahmetle idare edelim derlerdi.