Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberlerde herkes dogru degil ama bunca zaman kimseyle ilgilenmeden bugune gelindigini dusunmek de dogru degil, bitmeyen transferde duyumcunun sorumlulugunun 0 oldugu da asikar yani burada maddi imkanlar cercevesinde ilgilenilen ama olmayan bircok isim var

Cikarip shak diye masaya vurup topcu alamayacagimiz malum satamayan da yonetim zaten topcularimizin da satilacak bir tarafi yok, burada duyumculari gectim yonetimin bile elestirebilir cok bir isi olmadi. Teklif gelmeden zorla mi satacaksin herifleri marcaoyu 12m€ya satsaydik yonetim birakmazlardi ortada, bence satilabilirdi bu sartlarda.
Bugün adı sanı duyulmayan, bizim ligde bile orta sıra takımı olarak mücadele edebilecek seviyedeki SPAL kulübü 9 milyona oyuncu satıyor. Biz piyasası olan, Arapların ölüp bittiği Maicon'u yok pahasına satıyoruz. Ocak ayından beri Belhanda'yı satacağız. 10 milyonla başladık şimdi talebimiz 1.5 milyonmuş.
Bahsi geçen üst düzey isimlerle görüşülmediği şurdan aşikar, bu isimleri bedelsiz vermez kimse. Paranın olmadığını San Mariano ligindeki amatör kulüpler bile biliyor. Kimi kimden nereye istiyorsun? Taraftar gaza gelsin, dostlar bizi alışverişte görsün diye bazı kalemlere ısmarlama haber yaptırıyorsun. Duyumculara bu yüzden kızıyorum. İnsanda biraz utanma olur. Lig başlamadan önce Belhanda gitti yazanlar, 1 ay oldu gık diyemiyorlar.

Bu yönetim taraftara gelen gideni aratmaz güvenini verse Marcao satışında sadece az paraya satıldı diye bi eleştiri olur fazlası olmazdı. Yönetimdeki çapsızlar da biliyor ki 12 milyona satış yapsalar stoper alamazlar hocaya Donk-Ahmetle idare edelim derlerdi.

Gat dem it

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk

Bu rakamlara oyuncu satıyorsak satmayalım daha iyi. Belliki doğru profosyoneller iş başında değil ve beceremiyor. Klüp bir kaç menajer in oyuncağı olmuş.

Bu duruma biz kendimiz geldik, falcao ve diagne işi bizi batırdı. Zaten para yoktu olanıda çar çur ettiler, Başkan zaten bırakacak belli. Herkes bir şekilde Mayıs'a kadar idare etme derdinde.

Hayır ben hocaya şaşırıyorum, büyük bütçe olmayınca patladı resmen. Yılların deneyimine yakışmıyor, rahmetli ilhan cavcav kadarda mı kapasiten yok, getirt takıma afrikalıları/iskandinavları şans ver, Benim adım imparator paramız yok bundan sonra böyle de , bakalım taraftardan ses çıkarmı.

Falcao yu, Feg i besleyeceğine, Bir kaç tane alt liglerden klüp alın buralara doldurun buralara yerli ve yabancı çocukları en çok 2 sene içinde bu klüp çağ atlar.

EAtl-r0X4AA8Ybr.jpg

Ilk yedigimiz gole bakiyorum hagi rahat yuzunu donup pasi atiyor. Sert bir 6 numaran yokki onu orda dondurmesin. Gustavo bizim belhandanin aklini aldi. Yumusak takimlara show yapiyor anca

Taylan kaldiramadi. Herif topa hamle yaparken bile yavas davraniyor. Fener macinda da aynisiydi. Butun yuk ona kaldi orta sahada. Gayet normal bu hale gelmesi okadar mac agir geldi.

Orta sahada top calamayip topun pesinden kosturuyoruz. Lyundama caliyor toplari veya Marcao.

Emre orta sahada olmaz yipraniyor orda pas hatalari yukseliyor. Sirf arda babel oynayacak diye orda harcayacak adami. Tamam emre ust duzey bir oyuncu degil ama tam takim oyuncusu. Topun pesinde bu pres yapiyor orta sahada sadece. Fatih Terim bunu anlayana kadar Ocak olmaz umarim

Bugün adı sanı duyulmayan, bizim ligde bile orta sıra takımı olarak mücadele edebilecek seviyedeki SPAL kulübü 9 milyona oyuncu satıyor. Biz piyasası olan, Arapların ölüp bittiği Maicon'u yok pahasına satıyoruz. Ocak ayından beri Belhanda'yı satacağız. 10 milyonla başladık şimdi talebimiz 1.5 milyonmuş.
Bahsi geçen üst düzey isimlerle görüşülmediği şurdan aşikar, bu isimleri bedelsiz vermez kimse. Paranın olmadığını San Mariano ligindeki amatör kulüpler bile biliyor. Kimi kimden nereye istiyorsun? Taraftar gaza gelsin, dostlar bizi alışverişte görsün diye bazı kalemlere ısmarlama haber yaptırıyorsun. Duyumculara bu yüzden kızıyorum. İnsanda biraz utanma olur. Lig başlamadan önce Belhanda gitti yazanlar, 1 ay oldu gık diyemiyorlar.

Bu yönetim taraftara gelen gideni aratmaz güvenini verse Marcao satışında sadece az paraya satıldı diye bi eleştiri olur fazlası olmazdı. Yönetimdeki çapsızlar da biliyor ki 12 milyona satış yapsalar stoper alamazlar hocaya Donk-Ahmetle idare edelim derlerdi.
Transfer donemi basladigindan beri 2 belki 3 transfer yapacagiz dendi 2 orta saha kesin belki 1 tane de kanat olur. Isimler de zaten bununla orantili olarak cikti ve bir kismi dogruydu her transfer donemi oldugu gibi. Satamadigimiz icin planlar alt ust oldu yine son dakikaya kaldi. Her takim bizim yasadigimiz ffp olayini yasamiyor ve her takimjn kadrosu bizimki gibi yasli isimlerle dolu degil. Olmayacak seylere inanmak da inanan taraftarin sorumlulugu, olmasi zor diye transferle ilgilenilmeyecek mi?

Falcao'yu alan yonetime taraftarin gazina gelindi diye elestiri getirilebilir, brlhandaya 10m€ teklif geldi hoca birakmadi diye terim elestirilebilir. Yani gecmise donuk her turlu elestiri yapilabilir bu transfer doneminde de belki satamadigi icin yonetim elestirilebilir. Ama duyumcu elestirmek ve yonetimin parali kalemleri ilan etmek isin psikolojik olarak cigrindan ciktigi nokta olur. Biraz akli olan taraftar zaten adam akilli okuyup imkanlari gorup beklentisini ona gore cizer. Spor medyasinin genel sorunlarini hem yonetime hem de bir transfer donemi ve birkac isim uzerinden duyumculara yuklemek yanlis olur. Herkes 2 macla cosup 2 macla takimi gomdugu icin bunlar normal.

Elimizdeki tek kanat Emre K. ve onu da hocanın üstün zekası sağolsun orta saha oynatarak heba ediyoruz.

su lanet donem ne zaman bitiyor acaba biri lutfen cevaplasin ya.Pazartesi aksami?

Falcao şunları yapmaya çalışsa 3 ay pipetle beslenir

hemen arka planda saha kenarında kendisinin önüne negredoyu da koyan yönetime hayır gomisi istiyorum diyen vainquer ve diarra alternatifleri yerine hayır fernandoyu alın diyen ve takımı aslanlar gibi hazırlayan gerçek bir kral görüyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt