Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umutsuzluga gerek yok bence sampiyonluk yarisinda sonuna kadar olacagiz cunku iyi bir takimiz sadece 1-2 eksiklerimiz var

Avrupa dan elenmek ne yazik ki benim icin de hayal kirikligi oldu yillardir avrupa da dogru duzgun birseyler yapamadik ama dunyanin sonu degil

Kafalari kaldiralim ve Lige odaklanalim,Lige iyi bir sekilde basladik ve oyle devam edecek

Umutsuzluga gerek yok bence sampiyonluk yarisinda sonuna kadar olacagiz cunku iyi bir takimiz sadece 1-2 eksiklerimiz var

Avrupa dan elenmek ne yazik ki benim icin de hayal kirikligi oldu yillardir avrupa da dogru duzgun birseyler yapamadik ama dunyanin sonu degil

Kafalari kaldiralim ve Lige odaklanalim,Lige iyi bir sekilde basladik ve oyle devam edecek
süleyman rodop çık hesaptan her yerdesin lan

Gustavo hariç kimse oynuyamaz.

Ozan balon, bir bok yaptığını görmedim.

Cisse bu sene Samattyı keser.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Altay Gustavo ozan mert hakan sosa samatta hepsi oynar.Hatta cisse de oynar.

Şampiyonluğu kaybedersek yedek kulübemizde 1 tane oyunun seyrini değiştirecek futbolcu olmadığı icin kaybedicez. rangers maçında kurtarıcı olarak ömer bayram giriyorsa bu takımın vah haline

Şampiyonluğu kaybedersek yedek kulübemizde 1 tane oyunun seyrini değiştirecek futbolcu olmadığı icin kaybedicez. rangers maçında kurtarıcı olarak ömer bayram giriyorsa bu takımın vah haline
bu sezon fenerde, alanyada, sivasta bu topçular mevcut ki bunu kadro bütünlügü ve maç çözücülük anlamında dile getiriyorum.

gs, ts, bjk falan bellerine küvvet

zapata gelsin fatih öztürkü keser futbolu bıraktırır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt