- 6 Ağustos 2009
- 84.276
- 8.479
- 2.568
khedira ilk önce hayatını saglık kulvarında götürsün bizle ugraşmasına gerek yokKhadira gelir inşallah yaşlı dye istemezdim ama tek kulvarda götürür bizi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
khedira ilk önce hayatını saglık kulvarında götürsün bizle ugraşmasına gerek yokKhadira gelir inşallah yaşlı dye istemezdim ama tek kulvarda götürür bizi
Bunu bilmiyordum.
Bir insan neden rakip taraftar forumuna üye olmak isterki.
Butun Galatasaray aşıklarına iyi sabalar.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
ZTK'yı dahil ettim orda. 4.turdan başlayıp çeyrekte elenirsek 40 maçımız kalıyor37 kaldi![]()
Kardeşin değilim, sizin gibiler ile kardeş olmayız, sana bir kaç laf ederdim ama değmez, boş adamsın, takımın gibi...kardeşim desene 12 yaşındayım diye ben de senle tartışıyorum kusura bakma
iyi çıkmışsın kardeşim bu arada
faşist gs onlineKardeşin değilim, sizin gibiler ile kardeş olmayız, sana bir kaç laf ederdim ama değmez, boş adamsın, takımın gibi...
kesinlikle birde oyuncu değiştirmeyi unutuyormu napıyorr bazı maçlarda maçın heyecanından bilmiyorum hamlelerde bazen geç kalıyorBişey oldu bilmiyorum 2015'ten sonra çok değişti. Barca'nın oyunu sanki hocayı büyüledi. Klasik 4-4-2 ya da Diamond 4-4-2 oynayan adam gitti başka biri geldi. Daha korkak futbol, daha çekingen futbolcular, daha temkinli taktikler...
illede küfrettircek kendineKardeşin değilim, sizin gibiler ile kardeş olmayız, sana bir kaç laf ederdim ama değmez, boş adamsın, takımın gibi...
dalga geçmesene adamla yaw
kimseyi almamakmı sakat khadiramı ?khedira ilk önce hayatını saglık kulvarında götürsün bizle ugraşmasına gerek yok
Anlatmaya çalıştığım tam olarak o. Unuttuğunu düşünmüyorum garip bi şekilde bizim göremediğimiz bir şey görüyor ki sahadaki oyundan memnun. Rangers maçından sonraki açıklaması da bu yöndeydi. Neymiş 5-10 dakika dışında oyunun hakimiymişizkesinlikle birde oyuncu değiştirmeyi unutuyormu napıyorr bazı maçlarda maçın heyecanından bilmiyorum hamlelerde bazen geç kalıyor
kimseyi almamak +kimseyi almamakmı sakat khadiramı ?
unutma ne demek yaw alakası yok tamamen rotasyon oyuncularına saygı duymamak ve yetersiz görmek bu yüzden denemeye dahi tenezzül etmemek. pandemiden sonra zaten açıkça belli etti kendini. bu sezonda devam ediyor. hazırlık maçlarında sekidikayı 80de oyuna alıcak gibi giydirdi yanında beklettti ve almadı.Anlatmaya çalıştığım tam olarak o. Unuttuğunu düşünmüyorum garip bi şekilde bizim göremediğimiz bir şey görüyor ki sahadaki oyundan memnun. Rangers maçından sonraki açıklaması da bu yöndeydi. Neymiş 5-10 dakika dışında oyunun hakimiymişiz
kalede muslera olmaması bu oyun tarzımızda etkiliAnlatmaya çalıştığım tam olarak o. Unuttuğunu düşünmüyorum garip bi şekilde bizim göremediğimiz bir şey görüyor ki sahadaki oyundan memnun. Rangers maçından sonraki açıklaması da bu yöndeydi. Neymiş 5-10 dakika dışında oyunun hakimiymişiz
işte buna kefilimYunus emre iyi bir Galatasaray taraftarıdır.
O zaman sorarlar niye aldın? Hadi aldın madem planında yok yolla temmuzda bi kulübe de forma giysin. Süper lig, birinci lig, belçika hollanda ne fark eder. Maaşı yok zaten adamın.unutma ne demek yaw alakası yok tamamen rotasyon oyuncularına saygı duymamak ve yetersiz görmek bu yüzden denemeye dahi tenezzül etmemek. pandemiden sonra zaten açıkça belli etti kendini. bu sezonda devam ediyor. hazırlık maçlarında sekidikayı 80de oyuna alıcak gibi giydirdi yanında beklettti ve almadı.
dogru renktaş ümraniyespor hazırlık maçıydıişte buna kefilim
1-2 kere maç olduğu güne buluşma ayarladık s.gidin maçı kaçıramam dedi
mırın kırın alması zaten. diyo sürekli yok 10 yok 15. tercihimdi falan filan. bu dönem biraz daha net istemiyorum dedi ki kiralık faln filan gelmedi gelemedi.O zaman sorarlar niye aldın? Hadi aldın madem planında yok yolla temmuzda bi kulübe de forma giysin. Süper lig, birinci lig, belçika hollanda ne fark eder. Maaşı yok zaten adamın.
İnatçı insanları severim ama aynı hatada inat eden insanlarla olmuyor.