Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seri yedeklerde bile yok. Bence gelecek bize
Seri'nin günümüz futbolunda yeri kalmadı artık. Hangi takım böyle tek yönlü herifi alır ki. Herifin defans koca bir sıfır. Top kapma desen yok, ikili mücadele desen yok, pres desen yok, hız desen yok, şut desen yok. Bir de siyahi olacak. Tipine baksan azmanın teki sanırsın.

Zaten biz hariç herkesin parası var. Orta saha isteyen takım parayı çıkarıp masaya vurarak istediği herifi alıyor. Ama 3 milyona ama 30 milyona... Bütçesine ve oyun planına göre illa birini buluyorlar. Biz de Seri gibi milletin artıklarını almak için bile kırk takla atalım işte...

Seri'nin günümüz futbolunda yeri kalmadı artık. Hangi takım böyle tek yönlü herifi alır ki. Herifin defans koca bir sıfır. Top kapma desen yok, ikili mücadele desen yok, pres desen yok...

Zaten biz hariç herkesin parası var. Orta saha isteyen takım parayı çıkarıp masaya vurarak istediği herifi alıyor. Ama 3 milyona ama 30 milyona... Bütçesine ve oyun planına göre illa birini buluyorlar. Biz de Seri gibi milletin artıklarını almak için bile kırk takla atalım işte...
Bu seri önceden bu kadar değildi. Bunu kim sen xavisin diye gazladıysa adamı bitirmiş

Liverpool arsenal maçı var 10da. Dün ki bizim keş derbiden sonra gözümüz futbol görsün. Araenal kazanabilir diye düşünüyorum. Dünden beri sürpriz sonuçlar geliyor

Seri'nin günümüz futbolunda yeri kalmadı artık. Hangi takım böyle tek yönlü herifi alır ki. Herifin defans koca bir sıfır. Top kapma desen yok, ikili mücadele desen yok, pres desen yok...

gunumuz futbolunda yeri var, belki bizim futbolda yoktur onur herkes hem golluk paslar verip hem top gecirmeyecek kapasitede degil oyle bi topcu yok su an zaten o yuzden acimasiz olmadan yorumlayalim.
almayiz biter yani

Feghouli dun ilk yari cikmaliydi. Caner ilk yarinin sonunda taca atti bunu herif kosmuyorda delirtti beni
Herif normal bi oyuncunun kontrol edebileceği toplara bile uzanamıyor veya 2-3 metre önünden geçen toplara veya rakiplere hamle bile yapmıyor. Biz hocayı eskiden formayı hakedene verir diye biliyorduk ama resmen isme göre dağıtıyor artık

gunumuz futbolunda yeri var, belki bizim futbolda yoktur onur herkes hem golluk paslar verip hem top gecirmeyecek kapasitede degil oyle bi topcu yok su an zaten o yuzden acimasiz olmadan yorumlayalim.
almayiz biter yani
Ben her şeyi yapmasını beklemiyorum, öyle bir şey zaten mümkün değil. Hepsini yapan da Pogba, Kante filan... Çok nadir yani.
Ama her şeyi belirli oranda yapması lazım artık bir orta sahanın. Bu Seri bazı şeyi az bile yapamıyor. Bazı meziyetler komple yok. Sorun bu. Taylan'ın 6'ya geçtikten sonraki defansif katkısı ortada ki Taylan bu konuda üst düzey filan da sayılmaz yani. Adam 10 numara orjinli. Biz önce 8 oynattık, bu sene de 6'ya evirdik. Ama Seri'den sonra defansif olarak ilaç gibi geldi.

Bu Seri'ye ben acayip takığım. Ben böyle bir siyahi hayatımda görmedim yav. Siyahi topçuların bazıları hızlı, bazıları güçlü, bazıları da hem güçlü hem hızlı olur ki o herifleri havada kapıyorlar zaten.

Top kapmassın, pres yapmazsın, ikili mücadeleye girmekten çekinirsin, hızın yok, fiziğin yok, şut atmazsın, skor yapmazsın, 8 oynayınca sıçarsın, Sosa gibi playmaker olmadığından dolayı takımda hızlı kanat yoksa zaten pasörlüğünü de gösteremiyorsun. Ne boka yarıyorsun o halde sen? Koyim öyle futbolcuya ya.

EjBcJRHWoAAu2CZ

millet aynı adamlara küfür etmekten sıkılmış. şimdi de kerem, oğulcan, sekidika falan istiyorlar. küfür etmedikleri çöp etmedikleri kim kaldıysa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt