- 19 Haziran 2011
- 2.497
- 542
- 1.373
Leeds çok açık oynuyor sadece hücumu düşünüyorlar defans yok
Aynen 2 maçta 8 atıp 7 yemişler ligde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Leeds çok açık oynuyor sadece hücumu düşünüyorlar defans yok
Seri'nin günümüz futbolunda yeri kalmadı artık. Hangi takım böyle tek yönlü herifi alır ki. Herifin defans koca bir sıfır. Top kapma desen yok, ikili mücadele desen yok, pres desen yok, hız desen yok, şut desen yok. Bir de siyahi olacak. Tipine baksan azmanın teki sanırsın.Seri yedeklerde bile yok. Bence gelecek bize
Bu seri önceden bu kadar değildi. Bunu kim sen xavisin diye gazladıysa adamı bitirmişSeri'nin günümüz futbolunda yeri kalmadı artık. Hangi takım böyle tek yönlü herifi alır ki. Herifin defans koca bir sıfır. Top kapma desen yok, ikili mücadele desen yok, pres desen yok...
Zaten biz hariç herkesin parası var. Orta saha isteyen takım parayı çıkarıp masaya vurarak istediği herifi alıyor. Ama 3 milyona ama 30 milyona... Bütçesine ve oyun planına göre illa birini buluyorlar. Biz de Seri gibi milletin artıklarını almak için bile kırk takla atalım işte...
gunumuz futbolunda yeri var, belki bizim futbolda yoktur onur herkes hem golluk paslar verip hem top gecirmeyecek kapasitede degil oyle bi topcu yok su an zaten o yuzden acimasiz olmadan yorumlayalim.Seri'nin günümüz futbolunda yeri kalmadı artık. Hangi takım böyle tek yönlü herifi alır ki. Herifin defans koca bir sıfır. Top kapma desen yok, ikili mücadele desen yok, pres desen yok...
Zaten biz hariç herkesin parası var. Orta saha isteyen takım parayı çıkarıp masaya vurarak istediği herifi alıyor. Ama 3 milyona ama 30 milyona... Bütçesine ve oyun planına göre illa birini buluyorlar. Biz de Seri gibi milletin artıklarını almak için bile kırk takla atalım işte...
Yav anlamadığım keremi bi tantanayla aldık antremanlarda bile göremiyoruz çocuğuKanat en elzem is. Kerem akturkoglunu ali yavuzuda hazirlamak lazim
trabzon alsa simdi keremi fulham brighton istiyo haberlerini duyuyor olurdukYav anlamadığım keremi bi tantanayla aldık antremanlarda bile göremiyoruz çocuğu
Aynı fbnin barış mı ne vardı ya o transfere benziyor. 2 maçla çocuğu ingiltereye gönderme haberleri yapıyorlardıtrabzon alsa simdi keremi fulham brighton istiyo haberlerini duyuyor olurduk![]()
Oynatmasi icin taylan gibi zorda kalmamiz mi lazim bilmiyorum. 90 dakika oynamasini beklemiyorum. 2 . Yari skoru alinca sokacaksin izleyecegizYav anlamadığım keremi bi tantanayla aldık antremanlarda bile göremiyoruz çocuğu
Fatih hoca ile zor. 70e kadar oyuncu değişmeyen inatçı bir hoca. Değişmesi lazim ama değişmiyorArtık son 20 dakika da olsa Oğulcan'ı Kerem'i falan görmek istiyorum ulan bir de 5 oyuncu değişiklik hakkımız var
Babel yerine mesela o çocuk girse kim ne der ki millet babeli görmekten kusacak kıvama geldi artık veya koşmayan feghouliOynatmasi icin taylan gibi zorda kalmamiz mi lazim bilmiyorum. 90 dakika oynamasini beklemiyorum. 2 . Yari skoru alinca sokacaksin izleyecegiz
Feghouli dun ilk yari cikmaliydi. Caner ilk yarinin sonunda taca atti bunu herif kosmuyorda delirtti beniBabel yerine mesela o çocuk girse kim ne der ki millet babeli görmekten kusacak kıvama geldi artık veya koşmayan feghouli
Herif normal bi oyuncunun kontrol edebileceği toplara bile uzanamıyor veya 2-3 metre önünden geçen toplara veya rakiplere hamle bile yapmıyor. Biz hocayı eskiden formayı hakedene verir diye biliyorduk ama resmen isme göre dağıtıyor artıkFeghouli dun ilk yari cikmaliydi. Caner ilk yarinin sonunda taca atti bunu herif kosmuyorda delirtti beni
Oha transferi erkenden bitireceğiz inanamıyorum
Ben her şeyi yapmasını beklemiyorum, öyle bir şey zaten mümkün değil. Hepsini yapan da Pogba, Kante filan... Çok nadir yani.gunumuz futbolunda yeri var, belki bizim futbolda yoktur onur herkes hem golluk paslar verip hem top gecirmeyecek kapasitede degil oyle bi topcu yok su an zaten o yuzden acimasiz olmadan yorumlayalim.
almayiz biter yani