Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Biz de böyle bi delikanlıyız işte.Al işte![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz de böyle bi delikanlıyız işte.Al işte![]()
tam 2 silahşör gibi küfürler edilmiş ve silahlar yerine konulmuş. çok temiz bi düelloEkli dosyayı görüntüle 97274
Ufak bir analiz yaptım kendimce.. özgür duyum konusunda çok iddialı ve profesyonel..ilk kufurlesmenin ardından konu duyuma gelince önce efendi gibi iddiasını ortaya koymus sonra da transfer döneminin bitmediği argumanini sunmuş .. en son küfür kısmına geçmiş bakın görün dedikleri çıkacak bunun
Valla bilmiyorum bence ibra olmamaktan korkuyorlar. İdari yönden zaten yine edilmezler onu takmıyorlardır da bu gidişle mali olarak da ibra edilmeyecekler. Babel+belhanda+falcao+feghouli maaşları kadar zarar açıklar kulüp. Şunlardan 3ünü yollayamadı beceriksizlerNe alaka yav
Zorunlu opsiyon zaten bu seneki hesaba dahil.
Normal opsiyon koymakta bir sakınca yok.
Hoca zaten kiralık istemiyorum deyip yönetime attı topu, o top da taraftarın neresinde patladı sen karar ver.
ya transfer haberi yok ki bizle ilgili bosnak dedigin kim ivanov mu alındı mı noldusu bosnak kanattan biseyler olur gibi
Orada bile bizim kulüpler bence bir şey yapamaz. Muhtemelen italyadan sampdoria gibi fransadan nantes gibi kulüpler girer onlara karşı bile kafa tutacak güç yok hiçbir takımdaavrupada bir de konsferans ligi geliyormuş.. lig 3. ve 4. leri katılacakmış
bunu cidden görmek istiyormusun?
Sorun orada işte artık o eski Terim yok. 2 gün önce kadroyu gömdü tvde, motivasyon falan hak getire bundan sonraYil 1998 aylardan Haziran. Galatasaray ustusute 2 kere sampiyon olmus.
Fatih Terim o zamanlar Gaziantep'te parlayan Johson ve Preko'yu almak istiyor Galatasaray'a. Johnson orta sahada dinamo. Preko da Arif Erdem'in bir tik daha iyisi kontratak oyununda Hakan Sukur'e partner olarak.
Aziz Yildirim'in baskanlikta ilk veya ikinci senesi tam hatirlayamadim. O zamanki Antep baskani Celal Dogan Fenerli idi ve Johnson ve Preko'yu Fener'e verdi.
Sonra Low geldi ama binbir havayla geldi.
Fener kesin sampiyon falan.
Yil oldu 1999 aylardan Haziran, Cimbom yine sampiyon.
Bosverin transferi. Fatih Hoca yonetimle kavga etmeyip sahaya konsantre oldugu her sene sampiyon oldu Cimbom'da.
Enseyi karartmayin. Su akar yolunu bulur, Cimbom elbet sampiyon olur.
Selametle.
Sene 2020 selametle.Yil 1998 aylardan Haziran. Galatasaray ustusute 2 kere sampiyon olmus.
Fatih Terim o zamanlar Gaziantep'te parlayan Johson ve Preko'yu almak istiyor Galatasaray'a. Johnson orta sahada dinamo. Preko da Arif Erdem'in bir tik daha iyisi kontratak oyununda Hakan Sukur'e partner olarak.
Aziz Yildirim'in baskanlikta ilk veya ikinci senesi tam hatirlayamadim. O zamanki Antep baskani Celal Dogan Fenerli idi ve Johnson ve Preko'yu Fener'e verdi.
Bosverin transferi. Fatih Hoca yonetimle kavga etmeyip sahaya konsantre oldugu her sene sampiyon oldu Cimbom'da.
Selametle.
Parma he hani şu 5 sene önceye kadar barık olan parma vay be
katmak üzereBulgar basınına göre; Galatasaray, Levski Sofia oyuncusu Stanislav Ivanov’u kadrosuna katmak üzere.
bu dediklerin dogru ama o sezonki yönetim bu sekilde ihanet etmis mi fatih terime ? yukardan size ihale veririrz transfer yapmayın felan mı dendi ben anlamadım vallaYil 1998 aylardan Haziran. Galatasaray ustusute 2 kere sampiyon olmus.
Selametle.
Faih Terim'i dert etme.Sorun orada işte artık o eski Terim yok. 2 gün önce kadroyu gömdü tvde, motivasyon falan hak getire bundan sonra
Ekli dosyayı görüntüle 97274
Ufak bir analiz yaptım kendimce.. özgür duyum konusunda çok iddialı ve profesyonel..ilk kufurlesmenin ardından konu duyuma gelince önce efendi gibi iddiasını ortaya koymus sonra da transfer döneminin bitmediği argumanini sunmuş .. en son küfür kısmına geçmiş bakın görün dedikleri çıkacak bunun
G.sevgisine kaynak sormak lazım zulfoaga gibi çıkmasınÖzgür Bey İvanov bitti diyor. Nexus’ta bugün twit atmıştı bitmek üzere diye. G.sevgisi ise gündem de yok dedi.
Sanırım g.sevgisi sağlam patlayacak
ya transfer haberi yok ki bizle ilgili bosnak dedigin kim ivanov mu alındı mı noldu