Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekli dosyayı görüntüle 97274

Ufak bir analiz yaptım kendimce.. özgür duyum konusunda çok iddialı ve profesyonel..ilk kufurlesmenin ardından konu duyuma gelince önce efendi gibi iddiasını ortaya koymus sonra da transfer döneminin bitmediği argumanini sunmuş .. en son küfür kısmına geçmiş bakın görün dedikleri çıkacak bunun
tam 2 silahşör gibi küfürler edilmiş ve silahlar yerine konulmuş. çok temiz bi düello

Ne alaka yav

Zorunlu opsiyon zaten bu seneki hesaba dahil.

Normal opsiyon koymakta bir sakınca yok.

Hoca zaten kiralık istemiyorum deyip yönetime attı topu, o top da taraftarın neresinde patladı sen karar ver.
Valla bilmiyorum bence ibra olmamaktan korkuyorlar. İdari yönden zaten yine edilmezler onu takmıyorlardır da bu gidişle mali olarak da ibra edilmeyecekler. Babel+belhanda+falcao+feghouli maaşları kadar zarar açıklar kulüp. Şunlardan 3ünü yollayamadı beceriksizler

Yil 1998 aylardan Haziran. Galatasaray ustusute 2 kere sampiyon olmus.

Fatih Terim o zamanlar Gaziantep'te parlayan Johson ve Preko'yu almak istiyor Galatasaray'a. Johnson orta sahada dinamo. Preko da Arif Erdem'in bir tik daha iyisi kontratak oyununda Hakan Sukur'e partner olarak.

Aziz Yildirim'in baskanlikta ilk veya ikinci senesi tam hatirlayamadim. O zamanki Antep baskani Celal Dogan Fenerli idi ve Johnson ve Preko'yu Fener'e verdi.

Sonra Low geldi ama binbir havayla geldi.

Fener kesin sampiyon falan.

Yil oldu 1999 aylardan Haziran, Cimbom yine sampiyon.

Bosverin transferi. Fatih Hoca yonetimle kavga etmeyip sahaya konsantre oldugu her sene sampiyon oldu Cimbom'da.

Enseyi karartmayin. Su akar yolunu bulur, Cimbom elbet sampiyon olur.

Selametle.

Fatih Terim o zamanlar Gaziantep'te parlayan Johson ve Preko'yu almak istiyor Galatasaray'a. Johnson orta sahada dinamo. Preko da Arif Erdem'in bir tik daha iyisi kontratak oyununda Hakan Sukur'e partner olarak.

Aziz Yildirim'in baskanlikta ilk veya ikinci senesi tam hatirlayamadim. O zamanki Antep baskani Celal Dogan Fenerli idi ve Johnson ve Preko'yu Fener'e verdi.

Bosverin transferi. Fatih Hoca yonetimle kavga etmeyip sahaya konsantre oldugu her sene sampiyon oldu Cimbom'da.

Selametle.
Sorun orada işte artık o eski Terim yok. 2 gün önce kadroyu gömdü tvde, motivasyon falan hak getire bundan sonra

Bulgar basınına göre; Galatasaray, Levski Sofia oyuncusu Stanislav Ivanov’u kadrosuna katmak üzere.

Selametle.
Sene 2020 selametle.

Selametle.
bu dediklerin dogru ama o sezonki yönetim bu sekilde ihanet etmis mi fatih terime ? yukardan size ihale veririrz transfer yapmayın felan mı dendi ben anlamadım valla

Sorun orada işte artık o eski Terim yok. 2 gün önce kadroyu gömdü tvde, motivasyon falan hak getire bundan sonra
Faih Terim'i dert etme.

1988'de Derwall var.

1992'de Kalli

1993'te Holmann

1995'te Souness

Sonra Fatih Terim

Sonra Lucescu

Sonra Gerets

Sampiyon olacak olan Cimbom. Cimbom'un kaderi Fatih Terim'e cizilmedi. Formanin agirligi var. Her zaman en iyi kadro Cimbom'da da olmadi.

Tarihe bak gelecegi yargila. Nerelerden nerelere geldik ona bak. Enseyi karartma. Demek istedigim o.

Özgür Bey İvanov bitti diyor. Nexus’ta bugün twit atmıştı bitmek üzere diye. G.sevgisi ise gündem de yok dedi.
Sanırım g.sevgisi sağlam patlayacak

Ekli dosyayı görüntüle 97274

Ufak bir analiz yaptım kendimce.. özgür duyum konusunda çok iddialı ve profesyonel..ilk kufurlesmenin ardından konu duyuma gelince önce efendi gibi iddiasını ortaya koymus sonra da transfer döneminin bitmediği argumanini sunmuş .. en son küfür kısmına geçmiş bakın görün dedikleri çıkacak bunun

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt