Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Sadece halini hatrını soracaktım. İyilik de yaramıyor abi millete.Seni kabul edeceğine instagramı siler adam![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sadece halini hatrını soracaktım. İyilik de yaramıyor abi millete.Seni kabul edeceğine instagramı siler adam![]()
HahahahahOğuzhan Bey kardeşim konuşmanın devamını da atabilir misiniz lütfen? Siz de devamında bir şeyler yazmışsınız. Bu seviyeli sohbet nasıl sonuçlandı merak ettim.
bence istifa ettirmeli yarın kazanıp maçı yönetime versin veriştirsinterim ya istifa etmeli ya da bu yönetimi istifa ettirmeli
Ekli dosyayı görüntüle 97264
Özgür Kardesimizle daha bugün konustuk. Hala olacak diyor. Bekleyip görelim.
bence istifa ettirmeli yarın kazanıp maçı yönetime versin veriştirsin
Dayanamaz araya 2 küfür sıkıştırırsın senSadece halini hatrını soracaktım. İyilik de yaramıyor abi millete.
Bence Belhanda satilirsa siz de kapatin. Adam hepinizi bulacakBen, ne olur ne olmaz diye Instagram'ımı kapattim.
Tamam ya ben işi çözdüm. Özgür kardeşimiz yanlışlıkla açılmış bir portal sonucu paralel evrenden buraya düşmüş. Orada Belhanda gitmiş 2 OS gelmiş, Hızlı kanat yoldaymış. Adama boşuna kızdık
en son gelip küfür döşeyip banlanacak gibime geliyor.Kolpayten cok terbiyesiz bir sahismis. Kendisini kınıyorum.
Oğuzhan Bey kardeşim konuşmanın devamını da atabilir misiniz lütfen? Siz de devamında bir şeyler yazmışsınız. Bu seviyeli sohbet nasıl sonuçlandı merak ettim.
Rizede büyük ihitmalle. Yöneticiliğe hiç bulaşmamışAlbayrak yok mu o evrende ?
bjk nin elinde iyi kötü kanat oyuncusu var adamlar elimde kanat oyuncusu var yeter demiyo bolasieyi zorluyo bizde kanat yok yada arda var diyelim adamız bile gecmiyo saka gibi valla
Ekli dosyayı görüntüle 97274
Ufak bir analiz yaptım kendimce.. özgür duyum konusunda çok iddialı ve profesyonel..ilk kufurlesmenin ardından konu duyuma gelince önce efendi gibi iddiasını ortaya koymus sonra da transfer döneminin bitmediği argumanini sunmuş .. en son küfür kısmına geçmiş bakın görün dedikleri çıkacak bunun
Ben etmezdim ama kendisinin etmesi için elimden geleni yapardım.Dayanamaz araya 2 küfür sıkıştırırsın sen
Al işteBen etmezdim ama kendisinin etmesi için elimden geleni yapardım.![]()