Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam ya ben işi çözdüm. Özgür kardeşimiz yanlışlıkla açılmış bir portal sonucu paralel evrenden buraya düşmüş. Orada Belhanda gitmiş 2 OS gelmiş, Hızlı kanat yoldaymış. Adama boşuna kızdık

bjk nin elinde iyi kötü kanat oyuncusu var adamlar elimde kanat oyuncusu var yeter demiyo bolasieyi zorluyo bizde kanat yok yada arda var diyelim adamız bile gecmiyo saka gibi valla

Ben, ne olur ne olmaz diye Instagram'ımı kapattim.

Tamam ya ben işi çözdüm. Özgür kardeşimiz yanlışlıkla açılmış bir portal sonucu paralel evrenden buraya düşmüş. Orada Belhanda gitmiş 2 OS gelmiş, Hızlı kanat yoldaymış. Adama boşuna kızdık

Albayrak yok mu o evrende ?

2B65CCEA-56BE-4FE9-BE2A-C41EEF81D6D0.webp

Ufak bir analiz yaptım kendimce.. özgür duyum konusunda çok iddialı ve profesyonel..ilk kufurlesmenin ardından konu duyuma gelince önce efendi gibi iddiasını ortaya koymus sonra da transfer döneminin bitmediği argumanini sunmuş .. en son küfür kısmına geçmiş bakın görün dedikleri çıkacak bunun

Ekli dosyayı görüntüle 97274

Ufak bir analiz yaptım kendimce.. özgür duyum konusunda çok iddialı ve profesyonel..ilk kufurlesmenin ardından konu duyuma gelince önce efendi gibi iddiasını ortaya koymus sonra da transfer döneminin bitmediği argumanini sunmuş .. en son küfür kısmına geçmiş bakın görün dedikleri çıkacak bunun

Gerçek bir profesyonel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt