Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fener macı arda turana yazar,eski arda olsa o kafayı ve ayagıyla vurdugu pozisyonu kalecinin üzerine atmazdı.yazık oldu 2 puana.bitane hızlı kanat olsa,macı almıstık.belhandanın fener macı performansı adamın keyfi oynadıgını gösterdi.

Böylece transfer dönemi kapanmıştır. Yine rezalet bir dönemi geride bıraktık. İnşAllah bu iş bilmez,basiretsiz yönetimden kurtulacaz. Geçmişte destek verdik ama akıllanmıyorlar. Tekrardan geçmiş olsun.

Ruya gorun siz sattigin kadar al cezası neden yedik? Uefadan neden men yedik..kac milyonlae lira zarar ettirdiler haberin var mi? Yetmedi tr nin bayerni olacaktik hocayi kovdular yetmedi yiginla sacma transfer. Bu yonetime bir suru laf et ama digerini ovme
35 yaşındaki bitmiş adamlara milyonlar verendense dünyanın en iyilerine milyonlar veren yöneticiyi tercih ederim

forvetlerimiz cok iyi ama hücumda cok yetersiziz.arda turan bu kadroda iş yapar şu haliyle bile,emre akbaba cok iyi katkı verir 2.forvet gibi oynarsa.saracchi takımın belkemigi adeta.ama 3 ü de yoktu ve zaten eksik olan bi takım için fatih hoca da caresiz kaldı.yav nasıl bi yönetimdir bu ya

3-4 transferin getireceği kadro genişliği ile ligte Sampiyon olurduk . Ama gel bunu yönetime anlat

eskileri bilen ve dillendiren birini gördügüme sevindim tespitlerin hepsine katılıyorum fatih hocaya 96 2000 arasıda ne saldırılar olmuştu rakipler tarafından ama arkasında cok saglam bir yönetım vardı faruk sürenler ergun gursoylar adnan sezgınler mehmet cansunlar

fatih hoca full sahaya konsantre olabilirse kesınlıkle herturlu engeli aşabılır öyle bir tılsımı var fakat rakipler bunu çözdü ve hocayı sahaya konsantre olmaması icin daha pislik oyunlara giriliyor bizzat tff sonra fener sonra onun yardakcı pis kulüpleri rize vs saldırıyor hemde en sert şekilde gecen sene hocaya neler yapıldı nerdeydi yönetim okadar ceza verdiler göt korkusundan hepsi hocanın eteklerıne saklandı
bu yönetim enaz dursun yönetimi kadar suçlu ve zerre utanmalarıda yok
apo olacak adam baş utanmaz guya hocanın dostu ama hocaya saldırı olunca piyasada yok

özetle fatih hocayı bu yılda dahaya konsantre olmaması icin saldıracaklar peki kimsavunacak hocayı ? arkasından iş çeviren yönetimmi
Yaw oyle diyonuz da gecen Rangers macinin son dakikalarinda 4. Hakem oynanacak uzatmalari gosteritken bizim hoca maci birakti soyle bir yarim dakikayi falan arkqsindan el kol sallayip bela ve kufur ederek gecirdi. Topcular o sirada ileri gecegine yan top geri top yapiyorlardi. Kendisi ne sahaya ne klubeye bakiyprdu. Dunyayla irtibati kesildi macin en onemli anlarinda. Konsantrasyon sifir. Kendisini sahaya odaklamqsini saglayacak ya da onun disinda sahadakilere hukmedecek bir yardimcisi da yok. Birakin artik istese soyle yapari boyle yapari. Bu kadar dandik bir ligte boyle bir kadroyla zaten sampiyon olmamak ayip. Burada veya baska bir yerde qrkasindan veya onunden sallayan herkes inanin aslinda basarili olmasini istiyor ben dahil.

SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sadece fener almasin diye bile alabilirdik aptallik ettik
canern iyi orta kestigi bi gercekte,karagümrük savunması diye bişey yoktu 2 golde de ,samattanın bireysel bi çabası yoktu ,adam resmen hayatının en rahat gollerini attı.ben olsam bende atardım sanırım,futbol oynamayı beceremesem de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt