Yiğit Sönmez
Tecrübeli Üye
- 24 Haziran 2019
- 6.733
- 3.991
- 673
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca kalsaydi bruma gibi transferlere bile baslamistik cok baska seviye olacaktikHarbi fazla değil Adnan Polat döneminde sonra akılla yönetilen bi kulüp olsaydık şu anda ne ffp konuşuyorduk ne borç konuluyorduk ne de transfer. 10 senede kulüp 3-5 kat daha küçüldğ ekonomi olarak
varmi halen transfer bekleyen =
Maçlarin seyircisiz oynanmasi en çok bu umursamaz Arap Sabunlarina yaradi, Seyirci bunlari söve söve olmadi döve döve yollardı..Belhanda bu sezon kaliyor demek sozlesmesi uzatilacak demek oluyor. Feghouli’nin ise daha 2 yil sozlesmesi var yillik bonuslarla beraber 4.5m civari kazaniyor bu traktor de bir yere gitmez. Babel’i de sutlayamadilar. Bir de ustune Arda’yi alip kanatta oynatiyorlar. Uzun lafin kisasi bizden bu yil da bir bok olmaz.
Bu arkadas degil fatih hoca sampiyon yapti, mustafa cengizi sampiyon baskan yaptigi gibi. Hoca gidince kacinci oldun?
Onu ona sormak lazim. Ama terim fenerlilerle arasi iyi olani sevmez. Ben de sevmezdim bu yuzden adnan polati.Terim neden adnan polat zamanında gelmedi de aysalla geldi?
Şu an icin istifa etmeleri dogru olmaz , kalan sürede belki transfer yaparlarElinize sağlık.
Peki yönetim bu gece düşer mi
GM 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Maaşını bi de biz karşılayalım bari .yazıkbir genç daha gitti
Kadro çok garip gerçektenHoca dar kadroyla oynamayı seviyor ama biri de hatırlatsın pandemi+42 hafta+devre arası kamp yok falan
Onu ona sormak lazim. Ama terim fenerlilerle arasi iyi olani sevmez. Ben de sevmezdim bu yuzden adnan polati.