Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Harbi fazla değil Adnan Polat döneminde sonra akılla yönetilen bi kulüp olsaydık şu anda ne ffp konuşuyorduk ne borç konuluyorduk ne de transfer. 10 senede kulüp 3-5 kat daha küçüldğ ekonomi olarak
Hoca kalsaydi bruma gibi transferlere bile baslamistik cok baska seviye olacaktik

varmi halen transfer bekleyen =
Belhanda bu sezon kaliyor demek sozlesmesi uzatilacak demek oluyor. Feghouli’nin ise daha 2 yil sozlesmesi var yillik bonuslarla beraber 4.5m civari kazaniyor bu traktor de bir yere gitmez. Babel’i de sutlayamadilar. Bir de ustune Arda’yi alip kanatta oynatiyorlar. Uzun lafin kisasi bizden bu yil da bir bok olmaz.
Maçlarin seyircisiz oynanmasi en çok bu umursamaz Arap Sabunlarina yaradi, Seyirci bunlari söve söve olmadi döve döve yollardı..

Hoca dar kadroyla oynamayı seviyor ama biri de hatırlatsın pandemi+42 hafta+devre arası kamp yok falan

Rahmetli canaydın dursun özbek ve mustafa cengiz tarihimizin en başarısız başkanları kesinlikle

Hoca dar kadroyla oynamayı seviyor ama biri de hatırlatsın pandemi+42 hafta+devre arası kamp yok falan
Kadro çok garip gerçekten
çok iyi mevkiler var
iyi olmasına rağmen allah korusun bir sakatlıkta alternatifi tatmin etmeyen mevkiler var
hiç alternatifi olmayan var
uzun bir maraton
Hakkımızda hayırlısı. Dua edelim çok sakatlık olmasın

Onu ona sormak lazim. Ama terim fenerlilerle arasi iyi olani sevmez. Ben de sevmezdim bu yuzden adnan polati.

Aysal ve ekibini körü körüne savunmuyorum bu arada yanlış anlama.O dönem önümüz alenen kesilmese Tff hocamızı bizden koparmasa o yolun sonu o kadar kötü olmazdı

yine kimi övüyosunuz basaksehirliler...fatih hoca kanatta oynayıp asist niye yapmıyor?niye falcao maradona gibi top tasımıyor.gitsin falcao euuuuuuu,diagne çöp ıyyyy

böyle ergen ergen yorumlara devam mı

Tetteh, Diagne ve Falcao’dan daha iyi top suruyor diyebilir miyiz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt