Sizce Transferlerin Olmamasındaki Sebep Hangisi?

• Parasızlık

• Beceriksizlik

• Limit, Ffp sıkıntıları

• Büyük yerden alınan emirler

• Diğer (belirtiniz)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla geçen yıl Benhun'a o kadar laf edildi Özgür küsüyor diye.

Bu sene Benhun da yoktu.

Konuyla ilgili başka yorumum yok.

2-3 gün önce transfer öğrenmek için insanları şakşaklamayı hiç bir zaman doğru bulmadım.
mevzu küsmek degil şerefe bile küfredildi yahu burada ki üslubunda en ufak falso yoktur

tahrık cok fazla oluyor o yüzden demistim bir formul olabilirmi acaba diye tahrık olunca ortalık savas alanına dönüyor

Falcao Babel ve Feghouliye önumuzde ki 2 sene içinde 30 milyon euro ödememiz lazım ve bu adamlar bitik.2 3 sene falan biz zor transfer yaparız.
bi ceza daha bekliyorum heis, muhtemelen ödeyemicez ve fifalik olacaz. sonuc oda win win futbolcudan kurtulcaz + yorulmak yok seyahat yok avrupa yok sadece türkiye ohhh miss. fatih hocam temsili.

Bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen Japon futbolcu Shinji Kagawa'nın sözleşmesi Real Zaragoza tarafından feshedildi.

Etmiyorum zaten eder miyim ne mal olduğu ortada. Burada zübük dediği twit’i görünce bir bakayım dedim. Taraftarla dalga geçiyor resmen. Sen kimsin de milletle dalga geçme, hakaret etme hakkına sahip oluyorsun? İnsanları kandırırsan küfür yer oturursun bir de zoruna gidiyor.

Bu yönetime yakın diye duydum, özellikle albayrak ve cengiz'e. Bunun söylediğinle iş yapılır mı, biraz twitter'da pohpohladılar buda gaza geldi şimdi posta koyuyo herkese. İnsanları şımartanda küfürler edende bizleriz, bu sosyal medya ergenleri büyük kazık oldu bize.

Renktaslar transferi kapattik, maca konsantre olun. Milli mac öncesi kazanip lider gitmek cok önemli. Insallah babel feg ve falco görmeyiz yarin

mevzu küsmek degil şerefe bile küfredildi yahu burada ki üslubunda en ufak falso yoktur

tahrık cok fazla oluyor o yüzden demistim bir formul olabilirmi acaba diye tahrık olunca ortalık savas alanına dönüyor
Tamam da aksi mümkün değilki?

Biz yönetim olarak izin verdik ama böyle kırılgan süreçte dokunulmaz da yapamayız kimseyi.

çıkıp, yönetimde sıkıntılar var transfer olmayabilir dese kafiydi.

ben mantık yürüterek stoper satılmazsa kimseyi alamayacağımız ağustos başı yazdım buraya mesela, duruyor mesajlar.

rangers'ı eleseydik 2 adam kesin alırdık mesela o da belliydi.

Az önce tv de yorumcular konuşuyodu, şikeciler bi 10 numara kovalıyomuş duyduğum eğer doğruysa yer yerinden oynar dedi yorumcu, isim vermediler

Bugün 3 puanımızı alalım sonrasına bakarız
Milli ara da iyi oldu
yönetim üstüne düşeni yapar ve seçim süreci başlar umarım
Bu son yaptıklarıyla olağan seçimle gitmeyi hak etmediklerini gösterdiler

Az önce tv de yorumcular konuşuyodu, şikeciler bi 10 numara kovalıyomuş duyduğum eğer doğruysa yer yerinden oynar dedi yorumcu, isim vermediler
Buendia işte kim olacak. Alamazlar gerçi. Norwich'in hocası ondan daha fazlasını bekliyorum dedi bugün de ilk 11'deydi.
Ama buna rağmen alırlarsa evet yer yerinden oynar

Buendia işte kim olacak. Alamazlar gerçi. Norwich'in hocası ondan daha fazlasını bekliyorum dedi bugün de ilk 11'deydi.
Ama buna rağmen alırlarsa evet yer yerinden oynar
Onun duyduğu Bakasetas'tır. Tanımazlar Buendia falan.

Bugün oynadıysa o iş yatmıştır zaten de o herif adamların elindeki en değerli oyuncu.

Zaten duyumcuların artık özelden bize kaynaklarını paylaşmalarını istiyoruz, bu konularda kimsenin gerilmesine gerek yok akışına bırakın herşeyi.

Fener fellik fellik rodri yi göndermeye calısıyor ulan hiç olmadı şuna el atalım bari.

52B2B8D9-637C-4893-A30C-306D30DE5E5B.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt